Προσθεσα και τα ακριβα ρολόγια του Ιαν στην λίστα (το πρώτο post, το ενημερώνω σιγά σιγα).
Ελπίζω σύντομα να έχω όλη την λίστα έτοιμη για να μπει η παραγγελία.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για να παρέχει τις υπηρεσίες του και να αναλύει την επισκεψιμότητα. Η IP διεύθυνσή σας γνωστοποιείται στην Google, μαζί με μετρήσεις απόδοσης και ασφαλείας, ώστε να διασφαλιστεί η ποιότητα της υπηρεσίας, για τη δημιουργία στατιστικών στοιχείων σχετικά με τη χρήση και για τον εντοπισμό και την αντιμετώπιση καταχρήσεων. Με την χρήση του ιστότοπου Audiohub.gr αποδέχεστε τα παραπάνω.
Ian Canada Rpi streamer
Re: Ian Canada Rpi streamer
Παναγιώτης
Από τροφοδοσία τι αποφάσισες, Παναγιώτη; Τους μεγάλους πυκνωτές (SCpure);
2 τετραπλους μεγάλους και ένα σαν του Χρήστου με το 5Α για το main board. Πρέπει να δω τι θα κάνω από φόρτιση
Παναγιώτης
Excellent choice!
Τώρα χρειάζεσαι έναν θωρακισμένο μετασχηματιστή με τρία τυλίγματα 6V (αν θυμάμαι καλά). Το RPi 4 χρειάζεται τυπικά 2Α.
Τώρα χρειάζεσαι έναν θωρακισμένο μετασχηματιστή με τρία τυλίγματα 6V (αν θυμάμαι καλά). Το RPi 4 χρειάζεται τυπικά 2Α.
Dr Pan K wrote:2 τετραπλους μεγάλους και ένα σαν του Χρήστου με το 5Α για το main board. Πρέπει να δω τι θα κάνω από φόρτιση
από φόρτιση σου προτείνω καλύτερα έναν μεγάλο τοροειδή στα 12V στα 10Α με δύο τυλίγματα όπως λέει και ο Ian:
Recommended transformers as AC input(12V 3A or higher):
182M12 or 1182P12, You can also use a 1182L12 with two secondary coils in parallel.
Χρήστος
Υποψιαζομαι πως ο Ιαν δεν μιλαει αψογα αγγλικα..
Anyway, Χρηστο εχεις λινκ απο τα τροφοδοτικα που μου λες?
edit Θελω αν υπαρχουν καπου τις διαστασεις των τετραπλων supercaps για να δω τι θα γινει με κουτι
Anyway, Χρηστο εχεις λινκ απο τα τροφοδοτικα που μου λες?
edit Θελω αν υπαρχουν καπου τις διαστασεις των τετραπλων supercaps για να δω τι θα γινει με κουτι
Παναγιώτης
Λοιπόν, υπάρχει κάποια σύγχυση με τα supercaps. Τα μεγάλα δεν χρειάζονται τροφοδοτικό για την φόρτιση τους, μπορούν να το κάνουν και με εναλλασομενο. Οπότε θα χρειαστούν μόνο μετασχηματιστες.
Παναγιώτης
Και έχουμε streamer (τουλάχιστον τα επιμέρους εξαρτήματα)!
Τώρα χρειάζεται λίγη χειρωνακτική δουλίτσα για τη σύνθεση, κι ο Παναγιώτης θα έχει streamer στο top 0.1%.
Τώρα χρειάζεται λίγη χειρωνακτική δουλίτσα για τη σύνθεση, κι ο Παναγιώτης θα έχει streamer στο top 0.1%.
Λογικά μέσα σε μια εβδομάδα θα έχω τα πάντα εδώ. Έχουν μπει παραγγελίες στον Γάλλο και στον ποντικαρα καθώς και μερικές σκόρπιες.
Βέβαια το συνολικό κόστος είναι σημαντικό αφού με τα ίδια χρήματα υπάρχουν εμπορικές λύσεις τις γνωστές εταιρίες.
Ειδικά σε τροφοδοσίες το κόστος είναι τεράστιο.
Βέβαια το συνολικό κόστος είναι σημαντικό αφού με τα ίδια χρήματα υπάρχουν εμπορικές λύσεις τις γνωστές εταιρίες.
Παναγιώτης
Dr Pan K wrote:Λογικά μέσα σε μια εβδομάδα θα έχω τα πάντα εδώ. Έχουν μπει παραγγελίες στον Γάλλο και στον ποντικαρα καθώς και μερικές σκόρπιες.
Θεωρώ ότι το ηχητικό αποτέλεσμα θα δικαιώσει την επιλογή σου.
Return to “Ψηφιακή αναπαραγωγή”