Μεσα και ο Μιχαλης.
Ξέχασα να πω, μετά, και για να διατηρούμε τις παραδόσεις, θα παμε επίσκεψη στον "Πανερυθραικό"..
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για να παρέχει τις υπηρεσίες του και να αναλύει την επισκεψιμότητα. Η IP διεύθυνσή σας γνωστοποιείται στην Google, μαζί με μετρήσεις απόδοσης και ασφαλείας, ώστε να διασφαλιστεί η ποιότητα της υπηρεσίας, για τη δημιουργία στατιστικών στοιχείων σχετικά με τη χρήση και για τον εντοπισμό και την αντιμετώπιση καταχρήσεων. Με την χρήση του ιστότοπου Audiohub.gr αποδέχεστε τα παραπάνω.
[Ακροάση] Mid Level DACs
- Κώστας Γκαβάκος
Re: Ακροάσεις
Υπολογίστε και εμένα στην ακρόαση και στην ποδοσφαιρική εκδήλωση του <Πανερυθραικού>.
Δυστυχώς τελειώνω πολύ αργά την Παρασκευή. Αν γίνει κάτι και τελειώσω ανθρωπινή ώρα θα περάσω.
Χρήστος
Λοιπόν, για την ακρόαση μας, ισως να εχω και μια ευχάριστη εκπληξη (ενα ακόμα DAC..).
Λιστα συμμετοχών, έχουμε:
Andreasecon
Dr Pan K
Gojakla
Farflung
Pankar0
DomieMic
Κώστας Γκαβακος
Dapost
Λιστα συμμετοχών, έχουμε:
Andreasecon
Dr Pan K
Gojakla
Farflung
Pankar0
DomieMic
Κώστας Γκαβακος
Dapost
Παναγιώτης
Ωραιο παρεακι... ![beer [beer]](./images/smilies/drinkingcheers.gif)
![beer [beer]](./images/smilies/drinkingcheers.gif)
- andreasecon
Θα στειλω pm με τη νεα διευθυνση μεσα στην εβδομαδα !
Απόψε έχουμε την ακρόαση των mid priced DACs στου Ανδρέα. Είπαμε να είμαστε εκεί κατά τις 7 για να προλάβουμε να ακούσουμε το καθένα αρκετά προτού πάμε για Πανερυθραικο.
Ο οικοδεσπότης έχει στείλει διεύθυνση σε όσους έχουν δηλώσει συμμετοχή, αν κάποιος δεν έχει λάβει το σχετικό μήνυμα ας επικοινωνήσει με τον Ανδρέα ή εμένα.
Ο οικοδεσπότης έχει στείλει διεύθυνση σε όσους έχουν δηλώσει συμμετοχή, αν κάποιος δεν έχει λάβει το σχετικό μήνυμα ας επικοινωνήσει με τον Ανδρέα ή εμένα.
Παναγιώτης
Return to “Γενική θεματολογία”