Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για να παρέχει τις υπηρεσίες του και να αναλύει την επισκεψιμότητα. Η IP διεύθυνσή σας γνωστοποιείται στην Google, μαζί με μετρήσεις απόδοσης και ασφαλείας, ώστε να διασφαλιστεί η ποιότητα της υπηρεσίας, για τη δημιουργία στατιστικών στοιχείων σχετικά με τη χρήση και για τον εντοπισμό και την αντιμετώπιση καταχρήσεων. Με την χρήση του ιστότοπου Audiohub.gr αποδέχεστε τα παραπάνω.

Return of the Jedi

angpsi
Contributor

Re: Return of the Jedi

Unread post #101 by angpsi » Sun Jan 30, 2022 1:16 pm

andreasecon wrote:
Geopolitis wrote:Παρα πολυ σοβαρά ηχεια. Σχεδόν χωρις η έστω με ελάχιστο ανταγωνισμό στην κατηγορια τιμης τους. Τα συνοδα που μπορουν να υποστηρίξουν αγγίζουν στρατοσφαιρικα επιπεδα τιμών. Οτι και να τους βάλεις απο πισω θα το ακουσεις στο έπακρο. Με τα συνοδα που εχεις ήδη θα κελαηδήσουν….

Επόμενο βήμα ενας σούπερ server για να ανεβάσεις το ψηφιακο στο θεό…..

Συμφωνώ απόλυτα, χρειάζεται κορυφαίο σετ dac και streamer για να δείξει το ηχείο τα δόντια του ! [+1]

Πιο κορυφαίο από το Odroid με γραμμικό τροφοδοτικό; Όσο για το DAC, ξέρω πολλούς που περιμένουν στη γωνία να τσιμπήσουν το Rockna με MSB modules... :lol: Εκτός φυσικά αν πάει το παιδί σε full MSB ή dCS stack, ή κανέναν Meitner ή...
Άγγελος
Dr Pan K
Site Admin

Unread post #102 by Dr Pan K » Sun Jan 30, 2022 1:36 pm

Ναι Άγγελε, μονομπλοκ με GM70 στην έξοδο. Πρέπει να το φέρω στο νησί οπωσδήποτε. Εδώ έχω τον 300Β αλλά καμία σχέση η ισχύς, το GM70 βγάζει πάνω από την τριπλάσια οπότε έχει και κάποιο δυναμικό εύρος
Παναγιώτης
Chris1967
Contributor

Unread post #103 by Chris1967 » Sun Jan 30, 2022 1:40 pm

angpsi wrote:
andreasecon wrote:
Geopolitis wrote:Παρα πολυ σοβαρά ηχεια. Σχεδόν χωρις η έστω με ελάχιστο ανταγωνισμό στην κατηγορια τιμης τους. Τα συνοδα που μπορουν να υποστηρίξουν αγγίζουν στρατοσφαιρικα επιπεδα τιμών. Οτι και να τους βάλεις απο πισω θα το ακουσεις στο έπακρο. Με τα συνοδα που εχεις ήδη θα κελαηδήσουν….

Συμφωνώ απόλυτα, χρειάζεται κορυφαίο σετ dac και streamer για να δείξει το ηχείο τα δόντια του ! [+1]

Πιο κορυφαίο από το Odroid με γραμμικό τροφοδοτικό; Όσο για το DAC, ξέρω πολλούς που περιμένουν στη γωνία να τσιμπήσουν το Rockna με MSB modules... :lol: Εκτός φυσικά αν πάει το παιδί σε full MSB ή dCS stack, ή κανέναν Meitner ή...

Το παιδί περιμένει, αλλά δεν αποκλείεται και κανένα Terminator καθώς θα είναι σε αναμονή :lol: :lol:

Τα καλορίζικα και επίσημα στο site Πάνο μου, το σύστημα χωρίς να το έχω ακούσει ακόμα πρέπει να τα σπάει σε απόλυτα επίπεδα, και άστους να λένε που λέει και κάποιο παλιό τραγούδι!! [wavegreen] [wavegreen]
Χρήστος
BLUES

Unread post #104 by BLUES » Sun Jan 30, 2022 5:59 pm

angpsi wrote:
andreasecon wrote:

Φυσικα φιλε,το Μελκο................ αναφορικα gia το ροκνα με τις μοντουλες της msb υπαρχουν και καλυτερα,και οχι το τερμινατορ προφανως..............εν αναμονη δικου μου ντακ :mrgreen:
Dr Pan K
Site Admin

Unread post #105 by Dr Pan K » Sun Jan 30, 2022 8:03 pm

Παίδες ψυχραιμία, στο σύστημα λείπει phono stage και θα είναι το επόμενο βήμα, μάλλον ξέρω που θα καταλήξω. Μετά βλέπουμε, αν ήταν να αλλάξω streamer θα πρέπει να παίζει καλύτερα από το υπάρχον set up και ισως να βγάζει και i2s.

Κατά τ άλλα το στρώσιμο συνεχίζει, έχω περάσει τις 20 ώρες και το χαμηλό αρχίζει να γίνεται πιο σωστό αλλά θέλει ακόμα. Νιώθω πως είναι συγκρατημενο, περιμένω να ανοίξει στις επόμενες ημέρες
Παναγιώτης
dapost

Unread post #106 by dapost » Sun Jan 30, 2022 8:32 pm

Ελπιζω να μη νομιζεις οτι καθαρισες με μια φωτογραφια.
Δημήτρης
angpsi
Contributor

Unread post #107 by angpsi » Sun Jan 30, 2022 8:33 pm

Dr Pan K wrote:Παίδες ψυχραιμία, στο σύστημα λείπει phono stage και θα είναι το επόμενο βήμα, μάλλον ξέρω που θα καταλήξω. Μετά βλέπουμε, αν ήταν να αλλάξω streamer θα πρέπει να παίζει καλύτερα από το υπάρχον set up και ισως να βγάζει και i2s. (...)

Αν δεν το έχεις καταλάβει, εμείς τώρα ζωγραφίζουμε σε στυλ fantasy football πάνω στο δικό σου setup! Βέβαια περιμένουν και πολλές καραμπόλες, όπως λέει κι ο Χρήστος, αλλά προς το παρόν το πιο ενδιαφέρον θα είναι οι πρώτες εντυπώσεις σε σχέση με όσα θυμάσαι από το παλιό σου setup, που μέσες-άκρες το έχουμε ακούσει όλοι και το γνωρίζουμε επίσης...

BLUES wrote:Φυσικα φιλε,το Μελκο................ αναφορικα gia το ροκνα με τις μοντουλες της msb υπαρχουν και καλυτερα,και οχι το τερμινατορ προφανως..............εν αναμονη δικου μου ντακ

Γιώργο, επενδύεις ξανά στο σύστημα;;

Τελικά έχει πέσει πολλή κίνηση στην παρέα, θα πρέπει να οργανώσουμε calendar για ακροάσεις, εγώ ακόμα περιμένω να ακούσω τις αλλαγές στο σύστημα του Αντρέα! :lol:
Άγγελος
Geopolitis

Unread post #108 by Geopolitis » Sun Jan 30, 2022 8:39 pm

Dr Pan K wrote:Παίδες ψυχραιμία, στο σύστημα λείπει phono stage και θα είναι το επόμενο βήμα, μάλλον ξέρω που θα καταλήξω. Μετά βλέπουμε, αν ήταν να αλλάξω streamer θα πρέπει να παίζει καλύτερα από το υπάρχον set up και ισως να βγάζει και i2s.

Κατά τ άλλα το στρώσιμο συνεχίζει, έχω περάσει τις 20 ώρες και το χαμηλό αρχίζει να γίνεται πιο σωστό αλλά θέλει ακόμα. Νιώθω πως είναι συγκρατημενο, περιμένω να ανοίξει στις επόμενες ημέρες

Αν θες i2S η πιο εξυπνη κινηση ειναι να αγορασεις ενα usb interface Singxer SU-6 σαν αυτο που εχει ο Blues το οποιο εχει switches με τα οποια βρισκεις το συμβατο i2s πρωτοκολλο για το μηχανημα σου... Δοκιμασμενο με Rockna με εξαιρετικα αποτελεσματα και αναβαθμισιμο με ενα καλο γραμμικο τροφοδοτικο/καλωδιο ρευματος.... Οτι server και να παρεις αυτο σου μενει οσο θα παιζεις με το Rockna.
Dr Pan K
Site Admin

Unread post #109 by Dr Pan K » Sun Jan 30, 2022 8:45 pm

Γιώργο αν είναι να βγάζω usb από τον streamer και να μετατρέπει μια άλλη συσκευή αυτό το σήμα ξανά σε i2s ίσως κάπου να χάνεται το νόημα. Το θέμα θα ήταν ο streamer να βγάζει i2s.

@ Dapost Δημήτρη θα ακολουθήσει hands on με πλούσιο φωτογραφικό υλικό. Αλλά είναι ακόμα νωρίς για ουσιαστικές ακουστικές εντυπώσεις.
Παναγιώτης
Geopolitis

Unread post #110 by Geopolitis » Mon Jan 31, 2022 12:16 am

Dr Pan K wrote:Γιώργο αν είναι να βγάζω usb από τον streamer και να μετατρέπει μια άλλη συσκευή αυτό το σήμα ξανά σε i2s ίσως κάπου να χάνεται το νόημα. Το θέμα θα ήταν ο streamer να βγάζει i2s.

@ Dapost Δημήτρη θα ακολουθήσει hands on με πλούσιο φωτογραφικό υλικό. Αλλά είναι ακόμα νωρίς για ουσιαστικές ακουστικές εντυπώσεις.

Ο μονος streamer που εισαι σιγουρος οτι θα εχει συμβατό I2S με το Rockna ειναι της ίδιας εταιριας. Οτιδήποτε αλλο δε μπορεις να ξέρεις με σιγουριά…Άσε που δεν βρίσκεις κιολας ευκολα server με έξοδο I2S.

Return to “Παρουσιάσεις συστημάτων”

Login · Register