Naim Mu-so 2nd generation.
Το έχω στο εξοχικό και παίζει όμορφα και κυρίως απροβλημάτιστα. Απ' ότι είδα είναι κάτω από τα χρήματα που ψάχνεις (γύρω στα 1050-1100€.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για να παρέχει τις υπηρεσίες του και να αναλύει την επισκεψιμότητα. Η IP διεύθυνσή σας γνωστοποιείται στην Google, μαζί με μετρήσεις απόδοσης και ασφαλείας, ώστε να διασφαλιστεί η ποιότητα της υπηρεσίας, για τη δημιουργία στατιστικών στοιχείων σχετικά με τη χρήση και για τον εντοπισμό και την αντιμετώπιση καταχρήσεων. Με την χρήση του ιστότοπου Audiohub.gr αποδέχεστε τα παραπάνω.
Ενεργό ολοκληρωμένο σύστημα μέχρι 1.5Κ€;
Re: Ενεργό ολοκληρωμένο σύστημα μέχρι 1.5Κ€;
Οπότε KEF γιατί το καλώδιο θα περνάει από πίσω και δεν ενοχλεί.
Παναγιώτης
Το Naim Mu So παίζει οντως πολύ καλά. Το πρόβλημα είναι πως αν πάει επανω σε ραφιερα δεν ξέρω τι γίνεται με τη διασπορά του ήχου καθώς είναι σαν ηχομπαρα
Παναγιώτης
Υπάρχουν και τα KEF LSX II LT στο 1Κ€. Φαντάζομαι είναι πιο βολικά στο στήσιμο από μια ενιαία συσκευή όπως το Naim Mu-So ή μια ηχομπάρα.
Εγώ το έχω τοποθετήσει όπως φαίνεται στη φωτογραφία και δεν έχω πρόβλημα, παρόλο που ο χώρος είναι μεγαλούτσικος.
Ο στολισμός είναι Χριστουγεννιάτικος και τα πουφ βγαίνουν έξω όταν είμαστε εκεί.
Ο στολισμός είναι Χριστουγεννιάτικος και τα πουφ βγαίνουν έξω όταν είμαστε εκεί.
- Attachments
-
- 20211231_22492-1.jpg (769.51 KiB) Viewed 1643 times
Για τα Ikea Sonos έχω γράψει αναλυτικά, η τοποθέτηση τους είναι εύκολη γιατί το κάθε ηχείο είναι ανεξάρτητο και χωρίς καλώδια οπότε μπορούν να μπουν παντού και ενδεχομένως να ανακυκλωθούν και σε 5.1 κτλ. Δεν το συζητάω ότι υπάρχουν καλύτερες ηχητικές λύσεις αλλά με λιγότερο από 300 ευρώ έχεις στέρεο ήχο, είναι αναπάντεχα καλός (ξαναλέω πως είναι πανομοιότυπα με τα Sonos 1 που ζεύγος κοστίζουν 470 ευρώ) και αν δεν υπάρχουν τεράστιες απαιτήσεις για χαμηλό είναι more than enough..
viewtopic.php?f=6&t=1162&hilit=Symphonisk
viewtopic.php?f=6&t=1162&hilit=Symphonisk
Παναγιώτης
Τώρα που το σκέφτομαι, κάπου έχω αποθηκευμένα ένα ζευγάρι KEF LS50 (παθητικά), έναν προενισχυτή λαμπάτο Croft SuperMicroII, έναν τελικό Croft Series 7 υβριδικό (45W), αλλά κι ένα ζευγάρι Musical Fidelity MA50 (μονοφωνικοί τελικοί 50W). Αναρωτιέμαι αν θα έπρεπε να συνθέσω ένα συστηματάκι με αυτά. Αλλ΄α για να έχω κάποια (σχετική) ευκολία χρήσης, θα πρέπει να κουμπώσω στο όλο σύστημα κι ένα streamer με δυνατότητα χειρισμού από κινητό.
Τελικά όμως πάλι καταλήγω σε κάτι που θα πιάνει πολύ χώρο και είναι υπερβολικό για την casual λύση που θέλω;
Γνώμες;
Τελικά όμως πάλι καταλήγω σε κάτι που θα πιάνει πολύ χώρο και είναι υπερβολικό για την casual λύση που θέλω;
Γνώμες;
Αν δεν έχεις θέμα με τα καλώδια και τον χώρο βάλε τα KEF που ήδη έχεις.
Παναγιώτης
Κι από εύχρηστο streamer τι κάνουμε τοτε;
Rpi4 με πλαστικό κουτί και πακακι, κάτω από 100 ευρώ. Αν θέλεις σε δεύτερο χρόνο βάζεις τροφοδοτικό.
Δεν βλέπω αν έχεις κάποιο Dac που περισσεύει. Αν δεν έχεις ίσως να μπορώ να βοηθησω
Δεν βλέπω αν έχεις κάποιο Dac που περισσεύει. Αν δεν έχεις ίσως να μπορώ να βοηθησω
Παναγιώτης