Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για να παρέχει τις υπηρεσίες του και να αναλύει την επισκεψιμότητα. Η IP διεύθυνσή σας γνωστοποιείται στην Google, μαζί με μετρήσεις απόδοσης και ασφαλείας, ώστε να διασφαλιστεί η ποιότητα της υπηρεσίας, για τη δημιουργία στατιστικών στοιχείων σχετικά με τη χρήση και για τον εντοπισμό και την αντιμετώπιση καταχρήσεων. Με την χρήση του ιστότοπου Audiohub.gr αποδέχεστε τα παραπάνω.
Aries Cerat Contendo II
Re: Aries Cerat Contendo II
Ναι, τι είναι αυτό?
Είναι μπασοκόρνα, δουλεύει σαν σαμπ όπως είπες και εσύ, με την διαφορά ότι η κόρνα ενισχύει τις χαμιλές συχνότητες και τα μεγάφωνα δεν χρειάζεται να κάνουν μεγάλες διαδρομές, οπότε έχει μικρότερη παραμόρφωση.
[img][/img]
Το ότι χρησιμοποιεί μεγάφωνα fullrange, έχει να κάνει μάλλον με τα χαρακτηριστικά τους που πιθανόν να τον β΄όλευαν στην σχεδίαση της κόρνας και όχι γιατί τα χρησιμοποιεί ως fullrange.
[img][/img]
Το ότι χρησιμοποιεί μεγάφωνα fullrange, έχει να κάνει μάλλον με τα χαρακτηριστικά τους που πιθανόν να τον β΄όλευαν στην σχεδίαση της κόρνας και όχι γιατί τα χρησιμοποιεί ως fullrange.
- Attachments
-
- 1715800001685.png (21.19 KiB) Viewed 4984 times
Ευχαριστώ Χάρη, είμαι περίεργος, θάθελα να τις ακούσω...............................
Και εγώ είμαι περίεργος, πως συγχρονίζουν τις μπασοκόρνες με το κυρίως σύστημα. Στις φώτο από την έκθεση φαίνεται να είναι στημένα αρκετά μπροστά από τα ηχεία.
https://parttimeaudiophile.com/2024/05/ ... nich-2024/
https://parttimeaudiophile.com/2024/05/ ... nich-2024/
- andreasecon
Καλημ΄έρα, στην έκθεση έπαιζαν σε μεγάλη αίθουσα και η εμπειρία ήταν πραγματικά συγκλονιστική, όλα στη σωστή διάσταση, αληθοφανή, νόμιζες ότι παρακολουθούσες live !
Προφανώς δεν το λές οικιακό σύστημα, αλλά είναι ερεθιστικό από πολλές απόψεις!!! Είμαι περίεργος και σε ποιό target group απευθύνεται........................
- andreasecon
Εξι μηδενικά....