Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για να παρέχει τις υπηρεσίες του και να αναλύει την επισκεψιμότητα. Η IP διεύθυνσή σας γνωστοποιείται στην Google, μαζί με μετρήσεις απόδοσης και ασφαλείας, ώστε να διασφαλιστεί η ποιότητα της υπηρεσίας, για τη δημιουργία στατιστικών στοιχείων σχετικά με τη χρήση και για τον εντοπισμό και την αντιμετώπιση καταχρήσεων. Με την χρήση του ιστότοπου Audiohub.gr αποδέχεστε τα παραπάνω.
Κεφαλή MC έως 1000€
- Geopolitis
Re: Κεφαλή MC έως 1000€
Απο γνώστη του χωρου με πανακριβο πικαπ και με πολλους φιλους με αντιστοιχα πλατω εχω ακουσει εξαιρετικα λογια για την HANA SL. Μου την περιεγραψε σαν πραγματικο giant killer. Σκεφτομαι καποια στιγμη να δοκιμασω μια ετσι για να μου φυγει η περιεργεια...
Τσεκαρα λιγο το ebay και κυκλοφορούν σφραγισμένες Shelter 501 mk2 (η αμέσως προηγουμενη γενια, στην παραγωγη μεχρι πριν 1-2 χρονια) στα 850 ευρω περιπου (η καινούργια εχει πανω απο 1150 και δεν ξερω αν υπαρχει καποια ουσιαστική διαφορά). Θα το σκεφτόμουν σοβαρα.
Παναγιώτης
Ποιες άραγε οι διαφορές μεταξύ Shelter 501 και Hana SL;
pankon wrote:Ποιες άραγε οι διαφορές μεταξύ Shelter 501 και Hana SL;
Δεν νομίζω να συγκρίνονται. Και υπενθυμίζω, δεν υπάρχουν giant killer.. Η χαμηλοεξοδη Hana πρέπει να συγκρίνεται με την Denon 103/ 103R, που ήταν και το target τους, δλδ να πάρουν πωλήσεις από την πολύ μεγάλη αγορά των εισαγωγικών MC, ανάμεσα στις οποίες η 103 βασιλεύει εδώ και 50+ χρόνια (ίδια και απαράλλαχτη από την δεκαετία του 60)
Την high output δεν θα την συστηνα γιατί τα μεταβατικά θα έχουν πάει περίπατο, η τροποποιημένη Jico θα τα πηγαίνει καλύτερα λόγω του πολύ πιο ποιοτικού στελέχους από βοριο. Αν η Jico έβγαζε και low output θα ήταν πολύ ενδιαφέρουσα αλλά και πάλι σε αυτα τα χρήματα θα αγόραζα Shelter 501 mk2 από ebay ή Dynavector 20 η Zyx NOS 100
Παναγιώτης
Ok, clear, Dr. thanks!
- Στέλιος Περγιουδάκης
Εντάξει και γω Shelter 501 mk2 έχω και είμαι πολύ ευχαριστημένος, αλλά δεν μιλάω για να μη σε επηρεάσω και πας και αγοράσεις έτσι με τα μάτια κλειστά.
Ακου διάφορες αν μπορείς και όποτε θες ακούς σε μένα και τη shelter και αποφασίζεις.
Ακου διάφορες αν μπορείς και όποτε θες ακούς σε μένα και τη shelter και αποφασίζεις.
Στέλιο, μα φυσικά είναι πολύτιμο να γνωρίζουμε θετικές και αρνητικές προσωπικές εμπειρίες. Η δική σου είναι προφανώς θετική για τη shelter 501.
pankon wrote:Στέλιο, μα φυσικά είναι πολύτιμο να γνωρίζουμε θετικές και αρνητικές προσωπικές εμπειρίες. Η δική σου είναι προφανώς θετική για τη shelter 501.
Έχει 2..
Παναγιώτης
Κι επί του θέματος, αφιερωμένο κι ένα κομμάτι του Dylan, "Shelter from the storm". Τουλάχιστον πρέπει να είναι σύμφωνα με τα γούστα του Σπύρου, μπορεί και των υπολοίπων.
https://en.wikipedia.org/wiki/Shelter_from_the_Storm![music [musicphones]](./images/smilies/listening.gif)
https://en.wikipedia.org/wiki/Shelter_from_the_Storm
![music [musicphones]](./images/smilies/listening.gif)
Σαφώς και ταιριάζει στα γούστα μου Παναγιώτη. Καλή Κυριακή !!!