Dr Pan K wrote:Καλωδια βαπτισμενα σε γραφενιο... https://cerioustech.com/products/speake ... bles-gxv2/
Ελπίζω πραγματικά να κάνουν πλάκα, με το υδατοδιαλυτό γραφένιο.
Εκτός αν τα καλώδιά τους είναι όντως "μάνικες", χωρίς τα εισαγωγικά.
Dr Pan K wrote:Καλωδια βαπτισμενα σε γραφενιο... https://cerioustech.com/products/speake ... bles-gxv2/
Dr Pan K wrote:Αυτο που με εντυπωσιασε Δημητρη ειναι πως το γραφενιο μπορει να μπει σαν πρόσμιξη σε κραμα μετάλλων, βοηθαει όντως στις ιδιότητες του χαλκου (και μπορει να ενσωματωθεί και σε ασημι). Θελω να ακουσω ενα καλωδιο αλλα να ειναι τερματισμενο με αντιστοιχα βυσματα και απο το εργοστασιο (γιατι αν ειναι απο μαγαζι/ diy δεν το εμπιστευομαι)
Με το υδατοδιαλυτο γραφενιο έλεος. Τι να πρωτοπιασω, το αν παραμενει σαν κολλοειδές ή αν θα καθιζήσει μετα απο λιγο καιρο, το αν θα υπαρχουν διαρροές, αν παιζει ρολο το % επι του διαλυματος (λενε πως ναι...). Φυκια, μεταξωτές κορδελες, πρασινα αλογα κτλ
Chris1967 wrote:Όλα τα καλώδια της Neotech κατασκευάζονται έτοιμα από το εργοστάσιο σε κάποια συνήθη μήκη, με συγκεκριμένα βύσματα.
Ο εδώ αντιπρόσωπος έχει αποφασίσει να μην φέρνει εργοστασιακά τερματισμένα και να τα τερματίζει ο ίδιος ισχυριζόμενος ότι κάνει την ίδια ή καλύτερη δουλειά από το εργοστάσιο.
Δυστυχώς λόγω αυτής της τακτικής οι παραγγελίες εργοστασιακών καλωδίων, είτε υπόκεινται σε καθυστερήσεις η δεν παραγγέλνονται καν λόγω αυξημένου κόστους.ω
Ο Γάλλος έχει συγκεκριμένη γκάμα από εργοστασιακά και επίσης χύμα με κάποιες επιλογές σε βύσματα, αλλά σίγουρα δεν έχει όλες τις σειρές.
Τα εργοστασιακά καλώδια έχουν θερμόκόλλα (ή κάτι παρόμοιο) μέσα στα βύσματα που καθιστά την έρευνα του πως είναι κολλημένα αδύνατη χωρίς να γίνει κάποια ζημιά.
Chris1967 wrote:Πίστευε ότι θες, αλλά ο αντιπρόσωπος βγάζει περισσότερο κέρδος με την τακτική που έχει, την ξέρουμε πολύ καλά, αλλά δημόσια δεν θέλω να επεκταθώ.
Εγώ προσωπικά δεν αγόρασα το Sahara Interconnect από αυτόν επειδή ήθελε να μου φτιάξει αυτός από χύμα σε πάρα πολύ αλμυρή τιμή, ενώ εγώ βρήκα και αγόρασα εργοστασιακό, ελαφρώς μεταχειρισμένο σε ένα κλάσμα της τιμής που μου ζήτησε.
Αν ψάχνετε χύμα καλώδια υποθέτω καλός είναι και ο αντιπρόσωπος, αλλά αν θέλει κανείς εργοστασιακό για μένα από επίσημα καταστήματα εξωτερικού.
Παραμένει επίσης άγνωστη η τεχνική κόλλησης καλωδίων με γραφένιο, που δεν θα εμπιστευόμουν κανέναν εκτός από το εργοστάσιο.
Δεν μιλάω για τα καλώδια ρεύματος μιλάω για interconnect, τα ρεύματος δεν χρειάζονται κολλήσεις.
Return to “Καλώδια - Αξεσουάρ”