Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για να παρέχει τις υπηρεσίες του και να αναλύει την επισκεψιμότητα. Η IP διεύθυνσή σας γνωστοποιείται στην Google, μαζί με μετρήσεις απόδοσης και ασφαλείας, ώστε να διασφαλιστεί η ποιότητα της υπηρεσίας, για τη δημιουργία στατιστικών στοιχείων σχετικά με τη χρήση και για τον εντοπισμό και την αντιμετώπιση καταχρήσεων. Με την χρήση του ιστότοπου Audiohub.gr αποδέχεστε τα παραπάνω.
Entry level καλώδια ρεύματος
Entry level καλώδια ρεύματος
Θα ήθελα να ακούσω προτάσεις για εισαγωγικά καλώδια ρεύματος.
Δεν έχει σημασία αν είναι ιδιοκατασκευη ή εμπορικά, αρκεί η τελική τιμή να είναι πραγματικά χαμηλή. Ας πούμε πως για 1.5m καλώδιο να μείνουμε κάτω από τα 100 ευρώ και αν γίνετε να είμαστε πιο κοντά στα 50 ευρώ.
Για προτάσεις για ιδιοκατασκευες θέλουμε πρίζες σουκο, IEC και φυσικά καλώδιο bulk.
Παναγιώτης
Re: Entry level καλώδια ρεύματος
Εξαιρετικό RAMM AUDIO AMADEUS 5 MK2, τέτοια ποιότητα κατασκευής δύσκολα την βρίσκεις στα 57€ το μέτρο.
https://www.audiophonics.fr/en/cable-me ... 12202.html
και με βύσματα Sonarquest σε διάφορες εκδόσεις περί τα 30€ το σετ (Schuko - IEC)
https://www.sonarquest.net/standard-edi ... ector.html
Δύο 1,5μ περίπου 120€ έκαστο.
ΔΥΣΚΟΛΟ στην κατασκευή ένεκα του ότι κάθε αγωγός έχει τέσσερις λεπτούς κλώνους χαλκού που είναι καλυμμένοι με ΡΕ οι οποίοι πρέπει να απογυμνωθούν χωρίς να κοπούν. Συνολικά 24 κάθε πλευρά.
https://www.audiophonics.fr/en/cable-me ... 12202.html
και με βύσματα Sonarquest σε διάφορες εκδόσεις περί τα 30€ το σετ (Schuko - IEC)
https://www.sonarquest.net/standard-edi ... ector.html
Δύο 1,5μ περίπου 120€ έκαστο.
ΔΥΣΚΟΛΟ στην κατασκευή ένεκα του ότι κάθε αγωγός έχει τέσσερις λεπτούς κλώνους χαλκού που είναι καλυμμένοι με ΡΕ οι οποίοι πρέπει να απογυμνωθούν χωρίς να κοπούν. Συνολικά 24 κάθε πλευρά.
Κώστας
Supra lorad το άλλο γύρω στα 70-80
Και supra lorad 40th anniversary στα 80-90€
Σαφέστατη αναβάθμιση από τα στοκ
Και supra lorad 40th anniversary στα 80-90€
Σαφέστατη αναβάθμιση από τα στοκ
- Attachments
-
- 9441_Supra-Lorad_2.5_SPC_Power-Cord-Cable_kosmasaudiovideo-kosmashifi-Stoa-Fexi (1).jpg (196.68 KiB) Viewed 3211 times
-
- 9439_Supra-Lorad_Power-Cord-Cable-kosmasaudiovideo-kosmashifi-Stoa-Fexi.jpg (232.64 KiB) Viewed 3211 times
Δημήτρη τα έχεις συγκρίνει ; Πιάνεις διαφπρες ανάμεσα στα δύο αυτα;
Παναγιώτης
- DomieMic65
- Contributor
Θα δοκίμαζα ίσως κάποιο τέτοιο φτηνό καλώδιο αν το βύσμα εισόδου στο μηχάνημα ήταν όπως η φωτό στην πρώτη ανάρτηση!
Ο ενισχυτής μου έχει την ασφαλειοθήκη πολύ κοντά στο βύσμα, η οποία προεξέχει και δεν είναι δυνατό να χρησιμοποιήσω τίποτα με μεγάλο βύσμα! Δεν μπορεί να μπει!!
Ο ενισχυτής μου έχει την ασφαλειοθήκη πολύ κοντά στο βύσμα, η οποία προεξέχει και δεν είναι δυνατό να χρησιμοποιήσω τίποτα με μεγάλο βύσμα! Δεν μπορεί να μπει!!
Μιχάλη η φωτογραφία στο αρχικό ποστ είναι από το καλώδιο ρεύματος της Pangea που θεωρείται καλό vfm στα 110 ευρώ.
Παναγιώτης
Το pangea το είχα
Δεν λύγιζε με τίποτα
Το χάρισμα στον Στέλιο
Από τα supra έχω δοκιμάσει μόνο
την 'ακριβή' έκδοση
Έχω δύο στο σύστημα αυτή τη στιγμή
Δεν λύγιζε με τίποτα
Το χάρισμα στον Στέλιο
Από τα supra έχω δοκιμάσει μόνο
την 'ακριβή' έκδοση
Έχω δύο στο σύστημα αυτή τη στιγμή
- DomieMic65
- Contributor
Dr Pan K wrote:Μιχάλη η φωτογραφία στο αρχικό ποστ είναι από το καλώδιο ρεύματος της Pangea που θεωρείται καλό vfm στα 110 ευρώ.
Νομίζω πως και η Audioquest βγάζει κάποια με μικρό βύσμα..;; Απόψεις;
Πολύ πετυχημένα καλώδια ρεύματος γίνονται και με καλώδιο ηχείων 4x2.5. Οι δύο αντικριστοι αγωγοί για γείωση και οι άλλοι δύο για φάση και ουδέτερο..
Έψαχνα να βρω κανένα καλώδιο με το μετρό με μόνωση από τεφλον, χωρίς επιτυχία σε λογική τιμή. Θα δω μήπως βρω κάτι καλό σε ηχείων.
Έψαχνα να βρω κανένα καλώδιο με το μετρό με μόνωση από τεφλον, χωρίς επιτυχία σε λογική τιμή. Θα δω μήπως βρω κάτι καλό σε ηχείων.
Παναγιώτης
Return to “Καλώδια - Αξεσουάρ”