Δεν ξερω αν θα βγουν οι ωρες με τοσα DAC (εχουμε κανει και χειροτερα βεβαια).
Ακροαση, για συμμετοχες μεχρι τωρα εχουμε:
Dr Pan K
Στελιος Περγιουδακης
Angpsi
Chris 1767
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για να παρέχει τις υπηρεσίες του και να αναλύει την επισκεψιμότητα. Η IP διεύθυνσή σας γνωστοποιείται στην Google, μαζί με μετρήσεις απόδοσης και ασφαλείας, ώστε να διασφαλιστεί η ποιότητα της υπηρεσίας, για τη δημιουργία στατιστικών στοιχείων σχετικά με τη χρήση και για τον εντοπισμό και την αντιμετώπιση καταχρήσεων. Με την χρήση του ιστότοπου Audiohub.gr αποδέχεστε τα παραπάνω.
Revived! Lampucera 1.0 από Dr. Pan – αξίζει να φτιάξω και δεύτερη στο έτος 2019;
Re: Revived! Lampucera 1.0 από Dr. Pan – αξίζει να φτιάξω και δεύτερη στο έτος 2019;
Επίσης να θυμίσω ότι η Lampucera έχει μόνο toslink και ομοαξονική.
Άγγελος
Re: Revived! Lampucera 1.0 από Dr. Pan – αξίζει να φτιάξω και δεύτερη στο έτος 2019;
Σάββατο 19/10 από νωρίς πρέπει μα μαζευτούμε σπίτι μου. Δηλαδή από τις 6-7 το απόγευμα περίπου για να προλάβουμε. Θα χρειαστώ βοήθεια φυσικά όπως και με την ακρόαση των phono για τα μονταρίσματα ξεμονταρίσματα κλπ.
Δεν μπορώ να φιλοξενήσω πάνω από 2-3 άτομα ακόμα να ξέρετε λόγω χώρου για να ακούμε όλοι.
Έχω πρόβλημα να παίξω από coaxial δεν έχω πηγή, το Meridian φαίνεται να παρέδωσε πνεύμα, αν δεν το έχω επισκευάσει μέχρι τότε κάποιος πρέπει να φέρει είτε ένα CD player είτε ένα καλό receiever. Μπορεί να δανειστούμε το Singxer του Γιώργου που είναι τούμπανο αν μπορεί.
Δεν μπορώ να φιλοξενήσω πάνω από 2-3 άτομα ακόμα να ξέρετε λόγω χώρου για να ακούμε όλοι.
Έχω πρόβλημα να παίξω από coaxial δεν έχω πηγή, το Meridian φαίνεται να παρέδωσε πνεύμα, αν δεν το έχω επισκευάσει μέχρι τότε κάποιος πρέπει να φέρει είτε ένα CD player είτε ένα καλό receiever. Μπορεί να δανειστούμε το Singxer του Γιώργου που είναι τούμπανο αν μπορεί.
Χρήστος
- AthanasiosL
Θα καταφέρω να είμαι Αθήνα οπότε δηλώνω συμμετοχή και εγώ.
Dr Pan K
Στελιος Περγιουδακης
Angpsi
Chris 1767
AthanasiosL
Στελιος Περγιουδακης
Angpsi
Chris 1767
AthanasiosL
Χρήστος
- Στέλιος Περγιουδάκης
Έχω μετατροπέα από USB σε ομοαξονική και τον φέρνω, κινέζικο μεν αλλά και τα άλλα της λαμπουζερα κινέζικα είναι δεν πιστεύω να σας χαλάσει; Θα είμαι από νωρίς για βοήθεια, αν θες κοιμάμαι και κι από την προηγούμενη 
- AthanasiosL
Θα έχω και δωράκια για τον οικοδεσπότη και τον dr Pan. Τα στέλνει ο Sien βασικά.
- DomieMic65
- Contributor
Παιδιά αν υπάρχει χώρος ενδιαφέρομαι και εγώ.
Ελπίζω τελευταία στιγμή να μην προκύψει κάτι.
Αν θέλετε μπορώ να φέρω και το Allo DigiOne για spdif έξοδο Raspberry.
Έχω κ ένα ελεύθερο Raspberry.
Ελπίζω τελευταία στιγμή να μην προκύψει κάτι.
Αν θέλετε μπορώ να φέρω και το Allo DigiOne για spdif έξοδο Raspberry.
Έχω κ ένα ελεύθερο Raspberry.
Dr Pan K
Στελιος Περγιουδακης
Angpsi
Chris 1767
AthanasiosL
DomieMic65
Στελιος Περγιουδακης
Angpsi
Chris 1767
AthanasiosL
DomieMic65
Χρήστος
Return to “Ψηφιακή αναπαραγωγή”
![hello [wavegreen]](./images/smilies/wavegreen.gif)