Ευχαριστώ γείτονα
Είμαι πολύ περίεργος να δω τι θα φέρει η προσθήκη του bryston ...
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για να παρέχει τις υπηρεσίες του και να αναλύει την επισκεψιμότητα. Η IP διεύθυνσή σας γνωστοποιείται στην Google, μαζί με μετρήσεις απόδοσης και ασφαλείας, ώστε να διασφαλιστεί η ποιότητα της υπηρεσίας, για τη δημιουργία στατιστικών στοιχείων σχετικά με τη χρήση και για τον εντοπισμό και την αντιμετώπιση καταχρήσεων. Με την χρήση του ιστότοπου Audiohub.gr αποδέχεστε τα παραπάνω.
Αναζήτηση DAC
Re: Αναζήτηση DAC
Μπήκε o bryston, και σήμερα , αφού δούλεψε κάποιες ώρες , έγινε μια ακρόαση..
Δεν θα πω πολλά γιατί ως γνωστόν περι κολοκυθόπιτας κλπ κλπ
Ο bryston έδεσε με τον nad πολύ καλά . Το αποτέλεσμα είναι κορυφαίο... Ήταν ήδη ...
Πραγματικά έχετε ακούσει τις νέες class d υλοποιήσεις ?
Καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολο, όταν έχεις δώσει μια περιουσία για έναν ενισχυτή, να αποδεχτείς ότι το τοπίο έχει αλλάξει, άντε έστω ότι το τοπίο αλλάζει.
Δεν πειράζει, δεν προσπαθώ να πείσω κανέναν. Όποιος θέλει ψάχνει, ακούει, προχωράει
Αλλιώς μένει με τα όνειρα ...
Και πολύ καλημέρα σας δλδ
* Το ρόκνα έχει εξαιρετικό προενισχυτη.
Δεν θα πω πολλά γιατί ως γνωστόν περι κολοκυθόπιτας κλπ κλπ
Ο bryston έδεσε με τον nad πολύ καλά . Το αποτέλεσμα είναι κορυφαίο... Ήταν ήδη ...
Πραγματικά έχετε ακούσει τις νέες class d υλοποιήσεις ?
Καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολο, όταν έχεις δώσει μια περιουσία για έναν ενισχυτή, να αποδεχτείς ότι το τοπίο έχει αλλάξει, άντε έστω ότι το τοπίο αλλάζει.
Δεν πειράζει, δεν προσπαθώ να πείσω κανέναν. Όποιος θέλει ψάχνει, ακούει, προχωράει
Αλλιώς μένει με τα όνειρα ...
Και πολύ καλημέρα σας δλδ
* Το ρόκνα έχει εξαιρετικό προενισχυτη.
- Attachments
-
- Messenger_creation_d10d892f-4dc7-4925-a920-e93f6126966e.jpeg (1010.2 KiB) Viewed 2966 times
Από Σεπτέμβρη αν θέλετε μπορεί να μεταφερθεί το σετ για ακρόαση σε κάποιο σύστημα γνωστό σας.
Και όταν λέω σετ, εννοώ το ρόκνα, τον τελικό nad και τον προενισχυτη της bryston
Έτσι ώστε να μπορείτε να ακούσετε και κατευθείαν το ρόκνα με τον τελικό.
Το παραπάνω με την προϋπόθεση ότι θα αναλάβει κάποιος μεταφορές, στησίματα κλπ.
Μέχρι τότε
Καλό καλοκαίρι σε όλους !!!
Και όταν λέω σετ, εννοώ το ρόκνα, τον τελικό nad και τον προενισχυτη της bryston
Έτσι ώστε να μπορείτε να ακούσετε και κατευθείαν το ρόκνα με τον τελικό.
Το παραπάνω με την προϋπόθεση ότι θα αναλάβει κάποιος μεταφορές, στησίματα κλπ.
Μέχρι τότε
Καλό καλοκαίρι σε όλους !!!
Μπράβο, γείτονα. Ενδιαφέρουσα η πρότασή σου. Μια που είμαστε και κοντά, εγώ θα ήμουν πολύ περίεργος να ακούσω το σετ παρέα με τα ηχεία μου (Falcon και Harbeth).
Από περιέργεια, για πες μας: Πώς συγκρίνεις την ψηφιακή αλυσίδα του συστήματός σου με την αναλογική; Αν έδινες 100 στο πικάπ, πόσο πιάνει το DAC;
Δεν λέμε καλό καλοκαίρι από τώρα, γιατί είμαστε ακόμα στην αρχή... -))
Από περιέργεια, για πες μας: Πώς συγκρίνεις την ψηφιακή αλυσίδα του συστήματός σου με την αναλογική; Αν έδινες 100 στο πικάπ, πόσο πιάνει το DAC;
Δεν λέμε καλό καλοκαίρι από τώρα, γιατί είμαστε ακόμα στην αρχή... -))
Παναγιώτη, όποτε θέλεις έρχεσαι και φορτώνεις.
Σύγκριση ουσιαστική δεν μπορώ να κάνω ακόμα. Είναι όλα πολύ φρέσκα και ακόμα πειραματίζομαι με καλώδια (rca/xlr)..
Μακάρι το ψηφιακό να πλησιάσει, και γιατί όχι να ξεπεράσει το αναλογικό μου.
Σύγκριση ουσιαστική δεν μπορώ να κάνω ακόμα. Είναι όλα πολύ φρέσκα και ακόμα πειραματίζομαι με καλώδια (rca/xlr)..
Μακάρι το ψηφιακό να πλησιάσει, και γιατί όχι να ξεπεράσει το αναλογικό μου.
Είσαι πρωτοπόρος, φίλε και γείτονα. Στο ψηφιακό χρησιμοποιείς Tidal ή έχεις δοκιμάσει και Qobuz;
Εκείνο το οποίο προσελκύει εμένα στο ψηφιακό είναι το απύθμενο περιεχόμενο για μηδαμινό συγκριτικά κόστος. Η συνδρομή ενός έτους κοστίζει όσο ένας, άντε δύο δίσκοι.
Εκείνο το οποίο προσελκύει εμένα στο ψηφιακό είναι το απύθμενο περιεχόμενο για μηδαμινό συγκριτικά κόστος. Η συνδρομή ενός έτους κοστίζει όσο ένας, άντε δύο δίσκοι.
Tidal
Στο δεύτερο σκέλος θα συμφωνήσω
Στο δεύτερο σκέλος θα συμφωνήσω
- DomieMic65
- Contributor
Από Σεπτ θα με ενδιέφερε πολύ μια ακρόαση του ενισχυτή στον χώρο μου με τον DAC μου που έτσι κι αλλιώς χρησιμοποιώ κατευθείαν πάνω στον τελικό μου!
Ευχαρίστως θα αναλάβω την μεταφορά αν και δεν έχω αμάξι… αλλά θα βρω τον τρόπο!
Καλό καλοκαίρι σε όλους!
Ευχαρίστως θα αναλάβω την μεταφορά αν και δεν έχω αμάξι… αλλά θα βρω τον τρόπο!
Καλό καλοκαίρι σε όλους!
Return to “Ψηφιακή αναπαραγωγή”
![hello [wavegreen]](./images/smilies/wavegreen.gif)