Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για να παρέχει τις υπηρεσίες του και να αναλύει την επισκεψιμότητα. Η IP διεύθυνσή σας γνωστοποιείται στην Google, μαζί με μετρήσεις απόδοσης και ασφαλείας, ώστε να διασφαλιστεί η ποιότητα της υπηρεσίας, για τη δημιουργία στατιστικών στοιχείων σχετικά με τη χρήση και για τον εντοπισμό και την αντιμετώπιση καταχρήσεων. Με την χρήση του ιστότοπου Audiohub.gr αποδέχεστε τα παραπάνω.

Αντιστατικό βουρτσάκι για καθαρισμό δίσκων;

pankon
Contributor

Αντιστατικό βουρτσάκι για καθαρισμό δίσκων;

Unread post #1 by pankon » Tue Nov 20, 2018 8:43 am

Επειδή τα ψάχνουμε όλα, μήπως υπάρχουν προτάσεις για κανένα καλό βουρτσάκι; Το δικό μου φαίνεται ότι από "αντιστατικό" έχει γίνει "στατικό", απλά δεν μαζεύει τη σκόνη..
Dr Pan K
Site Admin

Re: Αντιστατικό βουρτσάκι για καθαρισμό δίσκων;

Unread post #2 by Dr Pan K » Tue Nov 20, 2018 12:17 pm

Θέλεις μόνιμο (αυτά που είναι σαν βραχίονας με γείωση;) ή θες ένα χειρός;
Παναγιώτης
pankon
Contributor

Unread post #3 by pankon » Tue Nov 20, 2018 12:56 pm

Μάλλον χειρός λεω
Dr Pan K
Site Admin

Unread post #4 by Dr Pan K » Tue Nov 20, 2018 3:00 pm

Γενικά καλύτερα τα χειρός γιατί τα μόνιμα αν και κρατάνε πολύ καθαρο τον δίσκο ακούγονται στην αναπαραγωγή. Το σύρσιμο ταξιδεύει μέσα από τον δίσκο προς την κεφαλή και ενισχύετε μαζί με το ηλεκτρικό σήμα.. Έχω ένα τέτοιο αλλά το εγκατέλειψα γρήγορα. Άσχετο (σχετικό δλδ) και οι κεφαλές με βουρτσάκι μπροστα τυπου Shure επισης ακούγονται.

Χειρός εγώ έχω ένα με βελούδο (το γνωστό παλιομοδίτικο), ένα μόνο με ίνες άνθρακα της Decca Deram (στο όριο του συλλεκτικού), άλλο ένα με απορροφητικό ύφασμα αλλά το αγαπημένο μου παραμένει ένα πανάκι microfiber που δεν αφήνει ίνες.

Από τα παραπάνω το Deram είναι κουκλί, πολύ λεπτό, σχεδόν σαν χτένα και με την ιστορία του.

https://www.musicandvideo.it/en/cat0_10 ... ngland.php

image_thumb.jpeg
image_thumb.jpeg (31.89 KiB) Viewed 2414 times
Παναγιώτης

Return to “Αναλογικός ήχος”

Login · Register