Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για να παρέχει τις υπηρεσίες του και να αναλύει την επισκεψιμότητα. Η IP διεύθυνσή σας γνωστοποιείται στην Google, μαζί με μετρήσεις απόδοσης και ασφαλείας, ώστε να διασφαλιστεί η ποιότητα της υπηρεσίας, για τη δημιουργία στατιστικών στοιχείων σχετικά με τη χρήση και για τον εντοπισμό και την αντιμετώπιση καταχρήσεων. Με την χρήση του ιστότοπου Audiohub.gr αποδέχεστε τα παραπάνω.

Το σύστημά μου.

Chris1967
Contributor

Re: Το σύστημά μου.

Unread post #391 by Chris1967 » Mon Mar 09, 2026 12:43 pm

Την περασμένη εβδομάδα πέρασα από τον Κώστα.

Το σύστημα έχει πάρει λίγο λεπτομέρεια και αέρα με την προσθήκη του Music First, αλλά κατά την γνώμη μου έχει χάσει σε σώματα.

Αεράτος γρήγορος hiendάδικος ήχος.

Γενικά το σύστημα του Κώστα είναι πολύ προσεγμένο και παίζει πάντοτε σωστά και ωραία.

Δεν ξέρω όμως εάν αυτή η μεταστροφή με τον παθητικό ειναι προς την σωστή κατεύθυνση.

Ο Mark Levinson είναι πιο μουσικός κατά την γνώμη μου, και για τα προσωπικά μου γούστα, προοθώντας την ισοροπία μεταξύ μουσικότητας και ανάλυσης.

Βέβαια όλα αυτά είναι προσωπικές παρατηρήσεις, εάν του Κώστα του αρέσει καλύτερα από πριν τότε γιαυτόν είναι ορθή η κίνηση.

Άκουσα και τον Crack. Πολύ καλός. Υπάρχει και το παιχνίδι με τις λαμπές. Παρότι είναι ιδανικός για ακουστικά μεγάλης αντίστασης (πχ300ohm) δούλεψε ικανοποιητικά και με τα HifiMan 560 αλλά δεν κυνηγησα τις εντάσεις.

Δεν διαπιστώνεται πρόβλημα με την αντικατάσταση των ecc2 με 6sn7(με αντάπτορα), ούτε ηχητικά ούτε με υπερθέρμανση του μετασχηματιστή. Οπότε το κύκλωμα έχει αρκετή τροφοδοσία και για τις 6sn7.

Καλοάκουστα Κώστα! [wavegreen]
Χρήστος

Return to “Παρουσιάσεις συστημάτων”

Login · Register