Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για να παρέχει τις υπηρεσίες του και να αναλύει την επισκεψιμότητα. Η IP διεύθυνσή σας γνωστοποιείται στην Google, μαζί με μετρήσεις απόδοσης και ασφαλείας, ώστε να διασφαλιστεί η ποιότητα της υπηρεσίας, για τη δημιουργία στατιστικών στοιχείων σχετικά με τη χρήση και για τον εντοπισμό και την αντιμετώπιση καταχρήσεων. Με την χρήση του ιστότοπου Audiohub.gr αποδέχεστε τα παραπάνω.
Home studio
Re: Home studio
Ευχαριστώ , να είστε καλά .
- DomieMic65
- Contributor
βάσεις βάσεις βάσεις βάσεις βάααααααασειιιιςςςς.......................................................................
όπως είπε ο Χρήστος καθόλου ταπεινό ... μπράβο!!
Απλά πάρε ή φτιάξε βάσεις ηχείων.... εγώ έφτιαξα για τα Spendor μου στο πρότυπο της HiFi racks (που αν δεν κάνω λάθος δεν υπάρχει πια σαν εταιρεία).
όπως είπε ο Χρήστος καθόλου ταπεινό ... μπράβο!!
Απλά πάρε ή φτιάξε βάσεις ηχείων.... εγώ έφτιαξα για τα Spendor μου στο πρότυπο της HiFi racks (που αν δεν κάνω λάθος δεν υπάρχει πια σαν εταιρεία).
Βάσεις να πάρεις τις linton
Ταιριάζουν κουτί με τα 5,
Τις είχα και είναι πολύ καλές
Ταιριάζουν κουτί με τα 5,
Τις είχα και είναι πολύ καλές
Με σωστές βάσεις θα κερδίσεις αρκετά σε ήχο
Καλό το ψηφιακό,θα το ευχαριστηθείς
Καλό το ψηφιακό,θα το ευχαριστηθείς
Παναγιώτης
Πολύ όμορφο σύστημα, καλοάκουστο !!!
ΟΛΟΙ σταθήκατε στις βάσεις όμως εμένα μου άρεσαν οι μπασοπαγίδες. Media Strom είναι;
Δύο επισημάνσεις:
Η νέα κάρτα USB στο Wavelight, αν δεν την έχει (δεν ξέρω πότε αγοράστηκε). Την έβαλα και πέταξα το Singxer SU-6.
https://www.audioprime.ro/wavelight-isolated-usb-card
Αν θες να φτιάξεις βάσεις, υπάρχει στη Θεσ/νικη ο Μιχάλης Μελλίδης. Μπορεί να σου φτιάξει ότι θέλεις σε εξαιρετική τιμή και δουλειά. Αν θες σου στέλνω τηλέφωνο.
Εγώ έφτιαξα αυτή που φαίνεται στο 297 post.
viewtopic.php?f=18&t=1067&start=290
ΟΛΟΙ σταθήκατε στις βάσεις όμως εμένα μου άρεσαν οι μπασοπαγίδες. Media Strom είναι;
Δύο επισημάνσεις:
Η νέα κάρτα USB στο Wavelight, αν δεν την έχει (δεν ξέρω πότε αγοράστηκε). Την έβαλα και πέταξα το Singxer SU-6.
https://www.audioprime.ro/wavelight-isolated-usb-card
Αν θες να φτιάξεις βάσεις, υπάρχει στη Θεσ/νικη ο Μιχάλης Μελλίδης. Μπορεί να σου φτιάξει ότι θέλεις σε εξαιρετική τιμή και δουλειά. Αν θες σου στέλνω τηλέφωνο.
Εγώ έφτιαξα αυτή που φαίνεται στο 297 post.
viewtopic.php?f=18&t=1067&start=290
Κώστας
Και κατι αλλο, περαν των στρωματων, εκει επανω υπαρχουν κατι QRD σε σημειο που δεν κανουν τιποτα απολύτως. Στο παραβαν δωσε μεγαλυτερη γωνια αναμεσα στα φύλλα. Και το Nain αρκει για την ανακλαση του πατωματος, οι γκριζες μοκετες ακριβως κατω απο τα ηχεια δεν κανουν πολλα. Ενα rack και 2 βασεις και εισαι ετοιμος.
* Εγω εχω φτιαξει ηχοαποροφφητικες "παγιδες" με aritherm μεσα σε μαξιλαρια. Αν απλα θελεις να ριξεις το RT60 γιατι το δωματιο ειναι σχετικα γυμνο μπορεις να παραγγειλεις aritherm (με το κυβικο μετρο) και να γεμισεις μαξιλαρια και "καραμελες". Υπαρχει σε φυλλα και σε ρολο, ειναι φτηνο, παντελως αδρανες για την υγεια, δεν μαζευει ζουζουνια κτλ.
* Εγω εχω φτιαξει ηχοαποροφφητικες "παγιδες" με aritherm μεσα σε μαξιλαρια. Αν απλα θελεις να ριξεις το RT60 γιατι το δωματιο ειναι σχετικα γυμνο μπορεις να παραγγειλεις aritherm (με το κυβικο μετρο) και να γεμισεις μαξιλαρια και "καραμελες". Υπαρχει σε φυλλα και σε ρολο, ειναι φτηνο, παντελως αδρανες για την υγεια, δεν μαζευει ζουζουνια κτλ.
Παναγιώτης
ωραίο σύστημα, μπράβο! έξυπνες επιλογές που πιστεύω πως παίζουν πολύ καλά μεταξύ τους.
Αν υπάρχει κάτι που θα πρόσθετα είναι (και εγώ) στην ακουστική περιποίηση που να γίνει με προιόντα που πράγματι κάνουν αυτό που λένε και κυρίως αυτό που χρειάζεσαι. Επίσης - ίσης σημασίας - να εξορθολογήσεις όσο μπορεις τα καλώδιά σου. Για χρόνια πειραματιζόμουν με mix and match διαφόρων εταιριών και δεν κατάφερα ποτέ πολλά πράγματα - πέρα από να κάνω πολλές αλλαγές. Αν σου άρεσε το TIGLON USB τότε θα σε μαγέψουν τα ρεύματος και τα Interconnect (εγώ έχω όλη τη σειρά εκτός ηχείων και μου αρέσουν σαν ολοκληρωμένη σειρά περισσότερο παρά σε ταιριάσματα με άλλες εταιρίες).
Αν υπάρχει κάτι που θα πρόσθετα είναι (και εγώ) στην ακουστική περιποίηση που να γίνει με προιόντα που πράγματι κάνουν αυτό που λένε και κυρίως αυτό που χρειάζεσαι. Επίσης - ίσης σημασίας - να εξορθολογήσεις όσο μπορεις τα καλώδιά σου. Για χρόνια πειραματιζόμουν με mix and match διαφόρων εταιριών και δεν κατάφερα ποτέ πολλά πράγματα - πέρα από να κάνω πολλές αλλαγές. Αν σου άρεσε το TIGLON USB τότε θα σε μαγέψουν τα ρεύματος και τα Interconnect (εγώ έχω όλη τη σειρά εκτός ηχείων και μου αρέσουν σαν ολοκληρωμένη σειρά περισσότερο παρά σε ταιριάσματα με άλλες εταιρίες).
Ευχαριστώ άπαντες για τις υποδείξεις και σωστές παρατηρήσεις. Πράγματι χρειάζεται πολύ δουλειά ακόμα για να ανέβει η απόδοση και να φανούν οι δυνατότητες του συστήματος. Εύχομαι καλές γιορτές και υγεία σε όλους σας.
Return to “Παρουσιάσεις συστημάτων”