Καλημέρα , έχει κάποιος υπόψη του αυτά :
https://nrgcustomcables.wixsite.com/nrg ... int-one-cs
Φαίνονται ενδιαφέροντα, σε καλή τιμή και ο τύπος έχει άποψη.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για να παρέχει τις υπηρεσίες του και να αναλύει την επισκεψιμότητα. Η IP διεύθυνσή σας γνωστοποιείται στην Google, μαζί με μετρήσεις απόδοσης και ασφαλείας, ώστε να διασφαλιστεί η ποιότητα της υπηρεσίας, για τη δημιουργία στατιστικών στοιχείων σχετικά με τη χρήση και για τον εντοπισμό και την αντιμετώπιση καταχρήσεων. Με την χρήση του ιστότοπου Audiohub.gr αποδέχεστε τα παραπάνω.
Τροφοδοσία. Αξίζει να ασχοληθώ;
Re: Τροφοδοσία. Αξίζει να ασχοληθώ;
Παντελως άσημα, το καταλαβαινεις και απο την σελιδα τους (δεν εχουν πληρωσει καν για το site και αναγραφεται το ονομα του wixsite ...). Αυτο δεν σημαίνει οτι δεν ειναι καλα, μάλλον κατι παραπανω απο DIY και κατι λιγοτερο απο pro.
Παναγιώτης
- Geopolitis
Κωστα για DIY καλωδια καλυτερα μιλα με Argi.
Geopolitis wrote:Κωστα για DIY καλωδια καλυτερα μιλα με Argi.
Argi .... βοήθαμε ......
Κώστας
Dr Pan K wrote:Παντελως άσημα, το καταλαβαινεις και απο την σελιδα τους (δεν εχουν πληρωσει καν για το site και αναγραφεται το ονομα του wixsite ...). Αυτο δεν σημαίνει οτι δεν ειναι καλα, μάλλον κατι παραπανω απο DIY και κατι λιγοτερο απο pro.
Τα βρήκα εδώ Παναγιώτη
https://audiobacon.net/2019/08/17/27-au ... eviewed/4/
Δεν ξέρω πόσο αξιόπιστα είναι τα τεστ του Audiobacon.
Κώστας
- andreasecon
Geopolitis wrote:Κωστα για DIY καλωδια καλυτερα μιλα με Argi.
+ 1
Επειδή σκέπτομαι αυτόν τον καιρό να νοικοκυρέψω λίγο τα ρεύματα και τις τροφοδοσίες επιστρέφω στο νήμα.
Οπότε πριν κάνουμε κάτι, απλοποιούμε την γραμμή που δίνει στο στερεοφωνικό.
Απλή ασφάλεια κεραμική 16Α κατευθείαν από την φάση που έχουμε επιλέξει, 4ρι καρέ μέχρι το σημείο τροφοδοσίας των μηχανημάτων.
Οκ εδώ πότε βάζουμε ή δεν βάζουμε DC Blocker, (έχω αγοράσει τα υλικά αλλά δεν έχω ασχοληθεί να το συναρμολογήσω) αυτό αν μπει που μπαίνει? πριν η μετά ενδεχόμενο φίλτρο ρεύματος?
Αν μπει φίλτρο ξέρω ΄το στην παρέα αρέσουν τα Torus και Plixir, τι εναλλακτικές έχουμε Tsakiridis και Lab12 ? Αυτός3 ο μετασχηματιστής του Χαιτα λέει τίποτα?
Δεν έχω πρόθεση να βάλω επάνω τους ASR (ενισχυτή και phono) επειδή πιστεύω ότι δεν θα ακούσω διαφορές λόγω μπαταριών, θέλω να βάλω μόνο τα ψηφιακά επάνω.
Τα ψηφιακά μου αν είναι όλα αναμμένα είναι κάτω απο 100 βατ (πιο κοντά στα 50 βατ πραγματικά ), και συγκεκριμένα dac/streamer/server/switch είναι στα 39 βατ αφού σταθεροποιηθούν τα τροφοδοτικά.
Ποια μοντέλα Torus Plixir ή άλλα, κάνουν για την μικρή αυτή κατανάλωση?
Οπότε πριν κάνουμε κάτι, απλοποιούμε την γραμμή που δίνει στο στερεοφωνικό.
Απλή ασφάλεια κεραμική 16Α κατευθείαν από την φάση που έχουμε επιλέξει, 4ρι καρέ μέχρι το σημείο τροφοδοσίας των μηχανημάτων.
Οκ εδώ πότε βάζουμε ή δεν βάζουμε DC Blocker, (έχω αγοράσει τα υλικά αλλά δεν έχω ασχοληθεί να το συναρμολογήσω) αυτό αν μπει που μπαίνει? πριν η μετά ενδεχόμενο φίλτρο ρεύματος?
Αν μπει φίλτρο ξέρω ΄το στην παρέα αρέσουν τα Torus και Plixir, τι εναλλακτικές έχουμε Tsakiridis και Lab12 ? Αυτός3 ο μετασχηματιστής του Χαιτα λέει τίποτα?
Δεν έχω πρόθεση να βάλω επάνω τους ASR (ενισχυτή και phono) επειδή πιστεύω ότι δεν θα ακούσω διαφορές λόγω μπαταριών, θέλω να βάλω μόνο τα ψηφιακά επάνω.
Τα ψηφιακά μου αν είναι όλα αναμμένα είναι κάτω απο 100 βατ (πιο κοντά στα 50 βατ πραγματικά ), και συγκεκριμένα dac/streamer/server/switch είναι στα 39 βατ αφού σταθεροποιηθούν τα τροφοδοτικά.
Ποια μοντέλα Torus Plixir ή άλλα, κάνουν για την μικρή αυτή κατανάλωση?
Χρήστος
- andreasecon
Οκ το TorusPower Tot MAx είναι καθοδόν.
Πέστε μου λίγο για το DC Blocker που ρώτησα και προηγουμένως.
Πριν η μετά το Tot Max? μάλλον πριν, και δεδομένου ότι έχω ASR ενισχυτή και phono και αυτά επάνω στο DC Blocker ή να τα αφήσω κατευθείαν στον πίνακα που έχω με σούκο ράγας?
Πέστε μου λίγο για το DC Blocker που ρώτησα και προηγουμένως.
Πριν η μετά το Tot Max? μάλλον πριν, και δεδομένου ότι έχω ASR ενισχυτή και phono και αυτά επάνω στο DC Blocker ή να τα αφήσω κατευθείαν στον πίνακα που έχω με σούκο ράγας?
Χρήστος
Return to “Καλώδια - Αξεσουάρ”