Παράλληλα έκανα και κάποιες άλλες προσθήκες στο σύστημα.
Μια από αυτές ήταν ο ολοκληρωμένος της Gryphon Diablo 300.
Ο Diablo είναι πολύ καλός ενισχυτής και μου άρεσε περισσότερο από τον Luxman L-509X .
Όμως ο συνδυασμός των Canary προ με τους τελικούς Cary υπερτερούσε αρκετά από τον Diablo. Και τονίζω για τα δικά μου γούστα πάντα. Μπορεί κάποιος άλλος να προτιμούσε τον Gryphon.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για να παρέχει τις υπηρεσίες του και να αναλύει την επισκεψιμότητα. Η IP διεύθυνσή σας γνωστοποιείται στην Google, μαζί με μετρήσεις απόδοσης και ασφαλείας, ώστε να διασφαλιστεί η ποιότητα της υπηρεσίας, για τη δημιουργία στατιστικών στοιχείων σχετικά με τη χρήση και για τον εντοπισμό και την αντιμετώπιση καταχρήσεων. Με την χρήση του ιστότοπου Audiohub.gr αποδέχεστε τα παραπάνω.
Μετά από πολύ καιρό
Re: Μετά από πολύ καιρό
Επίσης αγόρασα ένα ζευγάρι Falcon LS3/5a Gold Badge.
Καθώς και ένα ολοκληρωμένο των Αφων Τσακιρίδη, τον Ερμή. Έχει 4 x EL84 στο κανάλι, λάμπες που είναι από τις πιο αγαπημένες μου και δίνει περίπου 22-25watt στο κανάλι
Τα Falcon είναι πολύ καλά ηχεία και για μένα καλύτερα από τα αντίστοιχα Spendor και τα Harbeth P3ESR.
Σε συνδυασμό δε με τον Ερμή, δίνουν ένα αποτέλεσμα που ξεπερνά πολύ, μα πολύ τις κατηγορίες τιμής τους.
Καθώς και ένα ολοκληρωμένο των Αφων Τσακιρίδη, τον Ερμή. Έχει 4 x EL84 στο κανάλι, λάμπες που είναι από τις πιο αγαπημένες μου και δίνει περίπου 22-25watt στο κανάλι
Τα Falcon είναι πολύ καλά ηχεία και για μένα καλύτερα από τα αντίστοιχα Spendor και τα Harbeth P3ESR.
Σε συνδυασμό δε με τον Ερμή, δίνουν ένα αποτέλεσμα που ξεπερνά πολύ, μα πολύ τις κατηγορίες τιμής τους.
Παράλληλα δοκίμασα στο σύστημά μου τον προ-ενισχυτή Preos της Tidal.
Πολύ καλός προ-ενισχυτής αλλά λίγο λεπτόηχος. Ο Canary μου άρεσε περισσότερο (μεγαλύτερα σώματα και καλύτερη επικοινωνία της σκηνής και γενικά της μουσικής), οπότε δεν πείστηκα να προβώ σε κάποια αλλαγή.
Τελικά φαίνεται ότι είμαι τύπος πολύ της "λάμπας"

Πολύ καλός προ-ενισχυτής αλλά λίγο λεπτόηχος. Ο Canary μου άρεσε περισσότερο (μεγαλύτερα σώματα και καλύτερη επικοινωνία της σκηνής και γενικά της μουσικής), οπότε δεν πείστηκα να προβώ σε κάποια αλλαγή.
Τελικά φαίνεται ότι είμαι τύπος πολύ της "λάμπας"
Τελευταία το σύστημα μου ήταν το παρακάτω (ο Gryphon δόθηκε πριν κάποιο διάστημα):
Πολύ πρόσφατα έδωσα και τους Cary και είμαι σε αναζήτηση ενισχυτικών (ανοικτός σε προτάσεις
).
Αυτά προς το παρόν και συνεχίζουμε!!
Πολύ πρόσφατα έδωσα και τους Cary και είμαι σε αναζήτηση ενισχυτικών (ανοικτός σε προτάσεις
Αυτά προς το παρόν και συνεχίζουμε!!
Ονειρικα ηχεια συγχαρητηρια. Επιπλεον οτι ποιο ομορφο , η Ιταλια σε ολο της το μεγαλειο.
Εδω με mcintosh
Εδω με mcintosh
Πολύ θα ήθελα να ακούσω τα καινούργια. Η τιμή όμως στο Θεό!
Πω Πω τι ωραία πράγματα!!! Πάντα απολαμβάνω τα ποστ και τις εξελίξεις σου!!!
Καλοάκουστα με υγεία σου εύχομαι!!!
Δύο από τα μηχανήματα που παρέθεσες τα βρήκα μέτρια.
Οι Krell EVO τελικοί που ευτυχώς δεν πήρα κι εγώ κάποια εποχή που κοίταγα που είχε βγει ένας μεταχειρισμένος (σίγουρα οι FPB καλύτεροι), και το DAC της Aqua επίσης μέτριο και αδιάφορο.
Κατά τα αλλά σε βρίσκω SUPER!!!!!!!!
![hello [wavegreen]](./images/smilies/wavegreen.gif)
Καλοάκουστα με υγεία σου εύχομαι!!!
Δύο από τα μηχανήματα που παρέθεσες τα βρήκα μέτρια.
Οι Krell EVO τελικοί που ευτυχώς δεν πήρα κι εγώ κάποια εποχή που κοίταγα που είχε βγει ένας μεταχειρισμένος (σίγουρα οι FPB καλύτεροι), και το DAC της Aqua επίσης μέτριο και αδιάφορο.
Κατά τα αλλά σε βρίσκω SUPER!!!!!!!!
![hello [wavegreen]](./images/smilies/wavegreen.gif)
Χρήστος
Φανταστικό ταξίδι !
Πλούσιες εμπειρίες !
Να τα χαίρεσαι όλα με υγεία !!
Πλούσιες εμπειρίες !
Να τα χαίρεσαι όλα με υγεία !!
MILES wrote:Πολύ πρόσφατα έδωσα και τους Cary και είμαι σε αναζήτηση ενισχυτικών (ανοικτός σε προτάσεις![]()
Ε....νομίζω ήρθε η ώρα να πάρεις κάτι εκλεκτό και εγχώριο.....
Πολύ ωραίες εμπειρίες Μιχ΄άλη!!! Συνέχισε να απολαμβάνεις τη μουσική σου με το ωραίο σύστημά σου.
Πως θα σύγκρινες τα Focal με τα Stradivari? Με το χώρο σου να είναι σχετικά περιορισμένο πως αποδίδουν τα μεγάλα Sonus?
Return to “Παρουσιάσεις συστημάτων”