Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για να παρέχει τις υπηρεσίες του και να αναλύει την επισκεψιμότητα. Η IP διεύθυνσή σας γνωστοποιείται στην Google, μαζί με μετρήσεις απόδοσης και ασφαλείας, ώστε να διασφαλιστεί η ποιότητα της υπηρεσίας, για τη δημιουργία στατιστικών στοιχείων σχετικά με τη χρήση και για τον εντοπισμό και την αντιμετώπιση καταχρήσεων. Με την χρήση του ιστότοπου Audiohub.gr αποδέχεστε τα παραπάνω.

Return of the Jedi

angpsi
Contributor

Re: Return of the Jedi

Unread post #71 by angpsi » Sat May 29, 2021 11:20 am

Άσχετο με την τρέχουσα επικαιρότητα, όμως ξαφνικά συνειδητοποίησα ότι το Gordian πρέπει να κάνει αρκετή δουλίτσα εκεί στο βουνό, ε;
Άγγελος
Dr Pan K
Site Admin

Unread post #72 by Dr Pan K » Sat May 29, 2021 11:48 am

dapost wrote:Απαπα, ξέφυγε η Ζάκυνθος! Καλώς να έρθουν και τα νέα ηχεία στο...άβατον. Μπα, πώς μου ηρθε τώρα αυτή η λέξη; Ευσεβής πόθος;

Το δωμάτιο είναι πολύ μικρότερο από αυτό που φαίνεται στην φωτογραφία, την τράβηξα με ευρυγωνιο για αστείο, τα ήδη μικρά B&W δείχνουν ακόμα μικρότερα έτσι. Άβατον δεν χωράει εδώ μέσα. Οριακά ίσως ένα Anima αλλά και πάλι δύσκολο. Θέμα χρονισμού και όχι χαμηλού όπως καταλαβαίνεις Δημήτρη. Πέραν αυτού η επιλογή ενισχυτή έγινε με γνώμονα τα ηχεία καμπίνας, αλλιώς ποιος ο λόγος για να πάω σε 280W@8 Ohm.

Μιλώντας γενικότερα ακολουθώ την πάγια συμβουλή μου σε όλους όσους ρωτούν για συστήματα ήχου, η πεπατημένη, οι δοκιμασμένες μάρκες με πολυετή παρουσία και στρωτο ήχο συνήθως αποδίδουν. Τους πειραματισμους μου του κάνω με συσκευές που έρχονται για δοκιμή ή στις μεγάλες εκθέσεις, όταν επισκέπτομαι συστήματα φίλων και σπάνια παίρνω ιδέες από άρθρα. Επίσης έχω ιδιαίτερη συμπάθεια σε μάρκες που εξελίσσουν τα σχέδια τους αντί να τα καταρρίπτουν και να μεταβαίνουν σε διαφορετικές σχεδιαστικές επιλογές. Η ATC είναι μια από αυτές, η Tidal/ Vimberg επίσης. Η ASR προφανώς κάνει το ίδιο όπως και ο D'Agostino απλά εγώ δεν έχω τα χρήματα για να αγοράσω Relentless..

Αν παρατηρήσει κάνεις τις επιλογές μου θα δει πως έχουν περάσει από τα χέρια μου 3 βραχίονες SME και 2 Kuzma, 5 ενιεχυτικα και phono της ASR καθως και 2 ηχεία ATC με πιθανό το τριτο.

Επίσης είμαι επιφυλακτικος με τους Κινέζους, τις εταιρίες του ανατολικού μπλοκ που παρότι έχω πάρει τα ρίσκα μου δεν έχουν πάντα στεφτει με επιτυχία), τις αλλαγές ιδιοκτησίας, τους μεγάλους σε ηλικία σχεδιαστές χωρίς σαφή γραμμή συνεχισης της εταιρίας και γενικα οτι μου βρωμάει σαν επικίνδυνη αγορά.

Ασχετο αλλά σχετικό, ξέρετε με τι ενισχυτικά έπαιζε ο Doug White από το Voice That Is όταν άρχισε να κατεβαίνει στις εκθέσεις με Tidal στα ξεκινήματα της εταιρείας;
Παναγιώτης
Dr Pan K
Site Admin

Unread post #73 by Dr Pan K » Sat May 29, 2021 11:59 am

angpsi wrote:Άσχετο με την τρέχουσα επικαιρότητα, όμως ξαφνικά συνειδητοποίησα ότι το Gordian πρέπει να κάνει αρκετή δουλίτσα εκεί στο βουνό, ε;

Εδώ πάνω στα βουνά έχω μια γείωση με τρία στοιχεία της Ελεμκο σε τρίγωνο και χάλκινο αγωγό μισό πόντο πάχος, γραμμή από τον πίνακα με κεραμική ασφάλεια που καταλήγει μόνο στο σύστημα και δεν ακούω ούτε ψίθυρο θορύβου φίλε Άγγελε. Γιατί τα συστήματα τα χτίζεις ξεκινώντας από τα θεμέλια (ρεύμα και ακουστική) και όχι από τα μηχανήματα. Υπάρχει μεθοδικοτητα στην τρέλα...

Το Gordian το δουλεύω σαν διαγνωστικό εργαλείο αλλά και για να τροφοδοτω τα περιφερικά, κάτι Odroid, HDD αν έχω κτλ. Δεν μπορεί να ανταπεξέλθει με ενισχυτές σαν τους ASR οι οποίοι δεν πάνε καν στο Signal Projects Poseidon που είναι το κυρίως πολυμπριζο μου. Τα στάδια εξόδου πάνε κατευθείαν στον τοίχο.
Παναγιώτης
Dr Pan K
Site Admin

Unread post #74 by Dr Pan K » Sat May 29, 2021 12:03 pm

Dr Pan K wrote: Ασχετο αλλά σχετικό, ξέρετε με τι ενισχυτικά έπαιζε ο Doug White από το Voice That Is όταν άρχισε να κατεβαίνει στις εκθέσεις με Tidal στα ξεκινήματα της εταιρείας;

received_394368474997059.jpeg
received_394368474997059.jpeg (1.11 MiB) Viewed 3414 times
Παναγιώτης
andreasecon

Unread post #75 by andreasecon » Sat May 29, 2021 7:15 pm

Ωραία πράγματα !!
Στέλιος Περγιουδάκης

Unread post #76 by Στέλιος Περγιουδάκης » Thu Jun 10, 2021 7:41 am

Αν και σε πήρα χαμπάρι αργά, καλορίζικα - καλοάκουστα Πάνο!!
Πραγματικό εργοστάσιο παραγωγής μουσικών απολαύσεων.
Ο άνθρωπος δίνει σημασία εκεί που πρέπει τεχνικά, δηλ στη τροφοδοσία ώστε να πετύχει αυτό το εξαιρετικό αποτέλεσμα!
Εύγε, καλές απολαύσεις!!
MILES

Unread post #77 by MILES » Thu Jun 10, 2021 11:21 am

Παναγιώτη καλορίζικα!!!

Πιστεύω ότι διανύεις το καλύτερο διάστημα ενός συστήματος, δηλαδή το στήσιμό του. Τουλάχιστον αυτό ισχύει για μένα.
Όλα τα συστατικά πάντως κορυφαία.

Καλές ακροάσεις.
Dr Pan K
Site Admin

Unread post #78 by Dr Pan K » Thu Jun 10, 2021 5:48 pm

MILES wrote:Παναγιώτη καλορίζικα!!!

Πιστεύω ότι διανύεις το καλύτερο διάστημα ενός συστήματος, δηλαδή το στήσιμό του. Τουλάχιστον αυτό ισχύει για μένα.
Όλα τα συστατικά πάντως κορυφαία.

Καλές ακροάσεις.

Ναι, και δεν βιαζομαι καθολου, δλδ το διασκεδάζω αυτο το αργό χτίσιμο.
Παναγιώτης
DomieMic65
Contributor

Unread post #79 by DomieMic65 » Wed Jun 23, 2021 10:13 am

Παναγιώτη καλορίζικα όλα!!
Τα υπάρχοντα και τα μελλούμενα...
Δεν ξέρω τι ηχεία θα πάρεις τελικά αλλά εγώ ATC ψηφίζω!! [wavegreen]
Εξαιρετική δουλειά συνολικά.
Ημερήσια μηχανάδα στο νησί είναι do-able;
Χαχαχαχχ
Dr Pan K
Site Admin

Unread post #80 by Dr Pan K » Wed Jun 23, 2021 11:51 am

DomieMic65 wrote:Ημερήσια μηχανάδα στο νησί είναι do-able;
Χαχαχαχχ

Με ψηνουν αλλα αντιστεκομαι, θελω να εχω καποιο χρονο για τα κοριτσια μου.

Κατα τ'αλλα περιμενω σε λιγο καιρο τα Vimberg Tonda D (για δοκιμη και βλεπουμε). Ειχαμε μια καθυστερηση λογω φορτου εργασιας με την Bugatti αλλα την επομενη εβδομαδα μαλλον φευγουν απο Γερμανια.
Παναγιώτης

Return to “Παρουσιάσεις συστημάτων”

Login · Register