Ήθελα να σηκώσω λίγο το υπάρχον ματ του ΕΜΤ. Βρήκα στο Πειραιά μαγαζί που κόβει φλάντζες από διάφορα υλικά. Έδωσα ένα σχέδιο του τι θέλω και από ποιο υλικό και ιδού... "Λαστιχοφελλός 1χιλ." 4 ίδια τεμάχια 16 ευρώ.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για να παρέχει τις υπηρεσίες του και να αναλύει την επισκεψιμότητα. Η IP διεύθυνσή σας γνωστοποιείται στην Google, μαζί με μετρήσεις απόδοσης και ασφαλείας, ώστε να διασφαλιστεί η ποιότητα της υπηρεσίας, για τη δημιουργία στατιστικών στοιχείων σχετικά με τη χρήση και για τον εντοπισμό και την αντιμετώπιση καταχρήσεων. Με την χρήση του ιστότοπου Audiohub.gr αποδέχεστε τα παραπάνω.
Ματ πλατώ πικάπ. Τι υλικό;
Re: Ματ πλατώ πικάπ. Τι υλικό;
- Attachments
-
- EMT 927+Mat.JPG (722.23 KiB) Viewed 3732 times
Γιώργο δεν μας δίνεις διεύθυνση; Όλο και κάποιος θα την χρειαστεί.
Παναγιώτης
Ναι, όντως πολύ χρήσιμο contact!
Από ήχο τι λέει το mat;
Από ήχο τι λέει το mat;
Dr Pan K wrote:Γιώργο δεν μας δίνεις διεύθυνση; Όλο και κάποιος θα την χρειαστεί.
Αυτοί είναι. Πολλά υλικά που μπορεί να ενδιαφέρουν.
https://www.kolleris.gr/
pankon wrote:Ναι, όντως πολύ χρήσιμο contact!
Από ήχο τι λέει το mat;
Δε ξέρω. Περιμένω να έρθουν από το σέρβις οι 2 TSD15 κεφαλές μου. Η απάντηση της ΕΜΤ:
"We have received the 2 pcs. TSD 15, thank you. The last revision for both was made 15 years ago and an exchange of the damping unit (repair 1) is needed. Repair is scheduled to be completed on December 21st.
I can confirm the diamonds are in quite good condition; looks like 300 – 400h playing time.So both new damping unit ,stylus is ok"
Επαγγελματική αντιμετώπιση ...νομίζω. Κόστος ~<500 Ε /τεμ. + αποστολή
- Attachments
-
- TSD suspension.jpg (704.9 KiB) Viewed 3716 times
Άντε με το καλό να έρθουν οι κεφαλές και να μάθουμε εντυπώσεις!
pankon wrote:Άντε με το καλό να έρθουν οι κεφαλές και να μάθουμε εντυπώσεις!
Πριν τις ακουστικές εντυπώσεις,θα γίνουν διάφορες μετρήσεις με τους δίσκους τεστ που έχω και κυρίως με τον FloKaSon Reference Series που εκτός των άλλων έχει και ένα Τετράγωνο σήμα 370Hz. Ο Tek 2465B θα αναλάβει τις απεικονίσεις και ο AP Portable one τα υπόλοιπα..
https://www.lathetrolls.com/viewtopic.php?f=4&t=7430
- Attachments
-
- Flokason.jpg (466.42 KiB) Viewed 3632 times