σκέφτομαι να στήσω δικάναλο βασισμένο σε ηχεία studio monitor. Υποψήφια είναι τα Adam S3V, Neuman 420, Focal SM9, Focal trio6be, ίσως Focal trio11be. θα ήθελα τη άποψή σας, εμπειρία :
- Ψάχνω πέρα από την ακρίβεια, λεπτομέρεια, δυναμικά των monitor και κάποια δόση "μουσικότητας" και λιγότερο forward ήχου. Έχετε κάποια γνώμη για τα ηχεία αυτά; κάποια από τα παραπάνω έχουν dsp για το φιλτράρισμα του κροσόβερ και δυνατότητες equilasation. Ενώ άλλα αναλογικό. Είναι τα τελευταία πιο αναλογικά στο άκουγμα;
- Καλώδια xlr. Αξίζει να πάω σε ποιο ακριβά καλώδια διασύνδεσης από μερικά που έχω διαβάσει εδώ ότι είναι πολύ ικανοποιητικά πχ vovox επαγγελματικές σειρές link direct, sonorus;
- Πηγή. χρειάζομαι streaming, internet radio, dac για να ακούω sacd/cd discs και προενίσχυση. Να προσανατολιστώ σε λύση mytek bridge όλα σε ένα; ή σε κάποια άλλη δίνοντας βάρος στο θέμα προενίσχυσης; Δεν έχω χρησιμοποιήσει computer audio μέχρι τώρα. Έχετε άποψη για λύση minidsp shd; προκαταβολικά λέω ότι δυνατότητες passive ακουστικής φροντίδας στο σαλόνι μου είναι περιορισμένες.
Ελπίζω να μη σας κούρασα. Με χαρά να διαβάσω τις γνώμες σας, εμπειρίες σας.
Φιλικά,
YMZ