Ναι το φυσιολογικό είναι να μην στο δείχνει μιας κ δεν γίνεται OTA αναβάθμιση και πρέπει να γραφτεί εκ νέου το image στην κάρτα!
Δεν ξέρω γιατί στο ένα μηχάνημα στο δείχνει! Σε κάθε περίπτωση μην το κάνεις έτσι!
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για να παρέχει τις υπηρεσίες του και να αναλύει την επισκεψιμότητα. Η IP διεύθυνσή σας γνωστοποιείται στην Google, μαζί με μετρήσεις απόδοσης και ασφαλείας, ώστε να διασφαλιστεί η ποιότητα της υπηρεσίας, για τη δημιουργία στατιστικών στοιχείων σχετικά με τη χρήση και για τον εντοπισμό και την αντιμετώπιση καταχρήσεων. Με την χρήση του ιστότοπου Audiohub.gr αποδέχεστε τα παραπάνω.
Gentoo Player (Sq.lite, Sq.liteR2, MPD, Roon, Ravenna κ.α.)
- DomieMic65
- Contributor
- Jimmy Ibanez
Re: Gentoo Player (Sq.lite, Sq.liteR2, MPD, Roon, Ravenna κ.α.)
Ζητω προκαταβολικά συγνωμη αν εχει συζητηθει μεσα στο νήμα απλα εχει γινει αρκετά μεγάλο. Εχει λυθεί το προβλημα με το ramsystem?
Το προβλημα που αντιμετωπίζω ειναι το εξής οταν πουμε στο Gentoo να φορτωνει τα πάντα στη μνήμη (μεσα απο το ramsystem) παίζει πολυ καλύτερα. Οταν ομως του πούμε να εκτελέσει την ενεργεια αυτή στο boot το συστημα δεν ξεκινάει ποτέ, με αποτελεσμα καθε φορά που σβήνει το pi (4GB) οταν το ξαναναψω να πρεπει καθε φορά να φορτώνω ramsystem.
Μήπως υπάρχει λύση?
Το προβλημα που αντιμετωπίζω ειναι το εξής οταν πουμε στο Gentoo να φορτωνει τα πάντα στη μνήμη (μεσα απο το ramsystem) παίζει πολυ καλύτερα. Οταν ομως του πούμε να εκτελέσει την ενεργεια αυτή στο boot το συστημα δεν ξεκινάει ποτέ, με αποτελεσμα καθε φορά που σβήνει το pi (4GB) οταν το ξαναναψω να πρεπει καθε φορά να φορτώνω ramsystem.
Μήπως υπάρχει λύση?
- DomieMic65
- Contributor
Προσωπικά φορτώνω στην RAM το σύστημα όποτε το θέλω για «καλη» ακρόαση.
Κατά κύριο λόγο χρησιμοποιώ το ram system end point στο δεύτερο rpi που τρέχει μόνο Diretta target!
Οπότε δεν ξέρω ακριβώς να σου πω!
Θα έλεγα να στείλεις ένα mail στον developer περιγράφοντας το πρόβλημα!
Μια λύση είναι να μην σβήνει το rpi![hello [wavegreen]](./images/smilies/wavegreen.gif)
Κατά κύριο λόγο χρησιμοποιώ το ram system end point στο δεύτερο rpi που τρέχει μόνο Diretta target!
Οπότε δεν ξέρω ακριβώς να σου πω!
Θα έλεγα να στείλεις ένα mail στον developer περιγράφοντας το πρόβλημα!
Μια λύση είναι να μην σβήνει το rpi
![hello [wavegreen]](./images/smilies/wavegreen.gif)
Εγώ δεν χρησιμοποιώ πια το Ram system, επειδή έχει θέματα και χρειάζεται και reboot πολλές φορές το σύστημα.
Χρήστος
Return to “Ψηφιακή αναπαραγωγή”