Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για να παρέχει τις υπηρεσίες του και να αναλύει την επισκεψιμότητα. Η IP διεύθυνσή σας γνωστοποιείται στην Google, μαζί με μετρήσεις απόδοσης και ασφαλείας, ώστε να διασφαλιστεί η ποιότητα της υπηρεσίας, για τη δημιουργία στατιστικών στοιχείων σχετικά με τη χρήση και για τον εντοπισμό και την αντιμετώπιση καταχρήσεων. Με την χρήση του ιστότοπου Audiohub.gr αποδέχεστε τα παραπάνω.
Ανανέωση ?
Re: Ανανέωση ?
Περασε ενα πολυ καλο ηχειο σε απεριγραπτη τιμη ευκαιρια αλλα δεν το προλαβαμε.. Για τα Audio Physic πιστευω υπαρχει μια γενικευμενη παρεξηγηση, πολλοι τα τοποθετουν χαμηλα ενω ειναι απλα σωστα κοστολογημενα.
Παναγιώτης
Τα virgo 25 εχουν κάτσει πολύ ωραία στον χώρο
Δεν ξέρω αν είναι κοστολογημένα σωστά
Αλλά φθηνά δεν τα λες
https://www.heavenaudio.gr/audio-physic ... herry.html
Δεν ξέρω αν είναι κοστολογημένα σωστά
Αλλά φθηνά δεν τα λες
https://www.heavenaudio.gr/audio-physic ... herry.html
Dr Pan K wrote:Περασε ενα πολυ καλο ηχειο σε απεριγραπτη τιμη ευκαιρια αλλα δεν το προλαβαμε...
Μα δεν μιλάτε....!!!
Dr Pan K wrote:Περασε ενα πολυ καλο ηχειο σε απεριγραπτη τιμη ευκαιρια αλλα δεν το προλαβαμε...
Ποιο ήταν;
Άγγελος
off topic και τελος για να μην χαλασουμε το νημα, σε αγγελια του εξωτερικου, ενα Audio Solutions Figaro XL σε τιμη 3Κ..
Παναγιώτης
Καιρός να γυρίσουμε σε αγαπημένες συζητήσεις
Μετά τα audio physic virgo 25
Ήρθαν τα revel f208
Ψάχνω τον επόμενο σταθμό καθώς η αξία (περίπου 20k έκαστο) αλλά και η ποιότητα του αναλογικού και
ψηφιακού front end νομίζω ότι αξίζουν κάτι καλύτερο
Υποψήφιοι
1. Audio solution virtuoso b
2. Avalon eidolon
3. Sonus faber olympica iii
4. Avalon idea
Όλα μτχ και τα έβαλα με σειρά τιμής
Μόνο το virtuoso είναι τρέχον μοντέλο ενώ
είναι και το μόνο που είναι βάσης, βάσης αλλά τριδρομο.
Γνώμες ;
Μετά τα audio physic virgo 25
Ήρθαν τα revel f208
Ψάχνω τον επόμενο σταθμό καθώς η αξία (περίπου 20k έκαστο) αλλά και η ποιότητα του αναλογικού και
ψηφιακού front end νομίζω ότι αξίζουν κάτι καλύτερο
Υποψήφιοι
1. Audio solution virtuoso b
2. Avalon eidolon
3. Sonus faber olympica iii
4. Avalon idea
Όλα μτχ και τα έβαλα με σειρά τιμής
Μόνο το virtuoso είναι τρέχον μοντέλο ενώ
είναι και το μόνο που είναι βάσης, βάσης αλλά τριδρομο.
Γνώμες ;
- Geopolitis
Πόσο έχεις βρει το Avalon Eidolon?
- Geopolitis
Απο αυτα που αναφερεις ειναι σιγουρα τα καλυτερα
- andreasecon
Έχω το Avalon Eidolon του 2014 (το έχω πάρει καινουργιο) και το βρίσκω καταπληκτικό ηχείο που στέκεται περίφημα και είναι πολύ ευέλικτο στην τοποθέτηση στο χώρο και επιπλέον ακούς την κάθε αναβάθμιση που κάνεις.
Τι μοντέλο είναι αυτό που αναφέρεις για κάτω από 7k γιατί εγώ το 2014 το είχα πάρει 42k τότε τιμή καταλόγου.....
Τι μοντέλο είναι αυτό που αναφέρεις για κάτω από 7k γιατί εγώ το 2014 το είχα πάρει 42k τότε τιμή καταλόγου.....