Ακρόαση στην Melody's Vision, Σαββατο 25 Οκτωβρίου
Wilson Audio - dCS - Innuos - Nagra - Constellation
Συμμετοχές εδώ
Wilson Audio - dCS - Innuos - Nagra - Constellation
Συμμετοχές εδώ
[Hands On] Roon
Re: [Hands On] Roon
Με ένα σοβαρούτσικο NUC θα γίνει η δουλειά.. Και για έξτρα χαϊεντιά μπορεί να φτιαχτεί ένα Salas L-Adapter για την τροφοδοσία του.
To ζητημα με την διαχειριση πορων και τις απαιτησεις για σχετικα δυνατο Roon server ειναι υπαρκτες παντως. Αυτες τις ημερες αναδιαρθρωνω την βιβλιοθηκη μου (NAS) και ταυτοχρονα κατεβαζω νεους δισκους, οποτε το δικτυο ειναι παντα πολυασχολο (συν το γεγονος οτι παιζει συστηματικα youtube στο σπιτι). Με ολο αυτο το traffic το Roon καθε τοσο κολλαει
Απο την αλλη το ArchDim υπο τις ιδιες αντιξοες προυποθεσεις δεν καταλαβαινει τπτ. Δεν ειναι τοσο θεμα ηχητικης ποιοτητας αλλα διαχειρισης δεδομενων.
Απο την αλλη το ArchDim υπο τις ιδιες αντιξοες προυποθεσεις δεν καταλαβαινει τπτ. Δεν ειναι τοσο θεμα ηχητικης ποιοτητας αλλα διαχειρισης δεδομενων.
Παναγιώτης
- DomieMic65
- Contributor
Χθες μου ήρθε mail για τρεις μήνες Roon με 10$
Εορταστική προσφορά για τα 10 χρόνια τους η οποία είναι αν δεν κάνω λάθος για ήδη έχοντες λογαριασμό ... δεν ξέρω αν υπάρχει η προσφορά και για νέους χρήστες
Ο μόνος υπολογιστής που έχω που μπορεί να τρέξει Roon 1.8 (όχι 2.0) είναι το παλιό μου Mac mini οπότε δεν ξέρω αν έχει νόημα να το δοκιμάσω ξανά ...
edit: η προσφορά είναι για όλους μόλις το είδα στο site
Εορταστική προσφορά για τα 10 χρόνια τους η οποία είναι αν δεν κάνω λάθος για ήδη έχοντες λογαριασμό ... δεν ξέρω αν υπάρχει η προσφορά και για νέους χρήστες
Ο μόνος υπολογιστής που έχω που μπορεί να τρέξει Roon 1.8 (όχι 2.0) είναι το παλιό μου Mac mini οπότε δεν ξέρω αν έχει νόημα να το δοκιμάσω ξανά ...
edit: η προσφορά είναι για όλους μόλις το είδα στο site
Τυράκι για να τσιμπήσουν δυνητικοι ενδιαφερόμενοι, μήπως τελικά κολλήσουν.
Παναγιώτης
- DomieMic65
- Contributor
Ναι εννοείται
Return to “Ψηφιακή αναπαραγωγή”