Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για να παρέχει τις υπηρεσίες του και να αναλύει την επισκεψιμότητα. Η IP διεύθυνσή σας γνωστοποιείται στην Google, μαζί με μετρήσεις απόδοσης και ασφαλείας, ώστε να διασφαλιστεί η ποιότητα της υπηρεσίας, για τη δημιουργία στατιστικών στοιχείων σχετικά με τη χρήση και για τον εντοπισμό και την αντιμετώπιση καταχρήσεων. Με την χρήση του ιστότοπου Audiohub.gr αποδέχεστε τα παραπάνω.

Σκυταλοδρομία κασέτας Phonogram

Dr Pan K
Site Admin

Σκυταλοδρομία κασέτας Phonogram

Unread post #1 by Dr Pan K » Sat Mar 17, 2018 8:24 pm

tape-03970.jpg
tape-03970.jpg (108.13 KiB) Viewed 1883 times

Ενας γνωστός μου απο Αμερική, ο Oswaldo Martinez, εμπνευσμένος απο το άρθρο μου περί κασέτας (πανε 2-3 χρόνια πισω) ξεκίνησε μια νεα παγκόσμια σκυταλοδρομία κασέτας. Ενα κουτί με κασέτες πηγαίνει απο την μια χώρα στην αλλη και ο καθε ενδιαφερόμενος προσθέτει κάποια τραγούδια της επιλογής του, οποτε και τις ξανασυσκευαζει για να πανε στον επόμενο στην λίστα. Εγω ειχα λάβει μερος σε αυτην που ειχε οργανωθεί απο τα μελή του Vinyl Engine (στο τέλος καπου το εχασαν με την οργάνωση αλλα σίγουρα ειχε πολυ πλάκα)

Αν κάποιος θέλει να λαβει μερος (βασική προϋπόθεση να εχει κασετόφωνο ή έστω πρόσβαση σε αυτο και καποιο πικάπ για να γραψει μουσική) ας με ενημερώσει να τον βάλω στο group.

Εδω το σχετικό άρθρο

https://www.facebook.com/groups/184446100158/
Παναγιώτης
BityaBit

Re: Σκυταλοδρομία κασέτας Phonogram

Unread post #2 by BityaBit » Sat Mar 17, 2018 9:39 pm

Παώ στοίχημα οτι με είχες στο μυαλό σου I'm in..
Dr Pan K
Site Admin

Re: Σκυταλοδρομία κασέτας Phonogram

Unread post #3 by Dr Pan K » Sat Mar 17, 2018 9:43 pm

BityaBit wrote:Παώ στοίχημα οτι με είχες στο μυαλό σου I'm in..

E ναι. Εσένα και τον Jim που τωρα τελευταία ψάρεψε κατι Nakamichi και ίσως να εχει όρεξη. Θα σε βάλω στο σχετικό facebook group.. Ο Oswaldo θα κατουρηθεί απο την χαρά του..

Δεν ξερω και τι γραφουν οι απιθανοι φετος. Μονο οτι οι κασέτες ειναι καπου στην Ευρώπη (Σλοβενια νομιζω) και σε λιγο καιρο αλλάζουν ήπειρο.
Παναγιώτης

Return to “Αναλογικός ήχος”

Login · Register