Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για να παρέχει τις υπηρεσίες του και να αναλύει την επισκεψιμότητα. Η IP διεύθυνσή σας γνωστοποιείται στην Google, μαζί με μετρήσεις απόδοσης και ασφαλείας, ώστε να διασφαλιστεί η ποιότητα της υπηρεσίας, για τη δημιουργία στατιστικών στοιχείων σχετικά με τη χρήση και για τον εντοπισμό και την αντιμετώπιση καταχρήσεων. Με την χρήση του ιστότοπου Audiohub.gr αποδέχεστε τα παραπάνω.
Audiophile RPi?
Re: Audiophile RPi?
Chris1967 wrote:Μεγειές μεγειές, έχω δουλειά μου φαίνεται...![]()
Σας μερσώ!
![obey [blueobey]](./images/smilies/blue.gif)
angpsi wrote:Κουτί δεν πήρες;
Γίνεται χωρίς κουτί; Κι επειδή είμαι οικολόγος, επιμένω στα φυσικά υλικά. Το κουτί είναι μάλιστα ανοιγόμενο από πάνω, για να είναι δυνατή η εύκολη πρόσβαση στα περιεχόμενα.
Εχω περιεργεια να το ακουσω (αλλα θελω στο συστημα μου). Chris ποτε θα μου το φερεις? Κερναω ουισκακια
Παναγιώτης
Εννοείται Πάνο, να το ακούσεις, καλό θα είναι πρώτα να το κλείσω. Συν ότι θέλει ο Δημητρακούδης να αναβαθμίσει τον μετασχηματιστή της τροφοδοσίας του Τούνα για το Rpi. Θα μιλήσουμε τηλεφωνικά ![hello [wavegreen]](./images/smilies/wavegreen.gif)
![hello [wavegreen]](./images/smilies/wavegreen.gif)
Χρήστος
Chris1967 wrote:(...) Συν ότι θέλει ο Δημητρακούδης να αναβαθμίσει τον μετασχηματιστή της τροφοδοσίας του Τούνα για το Rpi. (...)
Από ένα σημείο και μετά, αυτή η απ' ευθείας σχέση με τον Δημητρακούδη αρχίζει και ακούγεται σαν τρολιά προς εμάς τους υπόλοιπους !
(αν κι εγώ έχω επωφεληθεί παλαιότερα από τη γνωστή γενναιοδωρία του Dim)
Άγγελος
pankon wrote:angpsi wrote:Κουτί δεν πήρες;
Γίνεται χωρίς κουτί; Κι επειδή είμαι οικολόγος, επιμένω στα φυσικά υλικά. Το κουτί είναι μάλιστα ανοιγόμενο από πάνω, για να είναι δυνατή η εύκολη πρόσβαση στα περιεχόμενα.![]()
Αχαχαχαχα! Ν' ανοίξεις νέο νήμα με τα ωφέλη του οικολογικού χάρτινου Hi-End!
Άγγελος
Chris1967 wrote:Μεγειές μεγειές, έχω δουλειά μου φαίνεται...![]()
Εύκολη δουλίτσα είναι. Την έχεις ξανακάνει. Εγώ θα βοηθήσω με... project management
Επειδή κάποιοι κόποιοι περιγέλασαν το οικολογικό κουτί μου, πήρα ένα πιο κλασσικό κουτί, χορηγία του καλού φίλου, Στράτου Βήχου (Lab12).
Απλά θα πρέπει να αφαιρε΄σω τον εσωτερικό πάτο (γκρι), για να χωρέσουν οι ultra capacitors.
Απλά θα πρέπει να αφαιρε΄σω τον εσωτερικό πάτο (γκρι), για να χωρέσουν οι ultra capacitors.
Return to “Ψηφιακή αναπαραγωγή”
![music [musicphones]](./images/smilies/listening.gif)