Εγω με βεβαιοτητα μπορω να σας πω πως προτιμω τα τυλιχτα απο τα σκετα καλαμια στον Μαρατζιωτη!
![cool [afro]](./images/smilies/afro.gif)
![cool [afro]](./images/smilies/afro.gif)
Dr Pan K wrote:Ο μαύρος δισκος ειναι κορυφή, το ψηφιακό τρεχει να προλάβει.. Βέβαια οι ψηφιακοί της παρέας ειπαν πως ειναι αδικο να κοντράρουμε το Rockna με το Garrard, μια που το δεύτερο με ολα τα εξτραδακια του κοστίζει οσο πολλά Rockna μαζι. Και το Nagra HD DAC ειχε την ιδια τυχη πέρυσι αλλα θα δουμε αν μπορέσουμε να βρουμε κατι αλλο, σοβαρο ψηφιακό (πενταψηφιας τιμης) να βάλουμε διπλα στο 401.
Chris1967 wrote:Συμφωνώ με τα παραπάνω,
μια άλλη άποψη που εκφράστηκε είναι ότι όσοι από μας ακούμε από πικάπ δεν έχουμε στην πραγματικότητα ακούσει καλά στημένα κορυφαία dac για να τα συγκρίνουμε.
Η δική μου απάντηση είναι ότι έχω ακούσει όλα τα κορυφαία dac, αλλά μόνο σε συνθήκες έκθεσης, το οποίο όμως, μαζί έχω ακούσει και τα κορυφαία πικάπ στις ίδιες συνθήκες.
Πάντοτε τα πικάπ υπερισχύουν σε φυσικότητα και χροιές.
Όπως λέει και ο Πάνος θα δούμε στο μέλλον.
dapost wrote:Γαμ0τ0, έχασα ωραία μάζωξη...
Chris1967 wrote:Το να ακούμε πράγματα καλό είναι, αλλά επειδή έχουμε ακούσει ήδη πολλά στο σύστημα του Πάνου, δεν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος (εννοώ να δούμε διαφορές με το πικάπ του Πάνου) στην μεσαία κατηγορία, απλά δεν υπάρχει τίποτε που να είναι τόσο καλό (και ούτε προβλέπεται να υπάρξει και στο μέλλον) που να μπορεί να σε κάνει να πεις θα ζούσα και χωρίς αυτό το πικάπ.
Το Rockna φλέρταρε λίγο με το πικάπ την εποχή πριν τον 4point, αλλά τώρα το πικάπ έχει ξεφύγει πολύ.
Τώρα αν γενικά κάποιος μπαίνει τώρα στα ηχοσυστήματα και θέλει κάτι καλό, χωρίς να έχει από πίσω αρκετά βινύλια, εννοείτε θα τον προέτρεπα να πάει σε dac και να μην ασχοληθεί με πικάπ καθόλου.
Dr Pan K wrote:...
Μένει κάποια στιγμη να δοκιμάσουμε κάποιο DAC των 20Κ+ ευρω (EMM, MSB, dCS).
, αυτό του Παναγιώτη, αλλά το καλύτερο απ'όλα ήταν η όμορφη και εγκάρδια παρέα. ![beer [beer]](./images/smilies/drinkingcheers.gif)
Return to “Γενική θεματολογία”