Έλα, πάρε και μια αυθεντική ―πιο κομψή, σε tapas!
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για να παρέχει τις υπηρεσίες του και να αναλύει την επισκεψιμότητα. Η IP διεύθυνσή σας γνωστοποιείται στην Google, μαζί με μετρήσεις απόδοσης και ασφαλείας, ώστε να διασφαλιστεί η ποιότητα της υπηρεσίας, για τη δημιουργία στατιστικών στοιχείων σχετικά με τη χρήση και για τον εντοπισμό και την αντιμετώπιση καταχρήσεων. Με την χρήση του ιστότοπου Audiohub.gr αποδέχεστε τα παραπάνω.
Το σύστημά μου.
Re: Το σύστημά μου.
Άγγελος
Εν αναμονή του Tubulus Concentus i2s, εχθές έγινε μια μεγάλη αλλαγή στο σύστημα.
Στη θέση των RAMM Elite 8 (προ - ενεργα ηχεία) μπήκαν (πιστεύω μόνιμα, θα δείξει .....) τα Neotech NEI-3001 MKIII με τα φθηνά (ο Θεός να τα κάνει φτηνά 65 ευρώ η τετράδα
) XLR της Neotech. Δυστυχώς τα Neutrik δεν γινόταν να τοποθετηθούν λόγω του πάχους του καλωδίου, 10,5 mm.
Προς το παρόν τα αφήνω 2-3 μέρες να "στρώσουν" (δεν τα πολυπιστεύω αυτά) και θα επανέλθω με εντυπώσεις.
Στη θέση των RAMM Elite 8 (προ - ενεργα ηχεία) μπήκαν (πιστεύω μόνιμα, θα δείξει .....) τα Neotech NEI-3001 MKIII με τα φθηνά (ο Θεός να τα κάνει φτηνά 65 ευρώ η τετράδα
Προς το παρόν τα αφήνω 2-3 μέρες να "στρώσουν" (δεν τα πολυπιστεύω αυτά) και θα επανέλθω με εντυπώσεις.
Κώστας
kostas6a3 wrote:Εχθές έγινε μια μεγάλη αλλαγή στο σύστημα.![]()
Στη θέση των RAMM Elite 8 μπήκαν (πιστεύω μόνιμα, θα δείξει .....) τα Neotech NEI-3001 MKIII με τα φθηνά (ο Θεός να τα κάνει φτηνά 65 ευρώ η τετράδα) XLR της Neotech. Δυστυχώς τα Neutrik δεν γινόταν να τοποθετηθούν λόγω του πάχους του καλωδίου, 10,5 mm.
Έχασες την ευκαιρια να πιστεψεις μη συγκρινοντας το πριν(το στρώσιμο) με το μετά.
Την επόμενη φορά,γραφένιο και 300€ η τετράδα.Το καλύτερο είναι εχθρός του καλού.
Πολύ καλή επιλογή το 3001ΙΙΙ και σε εξαιρετική τιμή.
Ποτης wrote:kostas6a3 wrote:Εχθές έγινε μια μεγάλη αλλαγή στο σύστημα.![]()
Έχασες την ευκαιρια να πιστεψεις μη συγκρινοντας το πριν(το στρώσιμο) με το μετά.
Την επόμενη φορά,γραφένιο και 300€ η τετράδα.Το καλύτερο είναι εχθρός του καλού.
Λόγω ηλικίας η ακουστική μνήμη μου είναι περιορισμένη.
Εδώ έκανα τρια + χρόνια να δοκιμάσω άλλο...... και επιπλέον το RAMM δεν το έχω απορρίψει ακόμα.
Κώστας
kostas6a3 wrote:Ποτης wrote:kostas6a3 wrote:Εχθές έγινε μια μεγάλη αλλαγή στο σύστημα.![]()
Λόγω ηλικίας η ακουστική μνήμη μου είναι περιορισμένη.
Εδώ έκανα τρια + χρόνια να δοκιμάσω άλλο...... και επιπλέον το RAMM δεν το έχω απορρίψει ακόμα.
Σε πειράζω.Στην πραγματικότητα ευτυχώς που δεν θα περάσεις τις διαφορετικές φάσεις κατά το στρώσιμο διότι είναι ψυχοφθόρο.
- DomieMic65
- Contributor
η ακούστική μνήμη είναι πολύ μικρή ανεξάρτητα με την ηλικία...
Και δεν υπάρχει κάτι άλλο να αλλαχθεί προς το παρόν.
Τον ήχο του τον ξέρουμε.
Τον ήχο του τον ξέρουμε.
Κώστας
Και όμως υπήρχε......
Νέες προσθήκες:
Acoustic Revive LAN-QUADRANT-TripleC.
Bottlehead Crack 1.1 OTL Headphone Amplifier
Music First (TVC) Passive Magnetic Pre amplifier Silver Edition.
Ο ήχος του συστήματος τώρα θυμίζει κ΄άτι από τα παλιά, τότε που είχα τον Ypsilon.
Νέες προσθήκες:
Acoustic Revive LAN-QUADRANT-TripleC.
Bottlehead Crack 1.1 OTL Headphone Amplifier
Music First (TVC) Passive Magnetic Pre amplifier Silver Edition.
Ο ήχος του συστήματος τώρα θυμίζει κ΄άτι από τα παλιά, τότε που είχα τον Ypsilon.
Κώστας
Return to “Παρουσιάσεις συστημάτων”