Χρήστο, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! Τελικά η Lampucera ήταν το δωράκι σου για τα γενέθλια.
Θα μας πεις πώς συγκρίνεται με τo Rockna;
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για να παρέχει τις υπηρεσίες του και να αναλύει την επισκεψιμότητα. Η IP διεύθυνσή σας γνωστοποιείται στην Google, μαζί με μετρήσεις απόδοσης και ασφαλείας, ώστε να διασφαλιστεί η ποιότητα της υπηρεσίας, για τη δημιουργία στατιστικών στοιχείων σχετικά με τη χρήση και για τον εντοπισμό και την αντιμετώπιση καταχρήσεων. Με την χρήση του ιστότοπου Audiohub.gr αποδέχεστε τα παραπάνω.
Lampucera II / Rpi2 Streamer
Re: Lampucera II / Rpi2 Streamer
Ευχαριστώ Παναγιώτη!
Δεν έχω κάνει σύγκριση σήμερα αλλά από μνήμης τα CD αυτά που παίζω έχουν καλύτερη χωρική πρηροφορία με το Rockna αλλά και καλύτερο έλεγχο και λεπτομέρεια. Το χαμηλό του Rockna επίσης δεν παίζεται.
Ξαναθυμίζω ότι την κατασκευη αυτή τη έφτιαξα για το σύστημα ακουστικών να ακούω πα΄ρεα με τον 300Β και όχι σαν παραλληλο βίο με το Rockna.
Δεν έχω κάνει σύγκριση σήμερα αλλά από μνήμης τα CD αυτά που παίζω έχουν καλύτερη χωρική πρηροφορία με το Rockna αλλά και καλύτερο έλεγχο και λεπτομέρεια. Το χαμηλό του Rockna επίσης δεν παίζεται.
Ξαναθυμίζω ότι την κατασκευη αυτή τη έφτιαξα για το σύστημα ακουστικών να ακούω πα΄ρεα με τον 300Β και όχι σαν παραλληλο βίο με το Rockna.
Χρήστος
- Στέλιος Περγιουδάκης
Σήμερα στου DimDim θα μπορούσαμε να μετρήσουμε πόσα V rms βγέζει η έξοδος του και αν είναι πολλά θα μπορούσε να μπει ένας διαιρέτης με δύο αντιστάσεις στην έξοδο, ώστε να μαζευτεί κάπως.
Ωραία, θα εγκαινιάσουμε και το καινούργιο μου πολύμετρο..
Στέλιος Περγιουδάκης wrote:Σήμερα στου DimDim θα μπορούσαμε να μετρήσουμε πόσα V rms βγέζει η έξοδος του και αν είναι πολλά θα μπορούσε να μπει ένας διαιρέτης με δύο αντιστάσεις στην έξοδο, ώστε να μαζευτεί κάπως.
Δεν χρειάζεται να μπει κανένας διαιρέτης, πυκνωτές εξόδου της προκοπής χρειάζεται.
Και να μου πείτε γιατί δεν παίζει 24/192. Μόνο μέχρι 24/96 πάει.
Χρήστος
Dr Pan K wrote:Φλουκ True RMS ?
Έχω και τέτοιο, αλλά handheld.
Η σημερινή παραλαβή είναι benchtop, δυστυχώς όχι Fluke: https://eu.rigol.com/eu/products/DM_Detail/DM858
Chris1967 wrote:Δεν χρειάζεται να μπει κανένας διαιρέτης, πυκνωτές εξόδου της προκοπής χρειάζεται.
Και να μου πείτε γιατί δεν παίζει 24/192. Μόνο μέχρι 24/96 πάει.
Έχει ίδια συμπεριφορά και από την ομοαξονική και την οπτική;
Αυτό μου πέρασε από το μυαλό Δημήτρη, ότι μήπως έχουν μπει ανάποδα το spdif ομοαξονικό με την οπτική, αλλά είναι στις σωστές θέσεις στην πλακέτα.
Και ούτως ή άλλως η οπτική περιορίζεται στα 24/96 από τι ξέρω.
Δεν έχω οπτική ίνα να συνδέσω.
Θα το δούμε απόψε.
Και ούτως ή άλλως η οπτική περιορίζεται στα 24/96 από τι ξέρω.
Δεν έχω οπτική ίνα να συνδέσω.
Θα το δούμε απόψε.
Χρήστος
- Στέλιος Π.
Αν δε με απατα η μνημη μου η πλακετα αυτη δινει μεχρι τοσο Χρηστο.
V = dU/dq | I = dq/dt | P = dU/dt = V·I = I2·R = V2/R | V = I·R
Return to “Ψηφιακή αναπαραγωγή”