Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για να παρέχει τις υπηρεσίες του και να αναλύει την επισκεψιμότητα. Η IP διεύθυνσή σας γνωστοποιείται στην Google, μαζί με μετρήσεις απόδοσης και ασφαλείας, ώστε να διασφαλιστεί η ποιότητα της υπηρεσίας, για τη δημιουργία στατιστικών στοιχείων σχετικά με τη χρήση και για τον εντοπισμό και την αντιμετώπιση καταχρήσεων. Με την χρήση του ιστότοπου Audiohub.gr αποδέχεστε τα παραπάνω.

Streaming Tweaks

Geopolitis

Re: Streaming Tweaks

Unread post #11 by Geopolitis » Tue Jun 04, 2019 2:04 pm

Στο παρακατω λινκ υπαρχει ενα πολυ ενδιαφερον τεστ με μετρησεις για τη διαφορα που κανει ενα αντιστοιχος ethernet isolator της ΕΜΟ

https://www.audiosciencereview.com/foru ... post-48753
Errorist

Unread post #12 by Errorist » Tue Jun 04, 2019 2:53 pm

Dr Pan K wrote:(Εγώ πάντως με το φίλτρο δεν είχα ακούσει διαφορά και το έχω γράψει. Την μεγάλη διαφορά την είχα με το router -όχι με το γραμμικό τροφοδοτικό του και σε μικρότερο βαθμό με τo καλωδιο Εthernet)

Αν θέλεις να μας θυμήσεις ποιο ρουτερ και αν το είχες δίπλα στο σύστημα ή σε άλλο χώρο.

δόθηκε παραγγελία για μετατροπή σε ethernet, θα γραψω ta ευρήματά μου.
Νίκος
Dr Pan K
Site Admin

Unread post #13 by Dr Pan K » Tue Jun 04, 2019 3:28 pm

Ένα Archer TP Link με διπλή συχνότητα Wi-Fi (για τα κινητά και ταμπλέτες) και gigabit για ethernet για NAS & streamer. Το μοντέλο ίσως να μην παράγεται πια και δεν ξέρω αν έχει σημασία, αρκεί να μην είναι η φόλα που δίνει ο OTE
Παναγιώτης
Errorist

Unread post #14 by Errorist » Tue Jun 04, 2019 3:34 pm

οκ, αυτό που λογικά κάνει τη διαφορά είναι η gigabit σύνδεση. και ένα καλό gigabit switch μπορεί να κάνει αυτή τη δουλειά καθώς συνδέει απευθείας το τερματικό με το NAS.
σε τι αποσταση απο το σύστημα;
Νίκος
Dr Pan K
Site Admin

Unread post #15 by Dr Pan K » Tue Jun 04, 2019 5:29 pm

Δεν ξέρω αν η διαφορά οφείλεται στην gigabit σύνδεση ή σε άλλους τομείς όπως ό θόρυβος, η διαχείριση των σημάτων ή η ποιότητα των υλικών. Όταν είχα δοκιμάσει switch της Cisco? δεν είχε επιφέρει την παραμικρη βελτίωση.

Εγώ τρέχω 11μ Ethernet Cat7 της Nordost (από το καλό), ένα κομμάτι 10μ, μετά το φίλτρο και μετα ενα κομμάτι άλλο ένα μέτρο.
Παναγιώτης
DomieMic65
Contributor

Unread post #16 by DomieMic65 » Thu Jun 06, 2019 10:25 am

Η διαφορά ανάμεσα στα mikrotik rb260gs κ 260gsp ποια είναι;
Geopolitis

Unread post #17 by Geopolitis » Thu Jun 06, 2019 10:31 am

Το δευτερο μπορει να τροφοδοτησει με ρευμα αλλες συσκευες μεσω των θυρων Ethernet μεσω του πρωτοκολλου Power Over Ethernet (POE). Για να το κανει αυτο ερχεται με ενα αρκετα πιο ισχυρο εξωτερικο τροφοδοτικο αντι για το τυπικο πακακι.... Φυσικα για την χρηση που θελουμε εμεις μπορει να λειτουργησει και με ενα πιο μικρο τροφοδοτικο απο τη στιγμη που δουλευει με 11-30 Volt
DomieMic65
Contributor

Unread post #18 by DomieMic65 » Thu Jun 06, 2019 10:43 am

Geopolitis wrote:Το δευτερο μπορει να τροφοδοτησει με ρευμα αλλες συσκευες μεσω των θυρων Ethernet μεσω του πρωτοκολλου Power Over Ethernet (POE). Για να το κανει αυτο ερχεται με ενα αρκετα πιο ισχυρο εξωτερικο τροφοδοτικο αντι για το τυπικο πακακι.... Φυσικα για την χρηση που θελουμε εμεις μπορει να λειτουργησει και με ενα πιο μικρο τροφοδοτικο απο τη στιγμη που δουλευει με 11-30 Volt

Ευχαριστώ!
Άρα η δουλειά μας γίνεται και με δύο gs ή το καλύτερο;/μεγαλύτερο τροφοδοτικό το θέλουμε;
Geopolitis

Unread post #19 by Geopolitis » Thu Jun 06, 2019 11:11 am

Δε θα το πιστεψεις αλλα εχει αλλο ηχο!!!!!!!!
Το μεγαλο τροφοδοτικο για καποιο λογο δινει πολυ περισσοτερο σωμα στον ηχο....
Μην πετατε αβγα, δε ξερω για ποιο λογο μπορει να συμβαινει αυτο αλλα συμβαινει....

Οχι μονο αυτο αλλα επειδη το μεγαλο τροφοδοτικο παιρνει καλωδιο ρευματος εξωτερικο, μπορεις να παιξεις και με αυτο...
Παντα θα μπορουσες βεβαια να του βαλεις και ενα αλλο τροφοδοτικο στο μελλον...
Geopolitis

Unread post #20 by Geopolitis » Thu Jun 06, 2019 11:14 am

Εγω εχω ενα 260gsp συνδεδεμενο με οπτικη με ενα rb260gs. Το 260gsp το πηρα μονο και μονο για να δοκιμασω τι διαφορες εχει το μεγαλυτερο τροφοδοτικο.
Εαν για καποιο λογο δε σου αρεσει να εχει τοσο σωμα μπορεις παντα να βαλεις ενα iFi iPower στην θεση του μαμισιου τροφοδοτικου....

Return to “Ψηφιακή αναπαραγωγή”

Login · Register