Βρηκα φωτο απο το εσωτερικο, η τροφοδοσια ειναι ο αδυναμος κρικος αλλα δεν ειναι χαλια. Η τιμη ειναι απλα εξαιρετικη
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για να παρέχει τις υπηρεσίες του και να αναλύει την επισκεψιμότητα. Η IP διεύθυνσή σας γνωστοποιείται στην Google, μαζί με μετρήσεις απόδοσης και ασφαλείας, ώστε να διασφαλιστεί η ποιότητα της υπηρεσίας, για τη δημιουργία στατιστικών στοιχείων σχετικά με τη χρήση και για τον εντοπισμό και την αντιμετώπιση καταχρήσεων. Με την χρήση του ιστότοπου Audiohub.gr αποδέχεστε τα παραπάνω.
Network Players/Streamers
Re: Network Players/Streamers
Παναγιώτης
Τις προάλλες ο φίλος Marc έκανε review για το ομοσταυλο Dac Streamer, παραπλήσιας αισθητικής και υλοποίησης
https://parttimeaudiophile.com/2024/03/ ... eview/?amp
Βρίσκω ενδιαφέρον το ποσό γρήγορα περνάνε τα χρόνια. Οι συγκεκριμένοι Κινέζοι γιορτάζουν τα 10 χρόνια τους και ενώ τα γνωστά XSabre Dac ποτέ δεν ήταν στο στόχαστρο μου το αμιγές streamer είμαι στο τσακ να το χτυπήσω...
https://parttimeaudiophile.com/2024/03/ ... eview/?amp
Βρίσκω ενδιαφέρον το ποσό γρήγορα περνάνε τα χρόνια. Οι συγκεκριμένοι Κινέζοι γιορτάζουν τα 10 χρόνια τους και ενώ τα γνωστά XSabre Dac ποτέ δεν ήταν στο στόχαστρο μου το αμιγές streamer είμαι στο τσακ να το χτυπήσω...
Παναγιώτης
Μετά τα Melco N1 και N5 που είναι εφοδιασμένα με SFP port και το καινούργιο και αρκετά φτηνότερο Sonore opticalRendu Deluxe έρχεται με SFP port.
https://www.sonore.us/opticalRendu.html
https://www.sonore.us/opticalRendu.html
Κώστας
Χρήστος
Με ενσωματομενη οθονη μεγεθους tablet και πληρεστατη συνδεσιμοτητα δεν θα το ελεγα και αλμυρο. Το μονο μειονεκτημα του ειναι πως η θεση ακροασης ειναι μακρυά απο τις συσκευες οποτε το νοημα της οθονης αφης με τα ωραια εξώφυλλα παυει. Ωραιο στην θεωρια, στην πραξη δεν βολευει. Θα προτιμουσα split, touch οθονη στα χερια μου και η συσκευη χωρις πολλες οθονες στο rack
Παναγιώτης
Νομίζω ότι είναι ένα άλλο καταναλωτικό προϊόν. Πότε δεν μου άρεσαν τα all in one μηχανάκια. Θεωρώ ότι κάνουν έκπτωση στην ποιότητα. Όσο για την οθόνη, προσωπικά, την βρίσκω άχρηστη διότι όπως αναφέρει ο Πάνος θα βρίσκεται κάπου στο rack. Σε αυτά βρίσκεις ένα καθαρό streamer που θα παίζει πολύ καλύτερα.
Κώστας
Καλημερα , το volumio πρεπει να το κρινουμε περισσοτερο σαν streamer και οχι σαν dac-streamer. Ετσι και για να εκμεταλλευτουμε και να εχει νοημα η οθονη του το εχουμε κοντα στην θεση ακροασης με μονο ενα μακρυ usb και αν θελουμε χρησιμοποιουμε το wifi η ethernet αν βολευει. ειναι περισσοτερο consumer συσκευη. Οποιος θελει καθαρo streamer υπαρχει το rivo.
- DomieMic65
- Contributor
Έτσι όπως το βλέπω εγώ δεν βρίσκω κανέναν λόγο να δώσω τόσα χρήματα για κάτι τέτοιο…
Σαφώς και προτιμώ ένα headless σύστημα τύπου RPi είτε σε «τούμπανη» έκδοση όπως του Χρήστου και του Πάνου είτε ακόμα και στην απλή του μορφή!
Η οθόνη μόνο σπατάλη πόρων του συστήματος μου φαίνεται εκτός αν μιλάμε για desktop κατάσταση!
Για να μην πω την ευελιξία που έχεις στο software .. με το πιο πάνω παντρεύεσαι το Volumio το οποίο προσωπικά ποτέ δεν συμπάθησα!
Σαφώς και προτιμώ ένα headless σύστημα τύπου RPi είτε σε «τούμπανη» έκδοση όπως του Χρήστου και του Πάνου είτε ακόμα και στην απλή του μορφή!
Η οθόνη μόνο σπατάλη πόρων του συστήματος μου φαίνεται εκτός αν μιλάμε για desktop κατάσταση!
Για να μην πω την ευελιξία που έχεις στο software .. με το πιο πάνω παντρεύεσαι το Volumio το οποίο προσωπικά ποτέ δεν συμπάθησα!
Οτι και να παρεις εργοστασιακο παντρευεσαι το os του.
To συγκεκριμενο Rpi board εχει μην νομιζεις και τι ειναι σοβαρα καλυτερο απο το volumio για rpi?
[img]Screenshot%202024-09-03%20at%205.11.59%20PM[/img]
To συγκεκριμενο Rpi board εχει μην νομιζεις και τι ειναι σοβαρα καλυτερο απο το volumio για rpi?
[img]Screenshot%202024-09-03%20at%205.11.59%20PM[/img]
- Attachments
-
- Screenshot 2024-09-03 at 5.11.59 PM.png (938.24 KiB) Viewed 859 times
Μέσα έχει ένα rpi4 με μόνο 2gb ram.
Οι τροφοδοσίες είναι καλούτσικες τίποτε το σοβαρό.
Το DAC είναι μέτριο γενικά αλλά με τι να το συγκρίνεις σε αυτά τα χρήματα, καλούτσικο θα το πω.
Η οθόνη δεν έχει την γρηγοράδα και την ανάλυση ενός πχ ipad ή ενός καλού android tablet
Το I2s παρότι ΠΛΗΡΩΣ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΠΟΙΗΣΙΜΟ που δεν το έχουμε δει πουθενά με τόσες δυνατότητες και ευκολία αλλαγής των ρυμίσεων και παρότι έχει ξεχωριστά ρολόγια το θεωρώ επίσης μέτριο.
Η ύπαρξή της οθόνης που όλοι βιαστήκατε να πείτε ότι δεν βολεύει έχει σαν σκοπό της την εξυπηρέτηση σαν all in one desktop system με ενισχυτή ακουστικών που έχει ενσωματωμένο, και τα βύσματα εξόδου ακουστικών του συνυπάρχουν με τα επαγγελματικά θηλυκά xlr.
Είναι λοιπόν ένα προϊόν που δεν απευθύνεται σε χαιeντάδες ούτε diyers, παρά σε κονσιουμεράδες με αισθητική, και κυρίως σαν ένα desktop σύστημα που έχει και συνδεσιμότητα για οποιοδήποτε εξωτερικό DAC.
Προσωπικά σε αυτή την κατηγορία θα έπαιρνα το μεγάλο Eversolo ή το εισαγωγικά HifiRose, αν και το μικρό Panchanko δεν είναι μακρυά αλλά χωρίς οθόνες κλπ.
Οι τροφοδοσίες είναι καλούτσικες τίποτε το σοβαρό.
Το DAC είναι μέτριο γενικά αλλά με τι να το συγκρίνεις σε αυτά τα χρήματα, καλούτσικο θα το πω.
Η οθόνη δεν έχει την γρηγοράδα και την ανάλυση ενός πχ ipad ή ενός καλού android tablet
Το I2s παρότι ΠΛΗΡΩΣ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΠΟΙΗΣΙΜΟ που δεν το έχουμε δει πουθενά με τόσες δυνατότητες και ευκολία αλλαγής των ρυμίσεων και παρότι έχει ξεχωριστά ρολόγια το θεωρώ επίσης μέτριο.
Η ύπαρξή της οθόνης που όλοι βιαστήκατε να πείτε ότι δεν βολεύει έχει σαν σκοπό της την εξυπηρέτηση σαν all in one desktop system με ενισχυτή ακουστικών που έχει ενσωματωμένο, και τα βύσματα εξόδου ακουστικών του συνυπάρχουν με τα επαγγελματικά θηλυκά xlr.
Είναι λοιπόν ένα προϊόν που δεν απευθύνεται σε χαιeντάδες ούτε diyers, παρά σε κονσιουμεράδες με αισθητική, και κυρίως σαν ένα desktop σύστημα που έχει και συνδεσιμότητα για οποιοδήποτε εξωτερικό DAC.
Προσωπικά σε αυτή την κατηγορία θα έπαιρνα το μεγάλο Eversolo ή το εισαγωγικά HifiRose, αν και το μικρό Panchanko δεν είναι μακρυά αλλά χωρίς οθόνες κλπ.
Χρήστος
Return to “Ψηφιακή αναπαραγωγή”