Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για να παρέχει τις υπηρεσίες του και να αναλύει την επισκεψιμότητα. Η IP διεύθυνσή σας γνωστοποιείται στην Google, μαζί με μετρήσεις απόδοσης και ασφαλείας, ώστε να διασφαλιστεί η ποιότητα της υπηρεσίας, για τη δημιουργία στατιστικών στοιχείων σχετικά με τη χρήση και για τον εντοπισμό και την αντιμετώπιση καταχρήσεων. Με την χρήση του ιστότοπου Audiohub.gr αποδέχεστε τα παραπάνω.
YAHS - Παρουσίαση συστήματος
Re: YAHS - Παρουσίαση συστήματος
Καλορίζικο και καλοάκουστο, τελικά πoιο πήρες δεν κατάλαβα, το νυν Signature SE? ή το Edition SE
Χρήστος
Ευχαριστώ.
Το signature se
Μίλησα με Νικολάε, οποτε θέλω μπορώ να το στείλω για αναβάθμιση σε signature balanced
Θα το δω εν καιρώ
Το signature se
Μίλησα με Νικολάε, οποτε θέλω μπορώ να το στείλω για αναβάθμιση σε signature balanced
Θα το δω εν καιρώ
Έχω διαβάσει ότι παίζει καλύτερα ...
Θα δείξει
Όχι ότι η se θα παίζει άσχημα
Ίσα ίσα η signature έκδοση είναι σούπερ
Αλλά ας υπάρχει και ένα upgrade path έτοιμο
Κακό δεν κάνει
Άσε που αν σταματήσει η se και στα signature θα έχω ένα μηχάνημα εκτός παραγωγης, με ότι κι αν σημαίνει αυτό
Θα δείξει
Όχι ότι η se θα παίζει άσχημα
Ίσα ίσα η signature έκδοση είναι σούπερ
Αλλά ας υπάρχει και ένα upgrade path έτοιμο
Κακό δεν κάνει
Άσε που αν σταματήσει η se και στα signature θα έχω ένα μηχάνημα εκτός παραγωγης, με ότι κι αν σημαίνει αυτό
Δεν σαν προβληματίζει η ιδιαίτερα υψηλή τάση εξόδου του Rockna? Εμένα στη MSB/Balanced/SE έδινε 10V έξοδο και δεν προχώρησα στην αναβάθμιση στο signature καθότι ανέβαινε στα 20V. Οι περισσότεροι προ (ιδίως οι SS) περιμένουν να δουν μαξ 2V (SE) / 4V (Balanced) σαν σήμα εισοδου. Στην εποχή που είχα τα Pass Labs επρεπε να μειώσω το volume στο DAC για να μην ψαλιδίζει από την υπεροδήγηση.
Δεν συστήνω την αναβάθμιση σε balanced.
Δεν νομίζω να μπορεί κάποιος να ακούσει διαφορές αν ματσάρει ακριβώς την ένταση ακρόασης και την ευαισθησία εισόδου του ενισχυτή.
Το τι λένε ο ένας και ο άλλος δεν ξέρω, μάλλον δεν ξέρουνε τι ακούνε.
Δεν νομίζω να μπορεί κάποιος να ακούσει διαφορές αν ματσάρει ακριβώς την ένταση ακρόασης και την ευαισθησία εισόδου του ενισχυτή.
Το τι λένε ο ένας και ο άλλος δεν ξέρω, μάλλον δεν ξέρουνε τι ακούνε.
Χρήστος
Παίζει το ίδιο, εκεί ήθελα να καταλήξω. Ο μόνος λόγος να διαλέξει κάποιος balanced είναι εάν έχει fully balanced προ και τελικούς και το σήμα του ταξιδεύει μέτρα.
Παναγιώτης
Προ και τελικός είναι full balanced
Οσο για την έξοδο που λέει ο Κώστας
Δεν είναι 10 και 20v
Είναι vvps και αν δεν κάνω λάθος μεταφράζονται σε 3.3 και 5 v
Αν υπάρχει θέμα υπεροδηγησης βάζεις το ρόκνα -6db
Οσο για την έξοδο που λέει ο Κώστας
Δεν είναι 10 και 20v
Είναι vvps και αν δεν κάνω λάθος μεταφράζονται σε 3.3 και 5 v
Αν υπάρχει θέμα υπεροδηγησης βάζεις το ρόκνα -6db