Από DAC θα έχουμε
-Teac UD-503
-Mytek 192
-Questyle CMA 600i
-Pioneer U-05
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για να παρέχει τις υπηρεσίες του και να αναλύει την επισκεψιμότητα. Η IP διεύθυνσή σας γνωστοποιείται στην Google, μαζί με μετρήσεις απόδοσης και ασφαλείας, ώστε να διασφαλιστεί η ποιότητα της υπηρεσίας, για τη δημιουργία στατιστικών στοιχείων σχετικά με τη χρήση και για τον εντοπισμό και την αντιμετώπιση καταχρήσεων. Με την χρήση του ιστότοπου Audiohub.gr αποδέχεστε τα παραπάνω.
[Ακροάση] Mid Level DACs
Re: Ακροάσεις
Το σύστημα του Ανδρεα ειναι ταμαμ για αυτη την ακρόαση (καλα, και οχι μονο) γιατι ο ιδιος χρησιμοποιεί το DAC του σαν προενισχυτη, οπότε εμεις θα αντικαταστήσουμε το MSB V με τα μηχανήματα της δοκιμης που θα κληθούν να οδηγήσουν τον τελικό της MSB και τα ηχεία της Avalon. Πηγή θα ειναι το Aurender N100 με εξωτερική τροφοδοσία. Θα βάλουμε και την σχετική μακαρονάδα απο εξωτικά φιδια/ καλώδια.
Can't wait..
Can't wait..
Παναγιώτης
Μήπως δεν ξαναγυρίσει στο MSB ο άνθρωπας φοβούμαι...

Μετα απο επικοινωνία με τους ανθρωπους της Projecting & Sounding Art έμαθα οτι το PS Audio Stellar Gain Cell DAC δεν υπαρχει διαθέσιμο για δοκιμή καθως δεν εχει υπαρξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην εγχώρια αγορα. Μου κανει εντύπωση που εχει περασει απαρατήρητο το συγκεκριμένο μηχανημα καθώς ειναι στην σωστη τιμη και με ολες τις απαραίτητες δυνατότητες για να δουλέψει σαν προενισχυτης/ DAC με ενα τελικο ή ενεργά ηχεία.
Για την ακροαση παραμένουν τα:
-Teac UD-503
-Mytek 192
-Questyle CMA 600i
-Pioneer U-05
-Teac UD-503
-Mytek 192
-Questyle CMA 600i
-Pioneer U-05
Παναγιώτης
- DomieMic65
- Contributor
κρίμα...
υπάρχει πλάνο για το πότε πάνω κάτω θα γίνει;
υπάρχει πλάνο για το πότε πάνω κάτω θα γίνει;
Μιχάλη υπάρχει μια σκέψη για αυτό το Σάββατο αλλά θα το επιβεβαιωσουμε απόψε.
Παναγιώτης
Dr Pan K wrote:Μετα απο επικοινωνία με τους ανθρωπους της Projecting & Sounding Art έμαθα οτι το PS Audio Stellar Gain Cell DAC δεν υπαρχει διαθέσιμο για δοκιμή καθως δεν εχει υπαρξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην εγχώρια αγορα. Μου κανει εντύπωση που εχει περασει απαρατήρητο το συγκεκριμένο μηχανημα καθώς ειναι στην σωστη τιμη και με ολες τις απαραίτητες δυνατότητες για να δουλέψει σαν προενισχυτης/ DAC με ενα τελικο ή ενεργά ηχεία.
-Teac UD-503
-Mytek 192
-Questyle CMA 600i
-Pioneer U-05
Να σου πω την αληθεια τοχα δει πολυ καιρο και ελεγα να το κοιταξω
αλλα μετα απο καποιο χρονικο διαστημα το ξεχασα λογω σκοτουρας,
το ξαναθυμηθηκα με το εδω νημα.
Παντως απ την δικη μου εμπειρια μιας και το setup μου μονιμως ειναι εδω και κατι χρονια ετσι ολα δουλευουν και σαν προ, καποια με καλυτερα αποτεσματα και αλλα οχι.
Αφου δεν το φερνουν πως να ενδιαφερθει ο αλλος να το αγορασει,
ντροπη τους ουτε ενα 1600αρι (ισως και λιγοτερα αν βγαλεις το κερδος)δεν χαλαλιζουν να εχουν στοκ ενα ντεμο,
μετα σου λενε επιχειρηματικοτητα.
farflung wrote:Dr Pan K wrote:Μετα απο επικοινωνία με τους ανθρωπους της Projecting & Sounding Art έμαθα οτι το PS Audio Stellar Gain Cell DAC δεν υπαρχει διαθέσιμο για δοκιμή καθως δεν εχει υπαρξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην εγχώρια αγορα. Μου κανει εντύπωση που εχει περασει απαρατήρητο το συγκεκριμένο μηχανημα καθώς ειναι στην σωστη τιμη και με ολες τις απαραίτητες δυνατότητες για να δουλέψει σαν προενισχυτης/ DAC με ενα τελικο ή ενεργά ηχεία.
-Teac UD-503
-Mytek 192
-Questyle CMA 600i
-Pioneer U-05
Να σου πω την αληθεια τοχα δει πολυ καιρο και ελεγα να το κοιταξω
αλλα μετα απο καποιο χρονικο διαστημα το ξεχασα λογω σκοτουρας,
το ξαναθυμηθηκα με το εδω νημα.
Παντως απ την δικη μου εμπειρια μιας και το setup μου μονιμως ειναι εδω και κατι χρονια ετσι ολα δουλευουν και σαν προ, καποια με καλυτερα αποτεσματα και αλλα οχι.
Αφου δεν το φερνουν πως να ενδιαφερθει ο αλλος να το αγορασει,
ντροπη τους ουτε ενα 1600αρι (ισως και λιγοτερα αν βγαλεις το κερδος)δεν χαλαλιζουν να εχουν στοκ ενα ντεμο,
μετα σου λενε επιχειρηματικοτητα.
Δεν ξερω αν ειναι θεμα ντροπής ή απλα θεμα έλλειψης ενδιαφέροντος, απο την στιγμή που κανείς δεν τους το εχει ζητήσει και αυτοί δεν το έφεραν. Και εγω πιστεύω οτι ιδανικά οι μηχανές, ειδικά οι προσιτές, πρεπει να ειναι πάντα stand by γιατι με την σωστη προωθηση σε συνδυασμο με την τιμη μπορούν να φυγουν ή να χαθει μια πώληση για μια ακρόαση. Οι εταιρία μας έδωσε την δυνατότητα να δοκιμάσουμε αλλα μοντέλα που υπαρχουν σε demo αλλα λογω διαφορετικής κατηγορίας τιμης δεν εχουν ενδιαφέρον για την συγκεκριμένη βραδιά.
Όπως και να εχει εμεις κλείσαμε την ημερομηνία της ακρόασης μας για την Παρασκευή 7 Απριλίου στις 7 το απόγευμα, θα γινει οπως ειχαμε πει στο συστημα του Ανδρεα (με Avalon, MSB, Aurender, Argento) και θα εχουμε τα 4 DAC/ pre που ειχαμε υπολογίσει (-Teac UD-503, -Mytek 192, -Questyle CMA 600i, -Pioneer U-05)
Συμμετοχές so far
Andreasecon
Dr Pan K
Gojakla
Farflung
Pankar0
Παναγιώτης
- DomieMic65
- Contributor
κ εγώ 99% μάλλον λίγο αργότερα όμως..
Return to “Γενική θεματολογία”