Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για να παρέχει τις υπηρεσίες του και να αναλύει την επισκεψιμότητα. Η IP διεύθυνσή σας γνωστοποιείται στην Google, μαζί με μετρήσεις απόδοσης και ασφαλείας, ώστε να διασφαλιστεί η ποιότητα της υπηρεσίας, για τη δημιουργία στατιστικών στοιχείων σχετικά με τη χρήση και για τον εντοπισμό και την αντιμετώπιση καταχρήσεων. Με την χρήση του ιστότοπου Audiohub.gr αποδέχεστε τα παραπάνω.
Garrard 301 από την αρχή
Re: Garrard 301 από την αρχή
Θανάση είχες καμία εξέλιξη με τον Jelco και το 301; Εγώ μίλησα με τον φίλο χειριστή CNC και μου είπε πως μπορεί να αναλάβει την δουλειά..
Παναγιώτης
- AthanasiosL
Παναγιώτη απο Πορτογάλο καμία εξέλιξη. Σιγή ιχθύος. Κατά τα άλλα αν υπάρχει έτοιμο pattern για jelco armboard θέλω σίγουρα ένα. Πληροφορήθηκα (όχι απο τον Πορτογάλο βέβαια που δεν απαντά σε μαίλ) ότι το πατρόν του easyvta είναι ίδιο με την βάση του jelco οπότε οκ. Αλλιώς δεν έχω ακόμη βάση για να μου κάνει μετρήσεις ο φίλος σου.
- AthanasiosL
Με μεγάλη μου χαρά... Με έφτιαξες τώρα. Περιμένω info.
- AthanasiosL
Στο μεταξύ ένα μικρό update στα παρελκόμενα:
Προμηθεύτηκα ένα καινούργιο idler wheel της audiosilente για να αλλάξω το ορίντζιναλ το οποίο δουλεύει από το 1962. Λίγο πιο παχύ προφίλ, καλύτερο λάστιχο σε ποιότητα, καλύτερο ροδάκι γενικότερα. Έρχεται από Ιταλία μαζί με το σχετικό εργαλείο για να βγεί ο πίρος. Γράφεται ότι αποτελεί καλή αναβάθμιση.
Προμηθεύτηκα ένα καινούργιο idler wheel της audiosilente για να αλλάξω το ορίντζιναλ το οποίο δουλεύει από το 1962. Λίγο πιο παχύ προφίλ, καλύτερο λάστιχο σε ποιότητα, καλύτερο ροδάκι γενικότερα. Έρχεται από Ιταλία μαζί με το σχετικό εργαλείο για να βγεί ο πίρος. Γράφεται ότι αποτελεί καλή αναβάθμιση.
- AthanasiosL
Πάρε face, profile και λοξές 
Ειναι αρκετά παχυ τελικά, πιο πολυ απο το αυθεντικό. Το λάστιχο ειναι μαλακό, σκληρό?
Να προσέξεις κατα την τοποθέτηση μην εχεις τιποτα εκκεντρωσεις και τσιμπήσεις μεγάλο wow απο εκει που δεν το περιμένεις.
Στείλε μου το CAD με ενα email για να το δει ο μάστορας.
Να προσέξεις κατα την τοποθέτηση μην εχεις τιποτα εκκεντρωσεις και τσιμπήσεις μεγάλο wow απο εκει που δεν το περιμένεις.
AthanasiosL wrote:Με μεγάλη μου χαρά... Με έφτιαξες τώρα. Περιμένω info.
Στείλε μου το CAD με ενα email για να το δει ο μάστορας.
Παναγιώτης
- AthanasiosL
Το λάστιχο έχει την ίδια αίσθηση στο χέρι με το αυθεντικό. Ξερό (σκληρό?) δεν το λές. Σαν γόμα ίσως. Θα σου το φέρω να το δείς... Το CAD δεν το έχω προσαρμόσει ακόμη στις διαστάσεις των ξύλων μου αλλά θα σου το στείλω να το δεί.
AthanasiosL wrote:Το λάστιχο έχει την ίδια αίσθηση στο χέρι με το αυθεντικό. Ξερό (σκληρό?) δεν το λές. Σαν γόμα ίσως. Θα σου το φέρω να το δείς... Το CAD δεν το έχω προσαρμόσει ακόμη στις διαστάσεις των ξύλων μου αλλά θα σου το στείλω να το δεί.
Παναγιώτης