Watching paint dry μέρος 5ο
Το πρωί έριξα το πρώτο χέρι λάκα και δεν πήγε καλα. Δεν άφησα το χρώμα να κάτσει αρκετά πριν την εφαρμογή, χρησιμοποιώ ενα ακατάλληλο κομπρεσερ (χωρις φίλτρα υγρασίας κτλ), πιστολι απο το Lidl και φυσικά η ΜΥΓΑ. Για την μύγα θα μπορουσα να γράψω ποίημα με τίτλο Η Μύγα Ξέρει
Οποτε έπεσε δυνατό (ξενερωμα) ξύσιμο για να σβήσω τα λάθη και πριν λίγο έριξα το δεύτερο χέρι.
Το οποίο δεύτερο χέρι πήγε πολυ καλύτερα. Τα ηχεια ειναι σχεδόν τέλεια, το πικάπ μονο εχει λίγο sputter. Άλλο ενα χέρι ειναι πιθανό αλλα οχι βέβαιο, θα το δω ξανά με το φως της ημερας και αφού τα περάσω ίσως 3000 ή 8000.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για να παρέχει τις υπηρεσίες του και να αναλύει την επισκεψιμότητα. Η IP διεύθυνσή σας γνωστοποιείται στην Google, μαζί με μετρήσεις απόδοσης και ασφαλείας, ώστε να διασφαλιστεί η ποιότητα της υπηρεσίας, για τη δημιουργία στατιστικών στοιχείων σχετικά με τη χρήση και για τον εντοπισμό και την αντιμετώπιση καταχρήσεων. Με την χρήση του ιστότοπου Audiohub.gr αποδέχεστε τα παραπάνω.
Ανακατασκευή ηχείων B&W 550
Re: Ανακατασκευή ηχείων B&W 550
Παναγιώτης
Οποτε τα ηχεία ειναι ετοιμα. Το πικάπ που αλλαζει χρώμα μαζι τους θελει άλλο ενα χέρι. Βερνικι δεν θα βάλω, μου αρέσει το αποτέλεσμα όπως ειναι. Έχει να κανει και με το σύνθετο επανω στο οποίο θα πάνε, ούτε εκει είχα κανει επίστρωση.
Αν είχα σωστό εξοπλισμό ίσως να έκανα άλλο ενα χέρι αλλα φοβάμαι πως ο κίνδυνος να πάει κατι στραβά ειναι υπαρκτές και δεν εχω όρεξη να ξύνω τα πάντα απο την αρχή.
Σημερα είχε αέρα, το τελευταίο χέρι θα πέσει Τετάρτη αν όλα πάνε καλα.
Αν είχα σωστό εξοπλισμό ίσως να έκανα άλλο ενα χέρι αλλα φοβάμαι πως ο κίνδυνος να πάει κατι στραβά ειναι υπαρκτές και δεν εχω όρεξη να ξύνω τα πάντα απο την αρχή.
Σημερα είχε αέρα, το τελευταίο χέρι θα πέσει Τετάρτη αν όλα πάνε καλα.
Παναγιώτης
Έβγαλα το masking και έκανα τις νεες τρυπες για τις μπροστινες μπαφλες. Ας ειναι καλα ο "μάστορας" που είχε σπάσει τις καμπίνες αντί να ξεβιδωσει άλλες 2 βιδες.. Η ανακατασκευή έγινε με κολλα, λιγο ξυλο και στόκο. Μόλις μπει η σφραγιστικη ταινία αφρού δεν θα φαίνεται τίποτα.
Εβαλα και 4 νέα ποδαρακια ανά ηχειο. Αλουμινίου με λαστιχένια o ring σε μαύρο χρώμα. Τα ειχα απο άλλο project και ταίριαξαν καταπληκτικά.
Εβαλα και 4 νέα ποδαρακια ανά ηχειο. Αλουμινίου με λαστιχένια o ring σε μαύρο χρώμα. Τα ειχα απο άλλο project και ταίριαξαν καταπληκτικά.
Παναγιώτης
Οποτε απόψε μπήκε ο σχετικός αφρός στεγανοποιησης, μονταριστικαν πισω οι μπροστινες μπάφλες με τις μονάδες, μπήκαν τα ελαστικά καλύμματα που κρύβουν τις βιδες (αφού πρώτα ξανά μπήκαν οι βιδες που έλειπαν) και ετοίμασα και τις γρίλιες. Αυτο το τελευταίο δεν πήγε καλα οποτε όταν θα έρχονται σπιτι οι highendαδες φίλοι μου θα τα ακούμε χωρις τις γρίλιες.
Παναγιώτης
Μπράβο Πάνο, μερακλίδικη δουλειά!
Να ρωτήσω τι είναι τα κόκκινα σημάδια δίπλα στα τουΙτερ στην πιο πάνω φωτογραφία?
Να ρωτήσω τι είναι τα κόκκινα σημάδια δίπλα στα τουΙτερ στην πιο πάνω φωτογραφία?
Ειναι το παλιό quality control της B&W. Πράσινο = στάνταρ ποιότητα (όλα οκ δλδ), κόκκινο ήταν για matched pairs που μετραγαν κάτω απο μισο dB διαφορά. Είχα γνωριμίες μέσω του ραδιοφωνικου σταθμού και μου είχαν στείλει ενα προσεγμένο ζευγάρι. Νομιζω υπήρχαν και κάποια αλλα χρώματα, πρέπει να το ψάξω.
Παναγιώτης
Πολύ όμορφα έγιναν. Μπράβο μάστορα..........θα σου στείλω και κάτι δικά μου να βάψεις.
Μια χαρά φαίνονται και οι γρίλιες, δεν καταλαβαίνω τι δεν σου αρέσει.
Μια χαρά φαίνονται και οι γρίλιες, δεν καταλαβαίνω τι δεν σου αρέσει.
![hello [wavegreen]](./images/smilies/wavegreen.gif)