Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για να παρέχει τις υπηρεσίες του και να αναλύει την επισκεψιμότητα. Η IP διεύθυνσή σας γνωστοποιείται στην Google, μαζί με μετρήσεις απόδοσης και ασφαλείας, ώστε να διασφαλιστεί η ποιότητα της υπηρεσίας, για τη δημιουργία στατιστικών στοιχείων σχετικά με τη χρήση και για τον εντοπισμό και την αντιμετώπιση καταχρήσεων. Με την χρήση του ιστότοπου Audiohub.gr αποδέχεστε τα παραπάνω.
Ακροάσεις
Re: Ακροάσεις
Παίδες υπάρχει όρεξη να κάνουμε καμία ακρόαση/ μάσα μέσα στις επόμενες ημέρες, πριν σφίξει για τα καλά το προγραμμα;
Παναγιώτης
Μέσα!
Αυτή τη φορά θα είμαι μόνο Τρίτη-Πέμπτη. Αλλά θα είμαι σερί 2-11 Μαΐου. Και τις υπολοιπες βδομάδας Δευτέρα-πεμπτη
Εκτος απροοπτου θα ειμαι available.
Αν πηγαίναμε μια βόλτα από του Πάνου Τετάρτη βραδάκι; Μετα κάτι θα βρούμε να κάνουμε και για τον εσωτερικό μας κοσμο
Παναγιώτης
Dr Pan K wrote:Αν πηγαίναμε μια βόλτα από του Πάνου Τετάρτη βραδάκι; Μετα κάτι θα βρούμε να κάνουμε και για τον εσωτερικό μας κοσμο
Για τον εσωτερικό κόσμο μας, υπάρχει το Άριστον, 4-5' από το γραφείο με το αυτοκίνητο. Προσπαθεί να μιμηθεί τον Πανερυθραϊκό, αλλά μπααα...
Τώρα πλέον το hardware μας μπορεί να παίξει και CDs και άυλα. Α, ναι, φυσικά παίζουμε και δίσκους (οι νεότεροι τα λένε "βινύλια"). Φέρτε λοιπόν "food for ears"! Να ξεκινήσουμε κατά τις 18:30;
Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να δηλώσουν ενδιαφέρον για συμμετοχή. Προς το παρόν έχουμε
Dr Pan K
Gojakla
Σε σχέση με την προηγούμενη φορά, το μενού θα περιλαμβάνει τα εξής επιπλέον:
Πικάπ (Roksan Xerxes - Audiomods Series 5 - The MusicMaker III)
DAC (Lab12 DAC1 SE+)
Αναβαθμισμένους τελικούς Croft (55W --> 110W)
Νέες βάσεις ηχείων open frame (τύπου Something Solid XF)
Πιθανώς Lab12 Gordian + Dedicated καλώδιο από τον ηλεκτρικό πίνακα
Και πασπάλισμα με αρκετές λάμπες ECC83/E83CC, 12BH7A και E88CC, αλλά αυτές δεν νομίζω να προλάβουμε να τις "γευτούμε".
Πικάπ (Roksan Xerxes - Audiomods Series 5 - The MusicMaker III)
DAC (Lab12 DAC1 SE+)
Αναβαθμισμένους τελικούς Croft (55W --> 110W)
Νέες βάσεις ηχείων open frame (τύπου Something Solid XF)
Πιθανώς Lab12 Gordian + Dedicated καλώδιο από τον ηλεκτρικό πίνακα
Και πασπάλισμα με αρκετές λάμπες ECC83/E83CC, 12BH7A και E88CC, αλλά αυτές δεν νομίζω να προλάβουμε να τις "γευτούμε".
Return to “Γενική θεματολογία”