Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για να παρέχει τις υπηρεσίες του και να αναλύει την επισκεψιμότητα. Η IP διεύθυνσή σας γνωστοποιείται στην Google, μαζί με μετρήσεις απόδοσης και ασφαλείας, ώστε να διασφαλιστεί η ποιότητα της υπηρεσίας, για τη δημιουργία στατιστικών στοιχείων σχετικά με τη χρήση και για τον εντοπισμό και την αντιμετώπιση καταχρήσεων. Με την χρήση του ιστότοπου Audiohub.gr αποδέχεστε τα παραπάνω.
Καλώδια interconnect rca κάτω των 2000 ευρώ
Re: Καλώδια interconnect rca κάτω των 2000 ευρώ
Η συσκευασία που είδαμε είναι ίδια με αυτή του Grand και περιλαμβάνει εξωτερική χαρτονένια θήκη.Επισης,τα στοιχεία του καλωδίου είναι χειρόγραφα(όπως στα μεγαλύτερα μοντέλα της Neotech κι όχι τυπωμένα όπως στην συσκευασία του Audiophonics.
Για τι πράγμα συζητάμε εδω; Αν το συγκεκριμένο καλώδιο είναι τερματισμενο στην Taiwan ή από κάποιο τοπικό μαγαζι;
Παναγιώτης
Ναι.
Τα ίδια βύσματα είναι με τα δικά μου, δεν βλέπω να έχει τα ασημένια με ρόδιο. Απλά άλλο κουτι.
Δεν θέλω φωτογραφίες λινκ αν έχεις την καλοσύνη.
Τα ίδια βύσματα είναι με τα δικά μου, δεν βλέπω να έχει τα ασημένια με ρόδιο. Απλά άλλο κουτι.
Δεν θέλω φωτογραφίες λινκ αν έχεις την καλοσύνη.
Χρήστος
Να πω κάτι για τα καλώδια, πολλές εταιρίες που προσφέρουν bulk (καλούμπα) δίνουν σε εξουσιοδοτημενους μαγαζάτορες την δυνατότητα να τερματίζουν τα καλώδια και να τα προσφέρουν σαν "εργοστασιακά". Το κάνουν πολλές εταιρίες και σε ethernet αλλά και σε ρεύματος και IC.
Το αν έχει τερματιστει στο εργοστάσιο ή κάπου σε ένα οποιοδήποτε μαγαζί πολλές φορές δεν έχει διαφορά, γιατί μιλάμε για απλες κολλήσεις. Αν υπάρχει κάποια ειδική μηχανή που αναλαμβάνει τον τερματισμό τότε το συγκεκριμένο καλώδιο θα είναι αναγκαστικά εργοστασιακό.
Οι πιο σοβαρές εταιρίες συνήθως κάνουν ένα πολύ σύντομο τμήμα εκπαίδευσης για τους νέους τεχνικούς και δίνουν ένα σετ εργαλείων. Επίσης δίνουν κουτιά, βύσματα, θερμοσυστελλομενα, εγκεκριμένη κόλληση και πιστοποιητικά.
Το αν έχει τερματιστει στο εργοστάσιο ή κάπου σε ένα οποιοδήποτε μαγαζί πολλές φορές δεν έχει διαφορά, γιατί μιλάμε για απλες κολλήσεις. Αν υπάρχει κάποια ειδική μηχανή που αναλαμβάνει τον τερματισμό τότε το συγκεκριμένο καλώδιο θα είναι αναγκαστικά εργοστασιακό.
Οι πιο σοβαρές εταιρίες συνήθως κάνουν ένα πολύ σύντομο τμήμα εκπαίδευσης για τους νέους τεχνικούς και δίνουν ένα σετ εργαλείων. Επίσης δίνουν κουτιά, βύσματα, θερμοσυστελλομενα, εγκεκριμένη κόλληση και πιστοποιητικά.
Παναγιώτης
Το καλώδιο της φωτογραφίας που έβαλα είναι διαφορετικό απ' αυτό που πουλά το Audiophonics.Εκ πρώτης όψεως λείπουν τα θερμοσυστελλομενα τα οποία έχει το δεύτερο.
Η Neotech δεν δημοσιεύει κατατοπιστικές πληροφορίες η φωτογραφιες.
Και το άλλο καλώδιο για το οποίο έχω κάνει λόγο,προέρχεται από Γερμανικό κατάστημα.
Η Neotech δεν δημοσιεύει κατατοπιστικές πληροφορίες η φωτογραφιες.
Και το άλλο καλώδιο για το οποίο έχω κάνει λόγο,προέρχεται από Γερμανικό κατάστημα.
Όσο για το ποσοστο συμμετοχής των βυσματων στον ήχο ας μου επιτρέψετε να διαφωνήσω.Εχω κάνει αρκετές δοκιμές με δύο ίδια καλώδια(interconnect,ηχείων,ρεύματος)που φορούσαν διαφορετικά βύσματα είτε της ίδιας εταιρίας είτε αλλης και κάθε φορά άκουγα άλλο καλώδιο.Στις δοκιμές αυτές συμμετείχαν και φίλοι οι οποίοι συμφώνησαν περί του αποτελέσματος.
Όσο για την Audiophonics,γνωστός μου την έχει ρωτησει πριν από κάμποσους μήνες περί του σωστού τρόπου τερματισμού ενός Neotech που αγόρασε απο την ίδια κι ακόμα περιμένει απάντηση.Απευθυνθηκε στον Έλληνα αντιπρόσωπο ο οποίος τον εξυπηρέτησε άμεσα.
Ας με συγχωρήσετε για τις επανειλημμένες αναρτήσεις όμως δεν βλέπω πως μπορώ να κάνω quote.
Ας με συγχωρήσετε για τις επανειλημμένες αναρτήσεις όμως δεν βλέπω πως μπορώ να κάνω quote.
Ποτης wrote:Όσο για την Audiophonics,γνωστός μου την έχει ρωτησει πριν από κάμποσους μήνες περί του σωστού τρόπου τερματισμού ενός Neotech που αγόρασε απο την ίδια κι ακόμα περιμένει απάντηση.Απευθυνθηκε στον Έλληνα αντιπρόσωπο ο οποίος τον εξυπηρέτησε άμεσα.
Και γιατί δεν ρώταγε την ίδια την Neotech ;
Πολύ μπλα μπλα ο Έλληνας αντιπρόσωπος, σπρώχνει ότι έχει stock.
Κώστας
Dr Pan K wrote:
Κάποιοι ακούνε και τις κολλήσεις Παναγιώτη
Κώστας
Οπότε αυτό που συμπεραίνω είναι πως ο ένας μαγαζάτορας βάζει διαφορετικά βύσματα και θερμοσυστελλομενα από τον άλλο, το οποίο μπορεί να είναι καλύτερο ή χειρότερο ανάλογα με το ματσαρισμα και πως τόση ώρα η κουβέντα γίνετε για bulk καλώδια τελειωμένα κατά το δοκούν του εκάστοτε μεταπωλητή. Ενδέχεται κάποιοι να χρσημοπιουν οτι παρεχει η Neotech και κάποιοι αλλοι οτι θέλουν.
Αν δεν υπάρχουν φωτογραφίες και link στην επίσημη ιστοσελίδα τηε Neotech κατά πάσα πιθανότητα τα συγκεκριμένα καλώδια δεν κυκλοφορούν τερματισμενα από το εργοστάσιο. Η Neotech σίγουρα παρέχει τα σωστά βύσματα αλλα κάποιοι βάζουν και άλλα γιατί είτε δεν τα έχουν πληρώσει, είτε ξέμειναν, είτε νομίζουν ότι παίζουν καλύτερα είτε έχουν μεγαλύτερο περιθώριο κέρδους.
Υπαρχουν περιπτωσεις που η εταιρια πουλαει τερματισμενα καλωδια και στο ιδιο σχεδιο παρεχει και κουλουρα για custom μηκη (Supra). Καποιες αλλες εταιριες διαφοροποιουν τον καταλογο τον τερματισμενων καλωδιων απο αυτα που δινουν σε μεταπωλητες (Audioquest πχ). Και σε καποιοες πολυ ειδικες περιπτωσεις οι εταιριες οι ιδιες μπορουν να βγαλουν custom καλωδια.
Η Supra πχ εχει εργοστασιακα τερματισμενα καλωδια ethernet αλλα δινει και bulk. Για να αποφυγω την κατασκευη απο μεταπωλητη το 10m ethernet που ειχα το προμηθευτηκα εργοστασιακο γιατι το ηθελα ετσι.
Η Audioquest που ειναι κολοσσός εχει μεγαλη γκαμα απο bulk καλωδια, μιλαμε για πολλαπλα μοντελα ανα τυπο καλωδιου. Οταν συζηταγα μαζι τους για ethernet μου ειχαν προτεινει ενα κορυφαιο bulk το οποιο δεν υπαρχει ολοιδιο σε ετοιμο. Δεν ειχαν στον καταλογο ετοιμο 10m.
Tελικα κατεληξα να χρησιμοποιω Nordost αλλα ουτε η Nordost ειχε τερματισμενο καλωδιο στα 10m στον καταλογο της. Το μεγαλυτερο που εδινε ηταν 5m. Επειδη ηθελαν να το εχω στο συστημα μου εφτιαξαν στο εργοστασιο ενα 10m το οποιο εχω ακομα σημερα. Μου ειχαν μαλιστα ζητησει συγνωμη που δεν χωραγε μεσα στο κανονικο τους κουτι..
Εφοσον δεν υπαρχει link στην σελιδα της Neotech πιθανοτατα κανεις σας να μην εχει εργοστασιακα τερματισμενο καλωδιο και ολα να ειναι τοπικα ολοκληρωμενα απο reseller. H καποια να ειναι εργαστασιακα και καποια οχι. Αν τα βυσματα λενε επανω Neotech και τα θερμοσυστελλομενα επισης ισως να υπαρχουν και εργοστασιακα. Συμβαινει
Τπτ κακό σε όλη αυτή την κουβέντα, αν έλειπαν και οι εξάψεις θα ήταν όλα τέλεια.
Αν δεν υπάρχουν φωτογραφίες και link στην επίσημη ιστοσελίδα τηε Neotech κατά πάσα πιθανότητα τα συγκεκριμένα καλώδια δεν κυκλοφορούν τερματισμενα από το εργοστάσιο. Η Neotech σίγουρα παρέχει τα σωστά βύσματα αλλα κάποιοι βάζουν και άλλα γιατί είτε δεν τα έχουν πληρώσει, είτε ξέμειναν, είτε νομίζουν ότι παίζουν καλύτερα είτε έχουν μεγαλύτερο περιθώριο κέρδους.
Υπαρχουν περιπτωσεις που η εταιρια πουλαει τερματισμενα καλωδια και στο ιδιο σχεδιο παρεχει και κουλουρα για custom μηκη (Supra). Καποιες αλλες εταιριες διαφοροποιουν τον καταλογο τον τερματισμενων καλωδιων απο αυτα που δινουν σε μεταπωλητες (Audioquest πχ). Και σε καποιοες πολυ ειδικες περιπτωσεις οι εταιριες οι ιδιες μπορουν να βγαλουν custom καλωδια.
Η Supra πχ εχει εργοστασιακα τερματισμενα καλωδια ethernet αλλα δινει και bulk. Για να αποφυγω την κατασκευη απο μεταπωλητη το 10m ethernet που ειχα το προμηθευτηκα εργοστασιακο γιατι το ηθελα ετσι.
Η Audioquest που ειναι κολοσσός εχει μεγαλη γκαμα απο bulk καλωδια, μιλαμε για πολλαπλα μοντελα ανα τυπο καλωδιου. Οταν συζηταγα μαζι τους για ethernet μου ειχαν προτεινει ενα κορυφαιο bulk το οποιο δεν υπαρχει ολοιδιο σε ετοιμο. Δεν ειχαν στον καταλογο ετοιμο 10m.
Tελικα κατεληξα να χρησιμοποιω Nordost αλλα ουτε η Nordost ειχε τερματισμενο καλωδιο στα 10m στον καταλογο της. Το μεγαλυτερο που εδινε ηταν 5m. Επειδη ηθελαν να το εχω στο συστημα μου εφτιαξαν στο εργοστασιο ενα 10m το οποιο εχω ακομα σημερα. Μου ειχαν μαλιστα ζητησει συγνωμη που δεν χωραγε μεσα στο κανονικο τους κουτι..
Εφοσον δεν υπαρχει link στην σελιδα της Neotech πιθανοτατα κανεις σας να μην εχει εργοστασιακα τερματισμενο καλωδιο και ολα να ειναι τοπικα ολοκληρωμενα απο reseller. H καποια να ειναι εργαστασιακα και καποια οχι. Αν τα βυσματα λενε επανω Neotech και τα θερμοσυστελλομενα επισης ισως να υπαρχουν και εργοστασιακα. Συμβαινει
Τπτ κακό σε όλη αυτή την κουβέντα, αν έλειπαν και οι εξάψεις θα ήταν όλα τέλεια.
Παναγιώτης
Return to “Καλώδια - Αξεσουάρ”