Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για να παρέχει τις υπηρεσίες του και να αναλύει την επισκεψιμότητα. Η IP διεύθυνσή σας γνωστοποιείται στην Google, μαζί με μετρήσεις απόδοσης και ασφαλείας, ώστε να διασφαλιστεί η ποιότητα της υπηρεσίας, για τη δημιουργία στατιστικών στοιχείων σχετικά με τη χρήση και για τον εντοπισμό και την αντιμετώπιση καταχρήσεων. Με την χρήση του ιστότοπου Audiohub.gr αποδέχεστε τα παραπάνω.

ATC and Garrard system

Dr Pan K
Site Admin

Re: ATC and Garrard system

Unread post #21 by Dr Pan K » Sat Apr 23, 2016 12:58 am

johnVO wrote:Ενώ είμαι κατεξοχήν "ψηφιακός" όταν φεύγω από το σπίτι του αναρωτιέμαι μήπως ήρθε η ώρα να ασχοληθώ έστω και σε "νηπιακό" επίπεδο με το "αναλογικό"!

Μπααα, αναλογικός τύπος εισαι, απλα δεν το ξέρεις. Η μάλλον το ξέρεις και ειναι θέμα χρόνου να εκδηλωθείς.. Ασε που κανεις κακές παρέες...

Τνχ για τα καλα λογία Γιάννη, περιμενω να δω και το σύστημά σου εδώ στο audiohub.gr
Παναγιώτης
Dr Pan K
Site Admin

Unread post #22 by Dr Pan K » Thu Jun 23, 2016 6:34 pm

Το Teac 503 του Gojakla ειχε κάνει και ενα πέρασμα απο το δικο μου σύστημα γιατι έχοντας ζησει το Aune S16με τα ΑΚΜ 4495 ήμουν ιδιαίτερα περίεργος να δω αν υπήρχε κοινη ηχητική υπογραφή με τα ΑΚΜ 4490 του 503. Σίγουρα τα 2 DAC δεν απέχουν τοσο πολυ αλλα το 503 με άφησε ακομα πιο ικανοποιημένο απο το S16 σε τομεις οπως το χαμηλό αλλα και η ποιότητα κατασκευής που σε καμια περίπτωση δεν θυμιζει προιον της κατηγορίας των +/-1000 ευρω.

DSC03533.JPG
DSC03533.JPG (534.65 KiB) Viewed 4959 times

DSC03537.JPG
DSC03537.JPG (958.54 KiB) Viewed 4959 times
Παναγιώτης
dapost

Unread post #23 by dapost » Fri Jun 24, 2016 1:51 pm

Πολύ ωραία παρουσίαση, πολύ ωραίο σύστημα με πάρα πολύ μεράκι και προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια!

Παναγιώτη, εσύ και εγώ πρέπει να είμαστε το ΥΙΝ και το ΥΑΝΓ των ηχείων της ATC! :-)

Αν και αμφιβάλω ότι σου έχει διαφύγει, δες στο συνημμένο τη σύσταση της εταιρίας για το ύψος τοποθέτησης. Είσαι ΟΚ με τις συγκεκριμένες βάσεις;
Attachments
111.jpg
111.jpg (116.18 KiB) Viewed 4946 times
Δημήτρης
andreasecon

Unread post #24 by andreasecon » Fri Jun 24, 2016 1:58 pm

Τι να του διαφύγει βρε Δημήτρη μου, όταν πήγα πρώτη φορά σπίτι του να ακούσω, κάθισα σαν άνθρωπος χαλαρά στον καναπέ να ευχαριστηθώ !

Όχι, μου λέει, πρέπει να γύρεις μπροστά να ακουμπήσεις τα χέρια σου και να έρθεις σε αυτό το συγκεκριμένο ύψος..... μετά από τόσα χρόνια στο χόμπυ, αισθάνθηκα μετά από καιρό ότι είμαι φυσιολογικός άνθρωπος..... (υπάρχουν και πιο τρελλοί !!!!) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Gojakla
Contributor

Unread post #25 by Gojakla » Fri Jun 24, 2016 2:12 pm

+++++++

:lol:

ΥΓ. Δημήτρη, κάνε μια παρουσίαση της μινιμαλιάς σου [blueobey]
Dr Pan K
Site Admin

Unread post #26 by Dr Pan K » Fri Jun 24, 2016 3:12 pm

dapost wrote:Πολύ ωραία παρουσίαση, πολύ ωραίο σύστημα με πάρα πολύ μεράκι και προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια!

Παναγιώτη, εσύ και εγώ πρέπει να είμαστε το ΥΙΝ και το ΥΑΝΓ των ηχείων της ATC! :-)

Αν και αμφιβάλω ότι σου έχει διαφύγει, δες στο συνημμένο τη σύσταση της εταιρίας για το ύψος τοποθέτησης. Είσαι ΟΚ με τις συγκεκριμένες βάσεις;

Ω ναι, ειμαι μια χαρα. Η θέση ακρόασης ειναι σε καναπέ και το ύψος ειναι πολυ κάλο. Την εχω μελετήσει για ενα μόνο άτομο, και ιδανικά πρεπει να κάθεται σε πολυ συγκεκριμένη θέση με το σώμα για να πάρει τα μέγιστα. Βασικά στην θεση που κάθομαι εγω οταν κάνω κριτική ακρόαση. Οι ακουστικές εντυπώσεις ταιριάζουν με τις μετρήσεις του χώρου.

Βεβαια να πω οτι οι βάσεις της ATC δεν θα απεδιδαν τοσο καλα αν δεν ειχα δάπεδο στουντιακων προδιαγραφών. Μπορει να ξεγελαει ο δρυς αλλα απο κατω υπάρχει ειδικό τσιμεντοκονίαμα, λάστιχο και σφουγγάρι σε ολη την έκταση του χώρου.

Να κανονίσουμε να περάσεις καποια στιγμή να ακούσεις τα εδω ATC (γιατι κάποιο πουλάκι μου ειπε οτι και εσυ εχεις ATC αλλα δεν θυμάμαι να εχω δει παρουσίαση του συστήματός σου)
Παναγιώτης
Dr Pan K
Site Admin

Unread post #27 by Dr Pan K » Fri Jun 24, 2016 3:13 pm

andreasecon wrote:Τι να του διαφύγει βρε Δημήτρη μου, όταν πήγα πρώτη φορά σπίτι του να ακούσω, κάθισα σαν άνθρωπος χαλαρά στον καναπέ να ευχαριστηθώ !

Όχι, μου λέει, πρέπει να γύρεις μπροστά να ακουμπήσεις τα χέρια σου και να έρθεις σε αυτό το συγκεκριμένο ύψος..... μετά από τόσα χρόνια στο χόμπυ, αισθάνθηκα μετά από καιρό ότι είμαι φυσιολογικός άνθρωπος..... (υπάρχουν και πιο τρελλοί !!!!) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Χμμμ, μιλάει και ο "εχω αλλαξει τα εσωτερικά καλώδια του Aurender" ............. [blueobey]
Παναγιώτης
andreasecon

Unread post #28 by andreasecon » Fri Jun 24, 2016 3:17 pm

Dr Pan K wrote:
Χμμμ, μιλάει και ο "εχω αλλαξει τα εσωτερικά καλώδια του Aurender" ............. [blueobey]

:-D :-D :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
dapost

Unread post #29 by dapost » Fri Jun 24, 2016 3:26 pm

Ψυχαναγκαστικό χόμπυ, γεγονός! [shrug]
Δημήτρης
Dr Pan K
Site Admin

Unread post #30 by Dr Pan K » Fri Jun 24, 2016 3:45 pm

dapost wrote:Ψυχαναγκαστικό χόμπυ, γεγονός! [shrug]

Ουτε καν. Το κάνουμε για την απολυτή ευχαρίστηση!

(πλακα κάνω, είμαστε ολοι λιγο περίεργοι/ ψυχαναγκαστικοί στο χόμπι αυτό)
Παναγιώτης

Return to “Παρουσιάσεις συστημάτων”

Login · Register