Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για να παρέχει τις υπηρεσίες του και να αναλύει την επισκεψιμότητα. Η IP διεύθυνσή σας γνωστοποιείται στην Google, μαζί με μετρήσεις απόδοσης και ασφαλείας, ώστε να διασφαλιστεί η ποιότητα της υπηρεσίας, για τη δημιουργία στατιστικών στοιχείων σχετικά με τη χρήση και για τον εντοπισμό και την αντιμετώπιση καταχρήσεων. Με την χρήση του ιστότοπου Audiohub.gr αποδέχεστε τα παραπάνω.
Nature Boy
Re: Nature Boy
Ένα περίεργο πράγμα με αυτό το κομμάτι:
Όποιος έχει καλή φωνή το έχει ερμηνεύσει. Από Sarah Vaughan μέχρι Celin Dion και από Frank Sinatra μέχρι Kurt Elling . Άπαντες μπορεί να έφτιαξαν κάτι που ακούγεται ευχάριστα αλλά είναι παντελώς αδιάφορο σε σύγκριση με την εκτέλεση του Nat King Cole.
Ο μόνος που κατά την άποψη μου είχε κάτι να πει ήταν ο άλλος τεράστιος David Boy που για τους σκοπούς μιας ταινίας το ερμήνευσε βάζοντας την ανυπερβλητη ηχητική του υπογραφή.
Κάτι αντίστοιχο ισχύει και για τις instrumental εκτελέσεις του κομματιού. Ευχάριστες και αδιάφορες μαζί.
Μόνη που ξεχωρίζει αυτή του ανεπανάληπτου John Coltrane
κατά την άποψη μου πάντα τα παραπάνω
Όποιος έχει καλή φωνή το έχει ερμηνεύσει. Από Sarah Vaughan μέχρι Celin Dion και από Frank Sinatra μέχρι Kurt Elling . Άπαντες μπορεί να έφτιαξαν κάτι που ακούγεται ευχάριστα αλλά είναι παντελώς αδιάφορο σε σύγκριση με την εκτέλεση του Nat King Cole.
Ο μόνος που κατά την άποψη μου είχε κάτι να πει ήταν ο άλλος τεράστιος David Boy που για τους σκοπούς μιας ταινίας το ερμήνευσε βάζοντας την ανυπερβλητη ηχητική του υπογραφή.
Κάτι αντίστοιχο ισχύει και για τις instrumental εκτελέσεις του κομματιού. Ευχάριστες και αδιάφορες μαζί.
Μόνη που ξεχωρίζει αυτή του ανεπανάληπτου John Coltrane
άντε και του Django Reinhardt
κατά την άποψη μου πάντα τα παραπάνω
Re: Nature Boy
Οπως θα κατάλαβες Κωστα ήθελα να αφιερώσω ενα νήμα στις ερμηνείες αυτού του αριστουργήματος σε στίχο και μουσική.
Πρωτοκυκλοφόρησε το 1948, ηχογραφηθηκε ομως απο τον Cole το 1947, κλείνει 70 χρόνια! Ολόκληρη η ιστορία στην Wikipedia
Θα προσθέσω και άλλες ερμηνείες.. Αυτη του David Bowie είναι όντος πολυ καλή.
Πρωτοκυκλοφόρησε το 1948, ηχογραφηθηκε ομως απο τον Cole το 1947, κλείνει 70 χρόνια! Ολόκληρη η ιστορία στην Wikipedia
Θα προσθέσω και άλλες ερμηνείες.. Αυτη του David Bowie είναι όντος πολυ καλή.
Παναγιώτης