Αυτο πρεπει να ειναι ανάμεσα στα κορυφαία δωματια φετος. Wilson Benesch (που παντα παίζει καλα) με ενισχυτικά και το νεο DAC της Ypsilon, πικαπ απο την Clearaudio, το Statement με βραχιονα παράλληλης.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για να παρέχει τις υπηρεσίες του και να αναλύει την επισκεψιμότητα. Η IP διεύθυνσή σας γνωστοποιείται στην Google, μαζί με μετρήσεις απόδοσης και ασφαλείας, ώστε να διασφαλιστεί η ποιότητα της υπηρεσίας, για τη δημιουργία στατιστικών στοιχείων σχετικά με τη χρήση και για τον εντοπισμό και την αντιμετώπιση καταχρήσεων. Με την χρήση του ιστότοπου Audiohub.gr αποδέχεστε τα παραπάνω.
High End Munich 2018 Show
Re: High End Munich 2018 Show
Παναγιώτης
Τυλιξτε μου το μαυρο ATC παρακαλω.
Και ενα video απο τον φιλο Thomas Mayer aka Vinyl Savor, που περαν των λαμπατων ενισχυτων εχει γινει και ο ιδιοκτητης της Elrog. Τα ηχεια ειναι Azzolina
Εδω και ενα Lenco 75
Εδω και ενα Lenco 75
Παναγιώτης
Gojakla wrote:Τυλιξτε μου το μαυρο ATC παρακαλω.
Να περιμένεις την σειρά σου κύριος.
![stick [stick]](./images/smilies/stickwhack.gif)
Παναγιώτης
Εσυ εχεις ρε μεσιε, κανε στη μπαντα να παρει και κανας αλλος...
Dr Pan K wrote:Αυτο πρεπει να ειναι ανάμεσα στα κορυφαία δωματια φετος. Wilson Benesch (που παντα παίζει καλα) με ενισχυτικά και το νεο DAC της Ypsilon, πικαπ απο την Clearaudio, το Statement με βραχιονα παράλληλης.
Απαπά, τι καλούδια είναι αυτά όλα μαζί μαζεμένα; Εντυπωσιακό!
Αντώνη, εσύ να πάρεις τα ATC SCM10 anniversary για το γραφείο σου, άσε τα Fostex!
Άγγελος
- Στέλιος Π.
Gojakla wrote:Τυλιξτε μου το μαυρο ATC παρακαλω.
Αν γινεται και περισευει χωρος στη βαλιτσα, άλλο ενα ζευγαρι απο εδω...
![oldtimer [oldtimer]](./images/smilies/oldtimer.gif)
V = dU/dq | I = dq/dt | P = dU/dt = V·I = I2·R = V2/R | V = I·R
Πολλά νεα και ανανεωμένα προϊόντα απο την Brinkmann..
https://parttimeaudiophile.com/2018/05/ ... brinkmann/
https://parttimeaudiophile.com/2018/05/ ... brinkmann/
Παναγιώτης
Κλασσικα σημαντική παρουσία της Gryphon. O Rasmussen θα βγει σιγα σιγα απο την εταιρια αλλα το μελλον προδιαγράφεται ρόδινο, απο τις πλέον εδραιωμένες εταιρίες. Παντα μου αρεσε ο επαγγελματισμός τους σε ολα (σωστο ηχο, φινίρισμα, design, δυστυχως και σχετικές τιμες)
Παναγιώτης