Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για να παρέχει τις υπηρεσίες του και να αναλύει την επισκεψιμότητα. Η IP διεύθυνσή σας γνωστοποιείται στην Google, μαζί με μετρήσεις απόδοσης και ασφαλείας, ώστε να διασφαλιστεί η ποιότητα της υπηρεσίας, για τη δημιουργία στατιστικών στοιχείων σχετικά με τη χρήση και για τον εντοπισμό και την αντιμετώπιση καταχρήσεων. Με την χρήση του ιστότοπου Audiohub.gr αποδέχεστε τα παραπάνω.

Return of the Jedi

kostas6a3

Re: Return of the Jedi

Unread post #111 by kostas6a3 » Mon Jan 31, 2022 7:23 am

Geopolitis wrote:
Dr Pan K wrote:Γιώργο αν είναι να βγάζω usb από τον streamer και να μετατρέπει μια άλλη συσκευή αυτό το σήμα ξανά σε i2s ίσως κάπου να χάνεται το νόημα. Το θέμα θα ήταν ο streamer να βγάζει i2s.

@ Dapost Δημήτρη θα ακολουθήσει hands on με πλούσιο φωτογραφικό υλικό. Αλλά είναι ακόμα νωρίς για ουσιαστικές ακουστικές εντυπώσεις.

Ο μονος streamer που εισαι σιγουρος οτι θα εχει συμβατό I2S με το Rockna ειναι της ίδιας εταιριας. Οτιδήποτε αλλο δε μπορεις να ξέρεις με σιγουριά…Άσε που δεν βρίσκεις κιολας ευκολα server με έξοδο I2S.

Κοίτα εδώ Γιώργο
https://euphony-audio.com/summus/
και εδώ https://magnahifi.com/mano-ultra-music- ... -high-res/
βασισμένο σε Raspberry 2 αλλά περί συμβατότητας άγνωστο.
Κώστας
Dr Pan K
Site Admin

Unread post #112 by Dr Pan K » Mon Jan 31, 2022 12:12 pm

Το pin out των Rockna ειναι αυτο της PS Audio και λυσεις υπαρχουν. Ειναι προς διερευνηση για το μελλον.

@ Geopolitis Γιωργο, θυμισε μου κατι, πως παιζεις Qobuz με το Melco σου? Μεσω κινητου με UPnP ή βαζεις τους κωδικους σου κατευθειαν στο Melco και παιζεις με την εφαρμογη τους?
Παναγιώτης
BLUES

Unread post #113 by BLUES » Mon Jan 31, 2022 6:11 pm

Dr Pan K wrote:Το pin out των Rockna ειναι αυτο της PS Audio και λυσεις υπαρχουν. Ειναι προς διερευνηση για το μελλον.

@ Geopolitis Γιωργο, θυμισε μου κατι, πως παιζεις Qobuz με το Melco σου? Μεσω κινητου με UPnP ή βαζεις τους κωδικους σου κατευθειαν στο Melco και παιζεις με την εφαρμογη τους?

Καλησπερα Πανο,οταν ειχα συνδρομη τινταλ-εβαζα κωδικους κατευθειαν στο μελκο και επαιζα με την εφαρμογη τους
Geopolitis

Unread post #114 by Geopolitis » Mon Jan 31, 2022 6:16 pm

Σε καθε εφαρμογη που χρησιμοποιεις για την αναπαραγωγη θα πρεπει εκει μεσα να δηλωσεις το pwd του Qobuz. Στα Melco οπως και σε ολους τους server που υποστηριζουν τα πρωτοκολλα OpenHome και UPnP, οποιαδηποτε εφαρμογη UPnP η OpenHome μπορει να χρησιμοποιηθει.... Εκει λοιπον δηλωνεις το pwd.

Αν εχεις Android χρησιμοποιεις το BubbleUPnP η Bubble DS αναλογα ποιο απο τα δυο πρωτοκολλα εχεις ενεργοποιησει ενω αν εχεις IPAD μπορεις να χρησιμοποιησεις Lumin η Linn για OpenHome η την εφαρμογη MConnect απο την οποια εχει αγορασει η Melco τη δικια της για UPnP.

Εγω αυτη τη στιγμη εχω τον server της APL οποτε χρησιμοποιω σαν εφαρμογη την LightningDS της Auralic που υποστηριζει Openhome αλλα νομιζω οτι ειναι κλειδωμενη για αλλους server.... Εκει μεσα δηλωνω κωδικους Tidal και Qobuz
Dr Pan K
Site Admin

Unread post #115 by Dr Pan K » Mon Jan 31, 2022 8:18 pm

Οποτε Γιωργο και Γιωργο τα πραγματα εχουν ως εξής, τα Melco δουλευουν σαν renderer και στην ουσια απλα διευθετουν την κινηση δεδομενων προς το DAC, τα δεδομενα ομως τα τραβαει απο το ιντερνετ το κινητο ή οτι αλλο χρησιμοποιει ο καθενας (laptop, NAS με σχετικη εφαρμογη) και κατα πασα πιθανοτητα αχρηστευεται η οποια ποιοτητα στην υλοποιηση του Melco. Με λιγα λογια το Melco αν παιζει με UPnP και οχι αρχεια σε local δεν προσφερει σχεδον τπτ. Εξ ου και ο λογος που δεν το πολυσκεφτομαι για Melco και κοιταω αλλες λυσεις με native αναπαραγωγη. Το Lighting DS ειναι πολυ καλη περιπτωση, εμενα μου αρεσει περισσοτερο ακομα και απο το Roon σαν interface.
Παναγιώτης
andreasecon

Unread post #116 by andreasecon » Mon Jan 31, 2022 9:43 pm

To Melco έχει setting και παίζει και open home όπως είπε ο Γιώργος όπου όλα γίνονται στο Melco (αν κλεισεις την εφαρμογή συνεχίζει να πάιζει δηλαδή). το ίδιο και το roon όπου όλα διαχειρίζονται από το core (στην περίπτωσή μου το nucleus) και το melco είναι το endpoint και player
Dr Pan K
Site Admin

Unread post #117 by Dr Pan K » Mon Jan 31, 2022 9:47 pm

Οποτε μόνο με open home, αλλιώς βγαίνει άχρηστο. Οι πρώτες μου δοκιμές με UPnP δεν με ικανοποιούν αλλά πρέπει να τις κάνω πιο προσεκτικά (Α-Β) με κομμάτια που έχω και στο NAS.

Ανδρέα το open home είναι εγκατεστημένο σε όλα τα Melco?
Παναγιώτης
andreasecon

Unread post #118 by andreasecon » Mon Jan 31, 2022 9:48 pm

Πάρε ένα Taiko να ξενοιάσεις..... έτσι και αλλιώς τα ηχεία για τέτοια ποιότητα μηχανημάτων είναι.....
Dr Pan K
Site Admin

Unread post #119 by Dr Pan K » Mon Jan 31, 2022 9:56 pm

Το σκέφτομαι για Taiko αλλά έλα που δεν μου είχε κάτσει καλά το Roon
Παναγιώτης
andreasecon

Unread post #120 by andreasecon » Mon Jan 31, 2022 9:57 pm

Καλα καμιά σχέση το Roon όπως παίζει με taiko

Return to “Παρουσιάσεις συστημάτων”

Login · Register