Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για να παρέχει τις υπηρεσίες του και να αναλύει την επισκεψιμότητα. Η IP διεύθυνσή σας γνωστοποιείται στην Google, μαζί με μετρήσεις απόδοσης και ασφαλείας, ώστε να διασφαλιστεί η ποιότητα της υπηρεσίας, για τη δημιουργία στατιστικών στοιχείων σχετικά με τη χρήση και για τον εντοπισμό και την αντιμετώπιση καταχρήσεων. Με την χρήση του ιστότοπου Audiohub.gr αποδέχεστε τα παραπάνω.
Ακροάσεις
- andreasecon
Re: Ακροάσεις
για πειτε περιοχη να δουμε αν προλαβαινουμε....
andreasecon wrote:για πειτε περιοχη να δουμε αν προλαβαινουμε....
Περιοχή Παπάγου.
Οι προσκεκλημένοι παρακαλούνται να φέρουν και CDs που γνωρίζουν καλα, για να μπορούν να δουν αν ακούν οτιδήποτε διαφορετικό (χειρότερο ή καλύτερο).
o hegel είναι δικτυακός,
οπότε ίσως μπορούν οι γνώστες του αθλήματος να κάνουν τα κονέ και να παίξουμε και ψηφιακά από laptop, κινητά κλπ
οπότε ίσως μπορούν οι γνώστες του αθλήματος να κάνουν τα κονέ και να παίξουμε και ψηφιακά από laptop, κινητά κλπ
Παίδες ο χωρoς είναι περιορισμένος οπότε αν επιβεβαιώσουν την συμμετοχή τους οι Αντώνης και Ανδρέας πολύ φοβάμαι ότι έχουμε κλείσει..
Dr Pan K
angpsi
Jim
Gojakla
Andreasecon
Dr Pan K
angpsi
Jim
Gojakla
Andreasecon
Παναγιώτης
Jim wrote:o hegel είναι δικτυακός,
Δημήτρη, το "μαγαζί" διαθέτει VDSL με μετρημένο download γύρω στα 32-34 Mbps (αν δεν έχουμε διακυμάνσεις), οπότε παίζουμε ό,τι όρεξη έχει ο καθένας. Έχω και συνδρομή στο TIDAL οπότε κι αυτό κάτι είναι... (αν και ο γιατρός δεν συμφωνεί)
Κέφι να υπάρχει και κάτι θα καταφέρουμε...
Dr Pan K wrote:Παίδες ο χωρoς είναι περιορισμένος οπότε αν επιβεβαιώσουν την συμμετοχή τους οι Αντώνης και Ανδρέας πολύ φοβάμαι ότι έχουμε κλείσει..
Dr Pan K
angpsi
Jim
Gojakla
Andreasecon
Ο χώρος χωράει έως 5-6 άτομα, οπότε πλησιάζουμε στο κλείσιμο. 6 είναι το μέγιστο νούμερο, οπότε ποιος θα είναι ο έσχατος;;; Τώρα που γυρίζει
pankon wrote:Dr Pan K wrote:Παίδες ο χωρoς είναι περιορισμένος οπότε αν επιβεβαιώσουν την συμμετοχή τους οι Αντώνης και Ανδρέας πολύ φοβάμαι ότι έχουμε κλείσει..
Dr Pan K
angpsi
Jim
Gojakla
Andreasecon
Ο χώρος χωράει έως 5-6 άτομα, οπότε πλησιάζουμε στο κλείσιμο. 6 είναι το μέγιστο νούμερο, οπότε ποιος θα είναι ο έσχατος;;; Τώρα που γυρίζει
Νομίζω ότι κι ο Στέλιος Περγιουδακης θα ήθελε να ρίξει μια ματιά στα ενδότερα των Croft...
Εγω ειμαι εκτος δυστυχως. Ευχαριστω ομως για την προσκληση.
Return to “Γενική θεματολογία”