Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για να παρέχει τις υπηρεσίες του και να αναλύει την επισκεψιμότητα. Η IP διεύθυνσή σας γνωστοποιείται στην Google, μαζί με μετρήσεις απόδοσης και ασφαλείας, ώστε να διασφαλιστεί η ποιότητα της υπηρεσίας, για τη δημιουργία στατιστικών στοιχείων σχετικά με τη χρήση και για τον εντοπισμό και την αντιμετώπιση καταχρήσεων. Με την χρήση του ιστότοπου Audiohub.gr αποδέχεστε τα παραπάνω.

Return of the Jedi

pankon
Contributor

Re: Return of the Jedi

Unread post #331 by pankon » Wed Oct 08, 2025 3:43 pm

Στέλιος Περγιουδάκης wrote:Αναφέρομαι στον Χρήστο.

Ακούω, αλλά δεν θέλω να τα δω μπροστά μου για κατασκευή.
Είναι δύσκολα τα πράγματα και πολυδάπανα.
Άσε προτιμώ να πηγαίνω ταξίδι στο νησί να τ' ακούω πότε-πότε.

Στέλιο, προχώρα, σε θέλει όλη η χώρα.

Απλά πες το "ναι" και θα βρούμε τα υλικά [beer]
pankon
Contributor

Unread post #332 by pankon » Wed Oct 08, 2025 4:06 pm

Dr Pan K wrote:...
Το compromise που συζηταω εδω και καιρο ειναι υβριδικα σχεδια, οποτε λαμπα μπροστα και εξοδος με tranzistor/ mosfet. Τετοια σχεδια μεταξυ αλλων εχουν οι TLA, Ypsilon, Tenor και Lamm, με κοινο παρανομαστη τις τσιμπημένες τιμες. Στο μελλον ισως γινουν τετοιες δοκιμες..

Αν δεν κάνω λάθος, και ο Vinnie Rossi με τους ενισχυτές Brama έχει λάμπα (300B) και έξοδο solid state.
Dr Pan K
Site Admin

Unread post #333 by Dr Pan K » Wed Oct 08, 2025 5:28 pm

pankon wrote:
Dr Pan K wrote:...
Το compromise που συζηταω εδω και καιρο ειναι υβριδικα σχεδια, οποτε λαμπα μπροστα και εξοδος με tranzistor/ mosfet. Τετοια σχεδια μεταξυ αλλων εχουν οι TLA, Ypsilon, Tenor και Lamm, με κοινο παρανομαστη τις τσιμπημένες τιμες. Στο μελλον ισως γινουν τετοιες δοκιμες..

Αν δεν κάνω λάθος, και ο Vinnie Rossi με τους ενισχυτές Brama έχει λάμπα (300B) και έξοδο solid state.

Ναι, και ειναι επισης τσιμπημενος.

Σε φτηνο (Class D με λαμπα) υπαρχει η Peachtree (που καποια στιγμη περασε ενα απο τα χερια μου και δεν μου εκανε κλικ, βεβαια μιλαμε για λιγες Κ ευρω και οχι κατι πανακριβο. Buffer λυχνιας εχει κατ επιλογη).
Παναγιώτης
pankon
Contributor

Unread post #334 by pankon » Thu Oct 09, 2025 10:50 pm

Πάντως στο PTA τον εκθειάζουν τον Vinnie. Πόσο αλήθεια είναι άραγε;
Dr Pan K
Site Admin

Unread post #335 by Dr Pan K » Thu Oct 09, 2025 11:10 pm

Αλήθεια ειναι, κάνει πολύ καλή δουλειά. Η τελευταία γενιά (Brama) ειναι σε άλλο επίπεδο από τις προηγούμενες. Ίσως να μην με ενθουσιάζει η ιδέα της 300Β κλεισμένης μέσα σε ενα κουτι αλλα πρέπει να την δουλεύει πολυ χαμηλά οποτε ίσως να μην υπάρχει πρόβλημα.

Θα μου άρεσε να τους ακούσω στο σύστημα του νησιού, πιστεύω θα εδεναν καταπληκτικά. Το ιδο πιστεύω και για τους ελληνικούς TLA και Ypsilon
Παναγιώτης
angpsi
Contributor

Unread post #336 by angpsi » Fri Oct 10, 2025 4:53 pm

Dr Pan K wrote: (...)
Θα μου άρεσε να τους ακούσω στο σύστημα του νησιού, πιστεύω θα εδεναν καταπληκτικά. Το ιδο πιστεύω και για τους ελληνικούς TLA και Ypsilon

Ωχωχωχ!
doodle-sketch-style-money-flying-260nw-2191087059.jpg.jpeg
doodle-sketch-style-money-flying-260nw-2191087059.jpg.jpeg (17.41 KiB) Viewed 39 times
Άγγελος

Return to “Παρουσιάσεις συστημάτων”

Login · Register