Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για να παρέχει τις υπηρεσίες του και να αναλύει την επισκεψιμότητα. Η IP διεύθυνσή σας γνωστοποιείται στην Google, μαζί με μετρήσεις απόδοσης και ασφαλείας, ώστε να διασφαλιστεί η ποιότητα της υπηρεσίας, για τη δημιουργία στατιστικών στοιχείων σχετικά με τη χρήση και για τον εντοπισμό και την αντιμετώπιση καταχρήσεων. Με την χρήση του ιστότοπου Audiohub.gr αποδέχεστε τα παραπάνω.

Entry level καλώδια ρεύματος

BLUES

Re: Entry level καλώδια ρεύματος

Unread post #11 by BLUES » Sat May 03, 2025 11:45 pm

http://www.ludic-audio.com/product/ludi ... powercord/
Για τσεκαρε και αυτο Πανο
Εχει και το τεφλον που θελεις
Στέλιος Π.

Unread post #12 by Στέλιος Π. » Mon May 05, 2025 11:13 am

Εχω 2 pangea AC14 στο 1,5m, το ενα απο το Δημητρη και βρηκα άλλο ενα used σε πολυ χαμηλη τιμη.
Με το ενα τροφοδοτω τον ανισχυτη και με το άλλο το phono.
Ωραιες στιβαρες κατασκευες, αλλά οπως λεει και ο Δημητρης, δε λυγιζει με τιποτα και ειναι πολυ βαρυ.
Εχω βαλει στηριγματα κατω απο καθε iec απο χοντρο φελιζολ (αυτο που συσκευαζουν διαφορα μηχανηματα) και ειναι οκ.
Αλλά θελει χωρο απο πισω γιατι η διαχειριση του ειναι δυσκολη.
Για να δωσω τη διαφορα στην καμψη, οταν επιασα το Argento του Δημητρη, δεν το πιστευα οτι μπορει να εχει τετοια ευλυγισια ενα τοσο χοντρο καλωδιο.
Αν δεν ειχα αυτα, θα ειχα σιγουρα supra, καλα κατασκευασμενα, πιστά στις προδιαγραφες, ωραια τιμη.
Παλαιοτερα αγοραζαμε απο τον Δημουλά χυμα olflex 110CY εξαιρετικης ποιοτητας αλλά νομιζω δε δινει πλεον λιανικη.
Με ενα τετοιο ειχω φτιαξει ενα "πλεξουδα" με τρια κομματια και δινω απο αυτο στο DAC.
Διαφορες δεν ξερω μιας και η χρηση τους ειναι καθαρα ψυχολογικη και στη λογικη οτι "οπως και να εχει ειναι καλυτερο απο τα stock".
Τελος, ενδιαφερον εχουν και καποια κινεζικα απο το aliexpress, αλλά εκει χωραει πολυ νερο.
V = dU/dq | I = dq/dt | P = dU/dt = V·I = I2·R = V2/R | V = I·R
Dr Pan K
Site Admin

Unread post #13 by Dr Pan K » Mon May 05, 2025 11:53 am

BLUES wrote:http://www.ludic-audio.com/product/ludic-aesir-powercord/
Για τσεκαρε και αυτο Πανο
Εχει και το τεφλον που θελεις

Ενδιαφερον, ισως λιγο εκτος budget. Επειδη ειναι μικρη εταιρια αναρωτιεμαι που αγοραζει το καλωδιο γιατι δεν εχω καταφερει να βρω κανενα καλωδιο ρευματος με το μετρο με Teflon/ PTFE σε bulk.
Παναγιώτης
Dr Pan K
Site Admin

Unread post #14 by Dr Pan K » Mon May 05, 2025 12:11 pm

Στέλιος Π. wrote:Εχω 2 pangea AC14 στο 1,5m, το ενα απο το Δημητρη και βρηκα άλλο ενα used σε πολυ χαμηλη τιμη.
Με το ενα τροφοδοτω τον ανισχυτη και με το άλλο το phono.
Ωραιες στιβαρες κατασκευες, αλλά οπως λεει και ο Δημητρης, δε λυγιζει με τιποτα και ειναι πολυ βαρυ.
Εχω βαλει στηριγματα κατω απο καθε iec απο χοντρο φελιζολ (αυτο που συσκευαζουν διαφορα μηχανηματα) και ειναι οκ.
Αλλά θελει χωρο απο πισω γιατι η διαχειριση του ειναι δυσκολη.
Για να δωσω τη διαφορα στην καμψη, οταν επιασα το Argento του Δημητρη, δεν το πιστευα οτι μπορει να εχει τετοια ευλυγισια ενα τοσο χοντρο καλωδιο.
Αν δεν ειχα αυτα, θα ειχα σιγουρα supra, καλα κατασκευασμενα, πιστά στις προδιαγραφες, ωραια τιμη.
Παλαιοτερα αγοραζαμε απο τον Δημουλά χυμα olflex 110CY εξαιρετικης ποιοτητας αλλά νομιζω δε δινει πλεον λιανικη.
Με ενα τετοιο ειχω φτιαξει ενα "πλεξουδα" με τρια κομματια και δινω απο αυτο στο DAC.
Διαφορες δεν ξερω μιας και η χρηση τους ειναι καθαρα ψυχολογικη και στη λογικη οτι "οπως και να εχει ειναι καλυτερο απο τα stock".
Τελος, ενδιαφερον εχουν και καποια κινεζικα απο το aliexpress, αλλά εκει χωραει πολυ νερο.

Τα Pangea ισως να ειναι απο τις καλυτερες φτηνες λυσεις και για εκει που τα θελω θα ειναι μια χαρα. Περαν της γεωμετριας (που ειναι ιδιαιτερη, πραγμα σπανιο σε αυτη την κατηγορια τιμης) ειναι φτιαγμενα με καλο χαλκο και εχουν σοβαρα φις. Τπτ φανταζι, απλα κανουν οτι πρεπει να κανουν.

LappKabel βρισκουμε και εδω και εξω https://www.skroutz.gr/search?keyphrase=olflex

Με τα Κινεζικα εγω συνεχιζω να εχω αρνηση. Και με τις πριζες και με τα καλωδια και με ολα. Σιγουρα εχουν βελτιωθει πολυ και θα υπαρχουν αυτοι που δεν δηλωνουν οτι να'ναι και παραδιδουν αλλα αντι αλλων, παρολαυτα εγω προτιμω ευρωπαικα μηχανηματα, καλωδια, βύσματα κτλ. Εχω ελαχιστα μη Ευρωπαικα μηχανηματα στο συστημα, βασικα κανενα εκτος απο τις κεφαλες (εχω μιση ντουζινα Ιαπωνικες και λιγες λεω) και δεν προκειται να αλλαξει συντομα.

Τωρα αν καποιος εχει να προτεινει συγκεκριμενο καλωδιο απο Κινα, που οι πριζες δεν ειναι φανταζι @@ριες κτλ ισως να το λαβω σοβαρα υποψιν αλλα κατα πασα πιθανοτητα θα τους αποφυγω.
Παναγιώτης
Chris1967
Contributor

Unread post #15 by Chris1967 » Sat May 10, 2025 9:48 am

Έχω για πάρα πολλά χρόνια τα Olflex CY και σε 3χ1,5 και σε 3χ2,5 και σε 3χ4.

Όλα τους καλύτερα από τα μαύρα απλά.

Πρόσφατα πήρα ένα Ram και είναι σίγουρα πολύ ανώτερο από τα Olflex.

Θα πάρω μερικά Ram ακόμα για τις δευτερεύουσες συσκευές.

Στις καίριες συσκευές (Dac/Streamer/Server) χρησιμοποιώ Signal Projects Hydra και Ultraviolet.
Χρήστος
Vlassisk

Unread post #16 by Vlassisk » Sat May 10, 2025 6:17 pm

Αφου δοκιμασε ενα ram εφτιαξα 2 καλωδια απο αυτο https://www.audiophonics.fr/en/cable-me ... 12202.html
ΠΟλυ ευχαριστημενος απο την αποδοση κυριως σε ενισχυτη και δεν ειναι απλα μαυρα πριν
Dr Pan K
Site Admin

Unread post #17 by Dr Pan K » Sat May 10, 2025 6:22 pm

Μιλώντας για Κινέζους κάποιος από εδώ γύρω μου μίλησε πολύ θετικά για το παρακάτω

Screenshot_20250510_181825_Temu.jpg
Screenshot_20250510_181825_Temu.jpg (546.7 KiB) Viewed 975 times

https://share.temu.com/93roCSS6JmA

Το οποίο είναι το "κορυφαιο" της γνωστής κινεζοεταιριας YYTCG... Οι ίδιοι φτιάχνουν σε ακόμα χαμηλότερη τιμή και καλωδια από σκέτο χαλκό (τα οποία εμένα με τραβάνε περισσότερο από τα καλώδια 2 μετάλλων).
Παναγιώτης
Ποτης

Unread post #18 by Ποτης » Sat May 10, 2025 6:31 pm

Ως σήμερα χρησιμοποιούσα το επιασημωμενο Supra(2 μέτρα)στο streamer.Ηταν η μέρα με τη νύχτα σε σχέση με το κοινό και σε πολύ προσιτή τιμη.
kostas6a3

Unread post #19 by kostas6a3 » Sat May 10, 2025 7:22 pm

Dr Pan K wrote:Μιλώντας για Κινέζους κάποιος από εδώ γύρω μου μίλησε πολύ θετικά για το παρακάτω

Screenshot_20250510_181825_Temu.jpg

https://share.temu.com/93roCSS6JmA

Το οποίο είναι το "κορυφαιο" της γνωστής κινεζοεταιριας YYTCG... Οι ίδιοι φτιάχνουν σε ακόμα χαμηλότερη τιμή και καλωδια από σκέτο χαλκό (τα οποία εμένα με τραβάνε περισσότερο από τα καλώδια 2 μετάλλων).

Εξωτερική κατασκευή εξαιρετική, δεν με αφήσανε να το ανοίξω :lol:
Κώστας
Dr Pan K
Site Admin

Unread post #20 by Dr Pan K » Sat May 10, 2025 8:23 pm

Και εσωτερικά μια χαρα θα είναι Κώστα. Καλώδιο ρεύματος είναι, όχι femtolaser.
Παναγιώτης

Return to “Καλώδια - Αξεσουάρ”

Login · Register