![shrug [shrug]](./images/smilies/shrug.gif)
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για να παρέχει τις υπηρεσίες του και να αναλύει την επισκεψιμότητα. Η IP διεύθυνσή σας γνωστοποιείται στην Google, μαζί με μετρήσεις απόδοσης και ασφαλείας, ώστε να διασφαλιστεί η ποιότητα της υπηρεσίας, για τη δημιουργία στατιστικών στοιχείων σχετικά με τη χρήση και για τον εντοπισμό και την αντιμετώπιση καταχρήσεων. Με την χρήση του ιστότοπου Audiohub.gr αποδέχεστε τα παραπάνω.
Ακροάσεις
Re: Ακροάσεις
Κατα 50% ειμαι μεσα.
Dr Pan K wrote:Τυχαινει να εχω μερικα βινυλια νεας κοπης που εχουν προκυψει απο ψηφιακες ηχογραφησεις καθως και τα αντιστοιχα ψηφιακα αρχεια σε red book FLAC ή high res. Αν υπαρχει ορεξη για συγκριση των σχετικων format μπορουμε να κανονισουμε ακροαση για Κυριακή 3/12 ή και Δευτερα 4/12 που θα εχω άνεση στο σπιτι.
Daft Punk > RAM
Sivert Hoyem > Lioness
Herbie Hancock > River
Σταυρος Λαντσιας > Diary of dreams
(Ίσως να εχω εγκαταστήσει και τον SME V-12 μέχρι τοτε)
Αν κλείσει η ακρόαση για Δευτέρα, είμαι μέσα. Ευχαριστώ για την πρόσκληση! Λες να παίξει καλά το River με τον SME; Χμμμ, αν δεν ακούσω, δεν πιστεύω!
![dance [dance]](./images/smilies/dance.gif)
Υ.Γ. Αν θέλεις, Παναγιώτη, να φέρω πολύμπριζα υψηλής ποιότητας.
Κλείνει για Δευτερα λοιπόν, κατα τις 19.00. Σύγκριση ψηφιακών και αναλογικών ηχογραφήσεων
Dr Pan K
Pankon
Gojakla 50% (οπως λεμε ημιαπαχο γάλα)
Μπα, θα βολευτούμε με το δικο μου
Dr Pan K
Pankon
Gojakla 50% (οπως λεμε ημιαπαχο γάλα)
pankon wrote: Υ.Γ. Αν θέλεις, Παναγιώτη, να φέρω πολύμπριζα υψηλής ποιότητας.
Μπα, θα βολευτούμε με το δικο μου
Παναγιώτης
Dr Pan K wrote:Κλείνει για Δευτερα λοιπόν, κατα τις 19.00. Σύγκριση ψηφιακών και αναλογικών ηχογραφήσεων
Dr Pan K
Pankon
Yeah!!!
![music [musicphones]](./images/smilies/listening.gif)
Κοιτα που με πεταξε εξω!
![sword [duel]](./images/smilies/duel.gif)

![sword [duel]](./images/smilies/duel.gif)
Gojakla wrote:Κοιτα που με πεταξε εξω!
![]()
![]()
Χμμμ, και θα το πάμε σε ξιφασκία ε? Εχω να κανω χρονια αλλα κατι λιγο θυμάμαι (απο ξιφασκια.. έκανα λιγο απ ολα, ξιφος, σπάθη κτλ). Εσυ πως τα πας? Τι προτιμάς?
Παναγιώτης
- andreasecon
Ισχυει τελικα το σημερινο ?
Εγώ πάντως πήρα εξοδόχαρτο, επομένως είμαι μέσα για ακρόαση και ό,τι ακολουθήσει.
Άγγελος
Return to “Γενική θεματολογία”