Θα ήθελα να ευχαριστήσω και εγώ με την σειρά μου τον Χρήστο για την φιλοξενία και τα υπόλοιπα παιδιά για την ωραία παρέα.
Άκουσα κατασκευές που παίζανε σωστά και ξέρω πάνω κάτω πόσο δύσκολο είναι να υλοποιήσεις ένα dac σε software αλλά και hardware επίπεδο ανεξάρτητα αν κάποια πράγματα βγαίνουν σε έτοιμα modules. Προσωπικά προτιμώ ess sabre από akm για την σχετική σκληράδα και τον παραπάνω τσαμπουκά που βγάζει κάτι που το θέλω στην μουσική μου γενικά (όχι πάντα).
Από τα dac που άκουσα μου άρεσε περισσότερο του Στέλιου το nod και σε look και σε ήχο. Του δίνω συγχαρητήρια για την εργοστασιακού επιπέδου υλοποίηση -ένα μηχάνημα για πολύωρες ακροάσεις που μου άρεσε και στο σύστημα του σπιτιού του όταν το άκουσα. Και η lampucera του Πάνου έπαιξε καλά ενώ η προβατίνα είχε μια σκληράδα στις μεσουψηλές και το λουκάνικο λίγο παραπάνω κόκκο. Το akm dac που έπαιξε τελικά ήταν λιγότερο αναλυτικό από το Mytek που ακούω σπίτι ενώ οι τηγανίτες πατάτες ήταν χειροποίητες για όσους δεν το κατάλαβαν αλλά με λίγο γρεζι.
Ελπίζω οι συγκυρίες να μου επιτρέψουν να παραστώ και σε άλλες παρόμοιες ακροάσεις στο μέλλον. Χάρηκα πραγματικά.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για να παρέχει τις υπηρεσίες του και να αναλύει την επισκεψιμότητα. Η IP διεύθυνσή σας γνωστοποιείται στην Google, μαζί με μετρήσεις απόδοσης και ασφαλείας, ώστε να διασφαλιστεί η ποιότητα της υπηρεσίας, για τη δημιουργία στατιστικών στοιχείων σχετικά με τη χρήση και για τον εντοπισμό και την αντιμετώπιση καταχρήσεων. Με την χρήση του ιστότοπου Audiohub.gr αποδέχεστε τα παραπάνω.
Revived! Lampucera 1.0 από Dr. Pan – αξίζει να φτιάξω και δεύτερη στο έτος 2019;
- AthanasiosL
- DomieMic65
- Contributor
Re: Revived! Lampucera 1.0 από Dr. Pan – αξίζει να φτιάξω και δεύτερη στο έτος 2019;
Παναγιώτη ποιο είναι το ιταλικό φόρουμ που έλεγες μεταξύ οίνου και προβατίνας; :)
...άσχετο....
...άσχετο....
Re: Revived! Lampucera 1.0 από Dr. Pan – αξίζει να φτιάξω και δεύτερη στο έτος 2019;
DomieMic65 wrote:Παναγιώτη ποιο είναι το ιταλικό φόρουμ που έλεγες μεταξύ οίνου και προβατίνας; :)
...άσχετο....
Όχι forum, Facebook Group: νομίζω audiofili di Italia η κάτι τέτοιο.
Παναγιώτης
- DomieMic65
- Contributor
Dr Pan K wrote:DomieMic65 wrote:Παναγιώτη ποιο είναι το ιταλικό φόρουμ που έλεγες μεταξύ οίνου και προβατίνας; :)
...άσχετο....
Grazie signiore!!
DomieMic65 wrote:Dr Pan K wrote:DomieMic65 wrote:Παναγιώτη ποιο είναι το ιταλικό φόρουμ που έλεγες μεταξύ οίνου και προβατίνας; :)
...άσχετο....
Grazie signiore!!
Λοιπον, στην Ιταλια το "signore" δεν χρησιμοποιειται για οσους εχουν καποιο ανωτερο τιτλο (πχ Avvocato, Ingegnere και φυσικα Dottore). To "gn" προφερεται "νι" παχυ και δεν συνοδευεται απο "i" (στα γραφω για το τραγουδι)
To group το τσεκαρα, ψαξε στο "Audiofili D'Italia" για denafrips, θα βρεις αρκετα ποστ.
Παναγιώτης
- DomieMic65
- Contributor
Dr Pan K wrote:DomieMic65 wrote:Dr Pan K wrote:DomieMic65 wrote:Παναγιώτη ποιο είναι το ιταλικό φόρουμ που έλεγες μεταξύ οίνου και προβατίνας; :)
...άσχετο....
Grazie signiore!!
Λοιπον, στην Ιταλια το "signore" δεν χρησιμοποιειται για οσους εχουν καποιο ανωτερο τιτλο (πχ Avvocato, Ingegnere και φυσικα Dottore). To "gn" προφερεται "νι" παχυ και δεν συνοδευεται απο "i" (στα γραφω για το τραγουδι)
To group το τσεκαρα, ψαξε στο "Audiofili D'Italia" για denafrips, θα βρεις αρκετα ποστ.
Για την προφορά το ξέρω. Στις σπουδές των τραγουδιστών περιλαμβάνονται και γλώσσες (Ιταλικά και Γερμανικά), τουλάχιστον στο ωδείο που τελείωσα.. άσχετο με το ότι θα μπορούσα να ήξερα πολύ περισσότερα.
Την ορθογραφία δεν την θυμόμουν και για την προσφώνηση δεν το ήξερα (εννοείται).
Όποτε Grazie Dottore!!!!!!!!
![beer [beer]](./images/smilies/drinkingcheers.gif)
Edit: δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω join λόγω γλώσσας! Έχει κάποιες ερωτήσεις κλπ...
Παιζει και να εχω βγει απο το γκρουπ λογω @#$% που τους δέρνει.. Αν ομως θες να μπεις μπορω να βοηθήσω με μετάφραση
Παναγιώτης
Μόλις έκανα εγγραφή και με δέχτηκαν, τους απάντησα στα Αγγλικά. Η πρώτη ερώτηση είναι γιατί θέλετε να εγγραφείτε, η δεύτερη μας γνωρίζεται από που, και η τρίτη πόσο χρόνο ξοδεύετε ακούγοντας μουσική.
Το Google Translate είναι ο καλύτερος σου φίλος
Χρήστος
- DomieMic65
- Contributor
Chris1967 wrote:Μόλις έκανα εγγραφή και με δέχτηκαν, τους απάντησα στα Αγγλικά. Η πρώτη ερώτηση είναι γιατί θέλετε να εγγραφείτε, η δεύτερη μας γνωρίζεται από που, και η τρίτη πόσο χρόνο ξοδεύετε ακούγοντας μουσική.
Σωστά... θα το δω κ από υπολογιστή γιατί το δοκίμασα μόνο από το ταμπλετ!
Σορυ για το οφ τοπικ παιδιά!
Σχετικο αλλα ασχετο με την ακροαση, καποιος θα πρεπει να αγορασει ενα Denafrips και να μας πει γνωμες, ισως και μια ομαδικη ακροαση. Η' καποιος απο τους διαχειριστες μας να γραψει στην εταιρια και να ζητησει ενα review sample. Οχι απαραιτητα το πιο μεγαλο μοντελο, κατι λογικο και αρκετο για να βγαλουμε συμπερασματα...
Παναγιώτης
Return to “Ψηφιακή αναπαραγωγή”