Για το Xangsane θα γράψω στο δικό του νήμα.
Το Τραμπ-ικο καλωδιο (χρυσο) θα μου το φέρεις για δοκιμη. Σκέφτομαι μια δοκιμη καλωδιων ρευματος με όλα τα diy και κινέζικα που εψω μαζέψει.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για να παρέχει τις υπηρεσίες του και να αναλύει την επισκεψιμότητα. Η IP διεύθυνσή σας γνωστοποιείται στην Google, μαζί με μετρήσεις απόδοσης και ασφαλείας, ώστε να διασφαλιστεί η ποιότητα της υπηρεσίας, για τη δημιουργία στατιστικών στοιχείων σχετικά με τη χρήση και για τον εντοπισμό και την αντιμετώπιση καταχρήσεων. Με την χρήση του ιστότοπου Audiohub.gr αποδέχεστε τα παραπάνω.
Entry level καλώδια ρεύματος
Re: Entry level καλώδια ρεύματος
Παναγιώτης
Ωραία, προς το παρόν αυτό που έχω να πω είναι ότι και τα δύο μάυρα κινέζικα καλώδια (αυτό με την πλαστική κάλτσα και εκείνο που πήρες εσύ με την υφασμάτινη κάλτσα, το οποίο στην συνέχεια πήρα κιεγώ) :
είναι καλύτερα από το Ohlflex που είχα, οπότε δεν το συζητώ είναι πολύ καλές προτάσεις γιατί στα χρήματα που τα παίρνεις είναι κάτω απο την μισή τιμή των Supra και Pangea.
είναι καλύτερα από το Ohlflex που είχα, οπότε δεν το συζητώ είναι πολύ καλές προτάσεις γιατί στα χρήματα που τα παίρνεις είναι κάτω απο την μισή τιμή των Supra και Pangea.
Χρήστος
Κάποιος πρέπει, για πλάκα, να κάνει στατιστική αναζήτηση στα audiophile forums για το λεκτικό "τελείωσα από..." και να μας στείλει τα αποτελέσματα! 
Άγγελος
Δεν ξέρω τι κάνουν στα φόρα, εγώ είμαι 15 χρόνια με τα Ohlflex, δικαιούμαι μια αναβαθμιση στις δευτερε΄υουσες συσκευές νομίζω, και μάλιστα για 4 πολύ καλά καλώδια στα 200 ευρώ περίπου, δε το λες, ούτε τα 15 χρόνια κάποια παθολογία, ούτε και τα 200 ευρώ υπερβολή, αν σκεφτείς τι σύστημα έχω. ![hello [wavegreen]](./images/smilies/wavegreen.gif)
![hello [wavegreen]](./images/smilies/wavegreen.gif)
Χρήστος
Έφτασαν και τα YYTCG
Μπ΄ηκαν στον 300Β για στρώσιμο (αν υπάρχει κάτι τέτοιο στα καλώδια)
Μπ΄ηκαν στον 300Β για στρώσιμο (αν υπάρχει κάτι τέτοιο στα καλώδια)
Χρήστος
Θα έλεγα ότι πάσχετε από κίτρινο πυρετό αλλά όπως γνωρίζετε καλύτερα από μένα καμία σχέση δεν έχει με την Ασία ο πυρετός αυτός. 
Κώστας
Πρώτες ετυπώσεις,
Είναι καλύτερο από το Ram που είχα επάνω στον Cary.
Πιο γεμάτο με καλύτερη σκηνή.
Μειονέκτημα ενώ δεν είναι ιδιαίτερα δυσκαμπτο, δεν περιστρέφεται σχεδόν καθόλου, πράγμα καθόλου παράξενο για χοντρό καλώδιο.
Χρήστος
Return to “Καλώδια - Αξεσουάρ”