Ωραία, σήμερα πέρασα από τον Στέλιο να πάρω την πλακέτα του Lampization και έκατσα και έφτιαξα και δύο ψηφιακά καλώδια Spdif Coaxial για χρήση με την επερχόμενη Lampucera αλλά και για δοκιμή εάν μου αρέσει και σαν καλώδιο interconnect.
Neotech NEVD 1001 https://www.audiophonics.fr/fr/cables-n ... 19003.html
Σε πολύ γρήγορη ακρόαση φαίνεται να είναι πολλές κλάσεις ανώτερο σαν ψηφιακό καλώδιο από το φτηνό Belden 1694A.
Θα το δοκιμάσω σύντομα και σε σχέση με το Audioquest Digital Pro που είναι αντίκα αλλά μόνιμα στο σύστημα συνδέοντας το Sony Universal player μου στο Rockna
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για να παρέχει τις υπηρεσίες του και να αναλύει την επισκεψιμότητα. Η IP διεύθυνσή σας γνωστοποιείται στην Google, μαζί με μετρήσεις απόδοσης και ασφαλείας, ώστε να διασφαλιστεί η ποιότητα της υπηρεσίας, για τη δημιουργία στατιστικών στοιχείων σχετικά με τη χρήση και για τον εντοπισμό και την αντιμετώπιση καταχρήσεων. Με την χρήση του ιστότοπου Audiohub.gr αποδέχεστε τα παραπάνω.
Lampucera II / Rpi2 Streamer
Re: Lampucera II / Rpi2 Streamer
Χρήστος
- Στέλιος Περγιουδάκης
Τελευταίο σχέδιο προς κατασκευή.
- Attachments
-
SERVOS Model (6).pdf- (4.88 MiB) Downloaded 44 times
Με το καλό! Αναμένουμε το ηχητικό αποτέλεσμα.
Σήμερα τελείωσα νωρίς και πέρασα και πήρα κουτί.
Εκκρεμότητα οι μετασχηματιστές που έχει υπολογίσει ο Δημήτρης και θα κοιτάξει και ο Στέλιος πριν την παραγγελία.
'Έλεγχος αν έχω τα πάντα που χρειάζομαι
πρόχειρα στο κουτί
Εκκρεμότητα οι μετασχηματιστές που έχει υπολογίσει ο Δημήτρης και θα κοιτάξει και ο Στέλιος πριν την παραγγελία.
'Έλεγχος αν έχω τα πάντα που χρειάζομαι
πρόχειρα στο κουτί
Χρήστος
Οργασμός diy στο φορουμ τις τελευταίες μέρες.
Είπα κι εγώ να αρχίσω συναρμολόγηση
Είπα κι εγώ να αρχίσω συναρμολόγηση
Χρήστος
Τελείωσε η πρώτη φάση συναρμολόγησης.
She is alive!!
Όλα λειτουργούν κανονικά με την μια ευτυχώς.
Σαν πρώτη εντύπωση είναι ότι η έξοδος δεν προκαλεί απολύτως κανένα πρόβλημα στον Carry, ίσα ίσα δίνει πιο δυναμικό ήχο και ένταση.
Είναι απόλυτα ήσυχο χωρίς βόμβους και θόρυβο.
Έχει λεπτομέρεια και έκταση με τα μπάσα να είναι πληθωρικά όπως μ αρέσουν.
Θέλει να στρώσει λίγο.
'Ολα πήγαν καλά χωρίς δράματα
Ευχαριστώ τον Στε΄λιο και τον Δημήτρη για την ακούραστη βοήθεια τους!!![hello [wavegreen]](./images/smilies/wavegreen.gif)
She is alive!!
Όλα λειτουργούν κανονικά με την μια ευτυχώς.
Σαν πρώτη εντύπωση είναι ότι η έξοδος δεν προκαλεί απολύτως κανένα πρόβλημα στον Carry, ίσα ίσα δίνει πιο δυναμικό ήχο και ένταση.
Είναι απόλυτα ήσυχο χωρίς βόμβους και θόρυβο.
Έχει λεπτομέρεια και έκταση με τα μπάσα να είναι πληθωρικά όπως μ αρέσουν.
Θέλει να στρώσει λίγο.
'Ολα πήγαν καλά χωρίς δράματα
Ευχαριστώ τον Στε΄λιο και τον Δημήτρη για την ακούραστη βοήθεια τους!!
![hello [wavegreen]](./images/smilies/wavegreen.gif)
Χρήστος
Ωραία πράγματα, καλοτάξιδο!
Τώρα μένει να φέρουμε ένα Lampizator Baltic 3 για να δούμε ποιο παίζει καλύτερα!
Τώρα μένει να φέρουμε ένα Lampizator Baltic 3 για να δούμε ποιο παίζει καλύτερα!
Άγγελος
- DomieMic65
- Contributor
Σούπερ!!!!
Return to “Ψηφιακή αναπαραγωγή”