Τνχ Πανό.
Γενικά υπήρχε ένα θέμα με τις φωτο καθώς το παράθυρο πίσω από τα συστήματα δυσκόλευε τα πράγματα και κάποιοι εκθέτες ακόμα δεν έχουν καταλάβει πως πρέπει να φωτίζουν τα μηχανήματα.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για να παρέχει τις υπηρεσίες του και να αναλύει την επισκεψιμότητα. Η IP διεύθυνσή σας γνωστοποιείται στην Google, μαζί με μετρήσεις απόδοσης και ασφαλείας, ώστε να διασφαλιστεί η ποιότητα της υπηρεσίας, για τη δημιουργία στατιστικών στοιχείων σχετικά με τη χρήση και για τον εντοπισμό και την αντιμετώπιση καταχρήσεων. Με την χρήση του ιστότοπου Audiohub.gr αποδέχεστε τα παραπάνω.
HXOS EIKONA SHOW 2017
Re: HXOS EIKONA SHOW 2017
Παναγιώτης
- Στέλιος Π.
Καταγγελω τον Παναγιωτη για τις paparazzi φωτο μου...
Ειδικα εκει με τους δισκους... ο Ζ ψωνιζε, εγω ο δολιος μια κασετινα Smiths πηρα και κατι Peppers ολα κι ολα...
(τα λεφτα οντως εκει πηγαν...
)
Για τα μεγαλα συστηματα δεν μπορω να πω κατι, ειναι μεγαλα και way out of my reach... χωροταξικα και οικονομικα.
Αν και οντως το συστημα του Κοψ καθως και το συστημα με τα "πορτοπαραθυρα" της Audio Exclusive μου αρεσαν πολυ.
Τα πολυ μικρα elac ειχαν οντως πλακα, αν και εχω την αισθηση οτι αν χαμηλωσει κανεις λιγο την ενταση δεν θα ακουγονται (το συζηταγαμε και με τον Δημητρη). Αλλα δεν θελαμε να το δοκιμασουμε.
Το δωματιο της LAB12 μου τραβηξε την προσοχη επισης, γιατι επαιζε φυσιολογικη μουσικη (κατι απο το The Wall επαιζε εκεινη την ωρα), αυτο και άλλο ενα που δεν θυμαμαι που εβαλε Massive Attack.
Στα υπολοιπα... του θανατου...
Αυτο που δεν μου αρεσε, ενω την προηγουμενη φορα μου φανηκε σαν ο καλυτερος ηχος της εκθεσης (σε "φυσιολογικα" σχετικα χρηματα) ηταν τα PMC...
Μου φανηκαν "αδεια", τουλαχιστον την ωρα που πηγα το πρωι. Ισως να εφταιγε το κομματι (κακη ηχογραφηση), το κακο δωματιο, ο αναδρομος ερμης, δεν ξερω...
Και ειναι κριμα γιατι τα αγαπω...
Τελος ανακαλυψα για ακομα μια φορα ποσο μου αρεσει το Gyrodek... την ωρα που πηγα δεν επαιζε, αλλά no problem... μου φτανει να το βλεπω να γυριζει... work of art, κοσμημα.
Αυτο βεβαια που παντα απολαμβανω πιο πολυ στις εκθεσεις ειναι ο κοσμος που συναντας, ανθρωπους που εχεις καιρο να δεις...![oldtimer [oldtimer]](./images/smilies/oldtimer.gif)
Ειδικα εκει με τους δισκους... ο Ζ ψωνιζε, εγω ο δολιος μια κασετινα Smiths πηρα και κατι Peppers ολα κι ολα...
(τα λεφτα οντως εκει πηγαν...
Για τα μεγαλα συστηματα δεν μπορω να πω κατι, ειναι μεγαλα και way out of my reach... χωροταξικα και οικονομικα.
Αν και οντως το συστημα του Κοψ καθως και το συστημα με τα "πορτοπαραθυρα" της Audio Exclusive μου αρεσαν πολυ.
Τα πολυ μικρα elac ειχαν οντως πλακα, αν και εχω την αισθηση οτι αν χαμηλωσει κανεις λιγο την ενταση δεν θα ακουγονται (το συζηταγαμε και με τον Δημητρη). Αλλα δεν θελαμε να το δοκιμασουμε.
Το δωματιο της LAB12 μου τραβηξε την προσοχη επισης, γιατι επαιζε φυσιολογικη μουσικη (κατι απο το The Wall επαιζε εκεινη την ωρα), αυτο και άλλο ενα που δεν θυμαμαι που εβαλε Massive Attack.
Στα υπολοιπα... του θανατου...
Αυτο που δεν μου αρεσε, ενω την προηγουμενη φορα μου φανηκε σαν ο καλυτερος ηχος της εκθεσης (σε "φυσιολογικα" σχετικα χρηματα) ηταν τα PMC...
Μου φανηκαν "αδεια", τουλαχιστον την ωρα που πηγα το πρωι. Ισως να εφταιγε το κομματι (κακη ηχογραφηση), το κακο δωματιο, ο αναδρομος ερμης, δεν ξερω...
Και ειναι κριμα γιατι τα αγαπω...
Τελος ανακαλυψα για ακομα μια φορα ποσο μου αρεσει το Gyrodek... την ωρα που πηγα δεν επαιζε, αλλά no problem... μου φτανει να το βλεπω να γυριζει... work of art, κοσμημα.
Αυτο βεβαια που παντα απολαμβανω πιο πολυ στις εκθεσεις ειναι ο κοσμος που συναντας, ανθρωπους που εχεις καιρο να δεις...
![oldtimer [oldtimer]](./images/smilies/oldtimer.gif)
V = dU/dq | I = dq/dt | P = dU/dt = V·I = I2·R = V2/R | V = I·R
Τα καλύτερα ακούσματα για μένα ήταν
1. Audio Soul Ultra, Vienna Acoustics - Gryphon - EMM Labs
2. Exclusive Audio, Zelaton - Goldmund - EAR Yoshino - EAT
Την χάρηκα περισσότερο απ την περσινή γιατί έλειπε το στυλ παραδοσιακού καφενείου και οι εκθέτες μου φάνηκαν πιο κεφάτοι.
1. Audio Soul Ultra, Vienna Acoustics - Gryphon - EMM Labs
2. Exclusive Audio, Zelaton - Goldmund - EAR Yoshino - EAT
Την χάρηκα περισσότερο απ την περσινή γιατί έλειπε το στυλ παραδοσιακού καφενείου και οι εκθέτες μου φάνηκαν πιο κεφάτοι.
Από μέρους μου, πολλά ευχαριστω για την ‘αναμεταδοση’, γιατί δεν μπόρεσα να παρευρεθώ λόγω απόστασης.
Παρόλο που προφανώς η έκθεση της Βαρσοβίας μπορεί να ήταν λίγο πιο πλουσια (σύμφωνα με την ανταπόκριση του γιατρού), έχετε την καλοσύνη να αναφέρετε -κατά τη γνώμη σας- τα τρία καλύτερα δωμάτια με αύξουσα κατάταξη;
Ευχαριστω και πάλι!
Παναγιωτης.
Παρόλο που προφανώς η έκθεση της Βαρσοβίας μπορεί να ήταν λίγο πιο πλουσια (σύμφωνα με την ανταπόκριση του γιατρού), έχετε την καλοσύνη να αναφέρετε -κατά τη γνώμη σας- τα τρία καλύτερα δωμάτια με αύξουσα κατάταξη;
Ευχαριστω και πάλι!
Παναγιωτης.
Να ευχαριστήσω κι εγώ τον Παναγιώτη για την άψογη όπως πάντα κάλυψη της έκθεσης. Πήγα με το άνοιγμα το πρωί του Σαββάτου και μου άρεσε καλύτερα από τις προηγούμενες χρονιές.
Δεν μπορώ να προσδιορίσω ακριβώς το γιατί, αλλά υπήρχε μια θετική αύρα στο χώρο.
Μου άρεσε πολύ το δωμάτιο του Lab12, της audio soul ultra και των αδελφών Τσακιρίδη.
Απογοητεύτηκα λίγο με τον ήχο των νέων sonus Faber, αν και μεγάλος φαν της εταιρείας.
Και του χρόνου να είμαστε όλοι καλά να ξαναπάμε στην έκθεση, σε άλλο όμως χώρο !
Δεν μπορώ να προσδιορίσω ακριβώς το γιατί, αλλά υπήρχε μια θετική αύρα στο χώρο.
Μου άρεσε πολύ το δωμάτιο του Lab12, της audio soul ultra και των αδελφών Τσακιρίδη.
Απογοητεύτηκα λίγο με τον ήχο των νέων sonus Faber, αν και μεγάλος φαν της εταιρείας.
Και του χρόνου να είμαστε όλοι καλά να ξαναπάμε στην έκθεση, σε άλλο όμως χώρο !
Jazz is the teacher, Funk is the preacher !
Ξεκινώ με το +1 στην παρέα, καθώς για μένα ήταν η μεγάλη διαφορά σε σχέση με όλες τις παλαιότερες επισκέψεις μου και ακόμα περισσότερο επειδή είχα πραγματικά πολύ καιρό να πάω.
Ειδική μνεία στους
― "έχω να φωτογραφίσω και εξάλλου τα/τους ξέρω" @DrPanK
― "το/τα/τους ξέρω αλλά κάτσε να σου εξηγήσω" @Chris1967,
― "το/τα/τους ξέρω αλλά κάτσε να τους χαιρετήσω" @andreasecon,
― και βέβαια σε όλους τους γκουρμέ συνδαιτυμόνες (μπέργκερ, κλαμπ και μακαρονάδες) στο roof του Radisson!
Κατά τα άλλα, η ψήφος μου πάει κι εμένα εύκολα στο δωμάτιο της Audio Soul Ultra με Vienna Acoustics - Gryphon - EMM Labs, ενώ ήταν ενδιαφέρον να ακούσω πόσο έχουν εξελίξει την βασική τους υπογραφή τα Wilson―ειδικά τα Yvette―καθώς είχα να τα ακούσω από τον καιρό των Watt/Puppy και μάλιστα από Θέμη και αργότερα από Genesis (αν θυμάμαι σωστά)!
Ριγμένοι της ημέρας η καημένη η iFi που έπρεπε να μοιραστεί το δωμάτιο με το σύστημα–πρωταθλητή
, και φυσικά δεν ακουγόταν τίποτα (ιδίως από ανοιχτά ακουστικά όπως τα πολύ ενδιαφέροντα Audeze LCD X) παρά μόνο στα κενά μεταξύ των στερεοφωνικών ακροάσεων!
Ειδική μνεία στους
― "έχω να φωτογραφίσω και εξάλλου τα/τους ξέρω" @DrPanK
― "το/τα/τους ξέρω αλλά κάτσε να σου εξηγήσω" @Chris1967,
― "το/τα/τους ξέρω αλλά κάτσε να τους χαιρετήσω" @andreasecon,
― και βέβαια σε όλους τους γκουρμέ συνδαιτυμόνες (μπέργκερ, κλαμπ και μακαρονάδες) στο roof του Radisson!
Κατά τα άλλα, η ψήφος μου πάει κι εμένα εύκολα στο δωμάτιο της Audio Soul Ultra με Vienna Acoustics - Gryphon - EMM Labs, ενώ ήταν ενδιαφέρον να ακούσω πόσο έχουν εξελίξει την βασική τους υπογραφή τα Wilson―ειδικά τα Yvette―καθώς είχα να τα ακούσω από τον καιρό των Watt/Puppy και μάλιστα από Θέμη και αργότερα από Genesis (αν θυμάμαι σωστά)!
Ριγμένοι της ημέρας η καημένη η iFi που έπρεπε να μοιραστεί το δωμάτιο με το σύστημα–πρωταθλητή
, και φυσικά δεν ακουγόταν τίποτα (ιδίως από ανοιχτά ακουστικά όπως τα πολύ ενδιαφέροντα Audeze LCD X) παρά μόνο στα κενά μεταξύ των στερεοφωνικών ακροάσεων!Άγγελος
Μία διόρθωση/συμπλήρωση: Στο δωμάτιο της IDEON το DAC τους έδινε κατευθείαν σε 2 Benchmark AHB2 bridged. Επίσης έπαιζαν εναλλάξ τα WILSON και τα ATC SCM7.
Jazzer wrote:Απογοητεύτηκα λίγο με τον ήχο των νέων sonus Faber, αν και μεγάλος φαν της εταιρείας.
Εμενα παλι τα Sonus Faber φετος μου άρεσαν. Ειχαν μια σπιρτάδα, μια διαύγεια.
Παναγιώτης
themiloc wrote:Μία διόρθωση/συμπλήρωση: Στο δωμάτιο της IDEON το DAC τους έδινε κατευθείαν σε 2 Benchmark AHB2 bridged. Επίσης έπαιζαν εναλλάξ τα WILSON και τα ATC SCM7.
Χμ, εγω κατάλαβα οτι οταν τα άκουσα έπαιζαν με τον Borbely και σίγουρα επαιζαν με τα παλιά WIlson Watt Puppy 5.κατι, τα ATC ηταν διπλα αλλα δεν ηταν συνδεδεμενα. Ισως αργότερα κατι να άλλαξε στο στήσιμο.
Παναγιώτης