Δυνατή ακρόαση απόψε, με εξαιρετικό υλικό από τον Δημήτρη. Η επανέκδοση της μουσικής για μπαλέτο με τον Ansermet σε RCA living stereo παρά πολύ καλή, το ίδιο και κάποιες Blue Note King Ιαπωνίας.
Και μια απίθανη Fontana..
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για να παρέχει τις υπηρεσίες του και να αναλύει την επισκεψιμότητα. Η IP διεύθυνσή σας γνωστοποιείται στην Google, μαζί με μετρήσεις απόδοσης και ασφαλείας, ώστε να διασφαλιστεί η ποιότητα της υπηρεσίας, για τη δημιουργία στατιστικών στοιχείων σχετικά με τη χρήση και για τον εντοπισμό και την αντιμετώπιση καταχρήσεων. Με την χρήση του ιστότοπου Audiohub.gr αποδέχεστε τα παραπάνω.
Ακροάσεις
Re: Ακροάσεις
Η fontana είναι η σχετικά πρόσφατη 10'' επανέκδοση του Miles Davis @ Ascenseur Pour L'Échafaud από την Sam records (original master tapes @ 1000 copies) και ακούγεται πολύ καλά ..
είναι η μουσική από την γνωστή ταινία του '58 "ασανσέρ για δολοφόνους" του Λουί Μαλ.
Κατά τα λοιπά,
πολύ καλή η Air Tight PC-7, ατμοσφαιρική και ανάλαφρη, αλλά προτιμούσα την zyx @ kuzma
το σύστημα του Πάνου, στα γνωστά υψηλά επίπεδα απόδοσης μας χάρισε μία ωραία βραδιά !
Super φιλοξενία, Super barmEn, Super μουσικές !
καλό καλοκαίρι :)
είναι η μουσική από την γνωστή ταινία του '58 "ασανσέρ για δολοφόνους" του Λουί Μαλ.
Κατά τα λοιπά,
πολύ καλή η Air Tight PC-7, ατμοσφαιρική και ανάλαφρη, αλλά προτιμούσα την zyx @ kuzma
το σύστημα του Πάνου, στα γνωστά υψηλά επίπεδα απόδοσης μας χάρισε μία ωραία βραδιά !
Super φιλοξενία, Super barmEn, Super μουσικές !
καλό καλοκαίρι :)
Πώς να ξαναγράψεις ένα review. Κάτι δεν μου πήγαινε 100% καλά με την τελευταία μας ακρόαση, ειδικά με το χαμηλό της Air Tight και παρότι είναι μπελάς αποφάσισα να την δοκιμάσω και στον Kuzma 4point. Η διαφορά κάτι παραπάνω από ουσιαστική, τα συμπεράσματα της ακρόασης πάνε για πέταμα και φτου και απ την αρχή.
Παναγιώτης
Λογικο οτι ο 4point θα παιζει καλύτερα απο τον SAEC αλλα η διαφορά ειναι αρκετα σημαντική, ακούς αλλη κεφαλή. Έσφιξε το χαμηλό, καθάρισε. Θα υπάρξουν αλλαγές στο σύστημα μετα απο αυτες τις διαπιστώσεις.
Παναγιώτης
let me guess
έξω ο saec μέσα ο sme ?
σύστημα φούλ επίθεση ?
έξω ο saec μέσα ο sme ?
σύστημα φούλ επίθεση ?
Jim wrote:let me guess
έξω ο saec μέσα ο sme ?
σύστημα φούλ επίθεση ?
Ναι, εκεί πάει το πραγμα. Πρέπει να δω αν μπορεί ο πλινθος ή αν θέλει μεγάλη τροποποίηση.
Παναγιώτης
Εκτός απροόπτου μέσα εγώ. Σας επιστρέφω και το Mojo με την ευκαιρία, και ευχαριστώ για τον δανεισμό. Όποτε επιθυμείτε mid-fi εμπειρίες ο εξοπλισμός μου είναι στην διάθεσή σας!
Το Mojo καλό ήταν, αλλά για κάποιο λόγο δεν το αγάπησα. Αντιθέτως μου έχει κολλήσει στο μυαλό το Fiio του Chris!
Υ.Γ. Στην σύζυγο της άρεσε σαν αντικειμενάκι, επομένως από WAF και μάλιστα από βραβευμένο αρχιτέκτονα, από εμάς περνάει!
Το Mojo καλό ήταν, αλλά για κάποιο λόγο δεν το αγάπησα. Αντιθέτως μου έχει κολλήσει στο μυαλό το Fiio του Chris!
Υ.Γ. Στην σύζυγο της άρεσε σαν αντικειμενάκι, επομένως από WAF και μάλιστα από βραβευμένο αρχιτέκτονα, από εμάς περνάει!
Άγγελος
Return to “Γενική θεματολογία”