Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για να παρέχει τις υπηρεσίες του και να αναλύει την επισκεψιμότητα. Η IP διεύθυνσή σας γνωστοποιείται στην Google, μαζί με μετρήσεις απόδοσης και ασφαλείας, ώστε να διασφαλιστεί η ποιότητα της υπηρεσίας, για τη δημιουργία στατιστικών στοιχείων σχετικά με τη χρήση και για τον εντοπισμό και την αντιμετώπιση καταχρήσεων. Με την χρήση του ιστότοπου Audiohub.gr αποδέχεστε τα παραπάνω.

H κασέτα επιστρέφει (wtf?)...

Dr Pan K
Site Admin

Re: H κασέτα επιστρέφει (wtf?)...

Unread post #21 by Dr Pan K » Sat Apr 14, 2018 2:00 pm

Σοβαρο μηχανάκι το Nakamichi ZX7

@Delamostre Μήπως θα σε ενδιέφερε να πάρεις μέρος στο tape project που τρέχει αυτό τον καιρό; ο διοργανωτής με έχει παρακαλέσει να βρω Ελληνικές συμμετοχές και εγώ δεν προλαβαίνω
Παναγιώτης
Chris1967
Contributor

Unread post #22 by Chris1967 » Sat Apr 14, 2018 10:40 pm

Μόνο σοβαρό? από τα καλύτερα είναι.

Εκτός από το θέμα του tape project, Σταμάτη, θα έλεγα να μας κάνεις και παρουσίαση του συστήματος σου που είναι πολύ καλό.
Χρήστος
delamostre

Unread post #23 by delamostre » Mon Apr 16, 2018 9:15 pm

Dr Pan K wrote:Σοβαρο μηχανάκι το Nakamichi ZX7

@Delamostre Μήπως θα σε ενδιέφερε να πάρεις μέρος στο tape project που τρέχει αυτό τον καιρό; ο διοργανωτής με έχει παρακαλέσει να βρω Ελληνικές συμμετοχές και εγώ δεν προλαβαίνω

Παναγιώτη κανένα πρόβλημα.
Πες μου λεπτομέρειες..
delamostre

Unread post #24 by delamostre » Mon Apr 16, 2018 9:24 pm

Chris1967 wrote:Μόνο σοβαρό? από τα καλύτερα είναι.

Εκτός από το θέμα του tape project, Σταμάτη, θα έλεγα να μας κάνεις και παρουσίαση του συστήματος σου που είναι πολύ καλό.

Παιδιά όλες οι συνθέσεις συστημάτων όταν υλοποιούνται με μεράκι είναι εξαιρετικές. Σημασία έχει οταν κάνεις κάτι, να το κάνεις με αγαπη και ενδιαφέρον γιατί σου αρέσει.
Τότε το αποτέλεσμα θα είναι πολύ καλό.

Υπάρχουν πολλά καλά συστήματα. Ακόμα και με πολύ λίγα λεφτά άμα ψατεί προσεχτικά κάποιος, θα αποζημιωθεί θετικά.

Θα το παρουσιάσω με μεγάλη μου χαρά Χρήστο.
Δώσε μου μόνο λίγο χρόνο και θα το πάμε το ταξίδι man!
Dr Pan K
Site Admin

Unread post #25 by Dr Pan K » Mon Apr 16, 2018 9:43 pm

delamostre wrote:
Dr Pan K wrote:Σοβαρο μηχανάκι το Nakamichi ZX7

Παναγιώτη κανένα πρόβλημα.
Πες μου λεπτομέρειες..

Όλα τα σχετικά εδώ. Αν σου αρεσει η ιδεα θα γραψω και στον Martinez για να μπεις στην λιστα αμεσα.

Φυσικα η πρόταση ισχυει για οποιον θελει να παρει μερος στην σκυταλοδρομία. Εγω το ειχα διασκεδάσει πολυ, ειχαν ερθει σπιτι ο DimDim και ο Στελιος, πολυ χαβαλέ να γράφεις κασετες μετα απο τοσα χρόνια.
Παναγιώτης
Dr Pan K
Site Admin

Unread post #26 by Dr Pan K » Wed Jan 23, 2019 4:10 pm

FB_IMG_1548252262733.jpg
FB_IMG_1548252262733.jpg (202.82 KiB) Viewed 2804 times

Ανακοινώθηκε η έναρξη παραγωγής της πολυαναμενόμενης νέας κασέτας Ferromaster από την αμερικανική NAC. Μιλάμε για πολύ σοβαρή προσπάθεια, όχι μια ότι να'ναι κασέτα αλλά μια state of the art οξείδιο σιδήρου.

https://www.nationalaudiocompany.com
Παναγιώτης

Return to “Αναλογικός ήχος”

Login · Register