Δεν θα πω ακόμα κάτι παραπάνω γιατί θέλω μετά από λίγες μέρες να γυρίσω στο παλιό να δω πως θα μου φανεί αλλά .....
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για να παρέχει τις υπηρεσίες του και να αναλύει την επισκεψιμότητα. Η IP διεύθυνσή σας γνωστοποιείται στην Google, μαζί με μετρήσεις απόδοσης και ασφαλείας, ώστε να διασφαλιστεί η ποιότητα της υπηρεσίας, για τη δημιουργία στατιστικών στοιχείων σχετικά με τη χρήση και για τον εντοπισμό και την αντιμετώπιση καταχρήσεων. Με την χρήση του ιστότοπου Audiohub.gr αποδέχεστε τα παραπάνω.
Πως να τα συνδέσω;
- DomieMic65
- Contributor
Re: Πως να τα συνδέσω;
Μου φαίνεται πως γρήγορα θα πάω να πάρω και δεύτερο!
Δεν θα πω ακόμα κάτι παραπάνω γιατί θέλω μετά από λίγες μέρες να γυρίσω στο παλιό να δω πως θα μου φανεί αλλά .....
- andreasecon
Στα ελεγα......
- Geopolitis
Παιδιά το δεύτερο πάρτε το με οπτική θα σας χρειαστεί για να συνδέσετε πάνω ένα access point στο μέλλον και να βγάλετε την κεραία εκτός του δικτύου του audio.
- DomieMic65
- Contributor
Geopolitis wrote:Παιδιά το δεύτερο πάρτε το με οπτική θα σας χρειαστεί για να συνδέσετε πάνω ένα access point στο μέλλον και να βγάλετε την κεραία εκτός του δικτύου του audio.
αυτό ακριβώς σκεφτόμουν
- Geopolitis
Επίσης βάλτε ένα κάπως αξιοπρεπές καλώδιο Ethernet πριν και μετά το switch. Value for money επιλογές που κάνουν διαφορά είναι το Wireworld Chroma και το Melco.....
- DomieMic65
- Contributor
Πριν δυστυχώς δεν γίνεται στο σεταπ μου είναι καμία 10αρια μέτρα καλώδιο που έρχεται από άλλο switch που είναι δίπλα στο ρουτερ... μετά έχω σκοπό να το κάνω ... έχω ήδη ακούσει το chroma και όντως έχει διαφορά προς το καλύτερο. Υποψιάζομαι πως με το ubi θα είναι πιο ξεκάθαρη.
Δεν ξέρω αν θα πρέπει να μεταφέρω το nas πάνω στο ubi, αν και δεν θα το ήθελα λόγω ανεμιστήρα!
Δεν ξέρω αν θα πρέπει να μεταφέρω το nas πάνω στο ubi, αν και δεν θα το ήθελα λόγω ανεμιστήρα!
- DomieMic65
- Contributor
Πως το ανακαλύψατε το εν λόγω switch ρε παιδιά;
- Geopolitis
Γίνεται έντονη αναφορά σε ξένα forum όπως whatsbestforum και audiophilestyle σε σχετικά θέματα σχετικά με βελτιστοποίηση στο Ethernet για audio χρήση
- DomieMic65
- Contributor
Παρακολουθώ συγκεκριμένα νήματα στο A.Style κ δεν το έχω δει.. στο άλλο δεν μπαίνω πότε.
Θα το ψάξω...
Θα το ψάξω...
Λοιπόν έχω παραγγείλει και εγώ ένα Edgrouter X, και αν είναι έτσι πως τα λέτε, θα πάρω και δεύτερο.
Το Σαββατοκύριακο τελειώνω όλα τα γραμμικά τροφοδοτικά και θα τα βάλω παντού όπου δεν έχω.
Σκέπτομαι για κάποιο Gaming Router για να διατηρεί τις ταχύτητες βάση προτεραιοτήτων και όχι τυχαία, έχει κανείς να προτείνει κάτι? (το τηλέφωνο που είναι επάνω στο modem/router του παρόχου{wind} δεν με ενδιαφέρει).
Το Σαββατοκύριακο τελειώνω όλα τα γραμμικά τροφοδοτικά και θα τα βάλω παντού όπου δεν έχω.
Σκέπτομαι για κάποιο Gaming Router για να διατηρεί τις ταχύτητες βάση προτεραιοτήτων και όχι τυχαία, έχει κανείς να προτείνει κάτι? (το τηλέφωνο που είναι επάνω στο modem/router του παρόχου{wind} δεν με ενδιαφέρει).
Χρήστος
Return to “Ψηφιακή αναπαραγωγή”