Κάποια πράγματα είναι όπως είναι, και κάποια πράγματα τα θέλουμε όπως τα θέλουμε.
Το wavedream δεν έχει διαφορετικό ήχο είτε είναι Se ή Balanced, το έχει πει και ο ΄ιδιος ο κατασκευαστής.
To wavedream έχει ψηφιακό ποτενσιόμετρο και δεν είναι σε καμία περίπτωση ιδανικό σαν προενισχυτής, άρα όσο μεγαλύτερη η έκτροπή του ποτενσιόμετρου από το 0db τόσο μεγαλύτερο το jitter.
Τώρα εγώ προσωπικά δεν θα χρησιμοποιούσα το ψηφιακό ποτενσιόμετρο για ρύθμιση gain, αφού λογικά σκοπός μας είναι η μείωση του jitter και όχι η αύξηση του έστω και μικρή.
Η διασυνδέσεις balanced αφορούν επαγγελματικές εφαρμογές ή οικιακές για μεγάλες αποστάσεις, δεν υπάρχει απολύτως κανένα πλεονέκτημα με χρήση balanced σε σχέση με single ended με interconnect στο 1m.
Εν πάση περιπτώσει θα κάνεις αυτό που νομίζεις αλλά τα λέω για να μην υπάρχουν παρανοήσεις από αυτούς που διαβάζουν.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για να παρέχει τις υπηρεσίες του και να αναλύει την επισκεψιμότητα. Η IP διεύθυνσή σας γνωστοποιείται στην Google, μαζί με μετρήσεις απόδοσης και ασφαλείας, ώστε να διασφαλιστεί η ποιότητα της υπηρεσίας, για τη δημιουργία στατιστικών στοιχείων σχετικά με τη χρήση και για τον εντοπισμό και την αντιμετώπιση καταχρήσεων. Με την χρήση του ιστότοπου Audiohub.gr αποδέχεστε τα παραπάνω.
YAHS - Παρουσίαση συστήματος
Re: YAHS - Παρουσίαση συστήματος
Χρήστος
Άρα ψάχνω καλύτερο interconnect από το van den hul the valley του ενός μέτρου που έχω
https://www.exclusiveaudio.gr/shop/VDH- ... p540404276
https://www.exclusiveaudio.gr/shop/VDH- ... p540404276
Jim wrote:Προ και τελικός είναι full balanced
Οσο για την έξοδο που λέει ο Κώστας
Δεν είναι 10 και 20v
Είναι vvps και αν δεν κάνω λάθος μεταφράζονται σε 3.3 και 5 v
Αν υπάρχει θέμα υπεροδηγησης βάζεις το ρόκνα -6db
Σε δυο solid-state προενισχυτές που το είχα είχε θέμα και έκανε clipping. Εγώ το δούλευα -17db με τον Pass labs και με 12.5db με τo Pilium για να αποφύγω clipping. Φυσικά όσο κατέβαινε το volume στο Rockna κάτι έχανες. Η πρόταση του κατασκευαστή τότε ήταν.....να αλλάξω προενισχυτή γιατί ιδανικά έπρεπε να παίζει με -0db για να έχει την καλύτερη απόδοση.
Εγώ πάντως ακολούθησα τη συμβουλή του Nicolai και χρησιμοποίησα XLR σύνδεση στο Wavelight.
Κώστας
Δεν φαίνεται σε καμία απάντηση το θέμα
Το ένα αφορά τo wavelight και το άλλο δεν ξέρω
Δεν ξέρω τι εννοεί full version
Σε αυτό που λέει όμως ο Κώστας συμφωνώ καθώς το έχουν αναφέρει κι άλλοι.
Στην έκδοση sig τα πράγματα είναι πιο σοβαρά καθώς έχει έξοδο 5 και 10v για rca και xlr αντίστοιχα
Στην έκδοση edition αντίστοιχα είναι 3.3 και 6.6 αντίστοιχα
Η πρόταση για κούμπωμα απευθείας σε τελικό έχει ενδιαφέρον
Τo wavelight πάνω σε τελικό ήταν εξαιρετικό
Αλλά αυτό έχει αναλογικό volume control
Μπορώ βέβαια να ρύθμιση το vilume από το eversolo 8 που είναι αναλογικό
Το ένα αφορά τo wavelight και το άλλο δεν ξέρω
Δεν ξέρω τι εννοεί full version
Σε αυτό που λέει όμως ο Κώστας συμφωνώ καθώς το έχουν αναφέρει κι άλλοι.
Στην έκδοση sig τα πράγματα είναι πιο σοβαρά καθώς έχει έξοδο 5 και 10v για rca και xlr αντίστοιχα
Στην έκδοση edition αντίστοιχα είναι 3.3 και 6.6 αντίστοιχα
Η πρόταση για κούμπωμα απευθείας σε τελικό έχει ενδιαφέρον
Τo wavelight πάνω σε τελικό ήταν εξαιρετικό
Αλλά αυτό έχει αναλογικό volume control
Μπορώ βέβαια να ρύθμιση το vilume από το eversolo 8 που είναι αναλογικό
ευτυχώς ο τελικός έχει δύο εισόδους
Άρα το ψηφιακό θα είναι
Eversolo 8 -> rockna -> τελικός
Όλα με rca
Και το αναλογικό
Phono -> pro -> τελικός
Όλα με xlr
Στο ψηφιακό η ένταση θα ρυθμίζεται από το εβερσολο που το κύκλωμα είναι αναλογικό
Και στο αναλογικό από τον προ
Άρα το ψηφιακό θα είναι
Eversolo 8 -> rockna -> τελικός
Όλα με rca
Και το αναλογικό
Phono -> pro -> τελικός
Όλα με xlr
Στο ψηφιακό η ένταση θα ρυθμίζεται από το εβερσολο που το κύκλωμα είναι αναλογικό
Και στο αναλογικό από τον προ
- Attachments
-
- Screenshot_2024-12-12-18-05-33-109_com.android.chrome.jpg (139 KiB) Viewed 960 times
Return to “Παρουσιάσεις συστημάτων”